• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya'da uni egitimi

farahzeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
572
132
43
35
Arkadaslar ben Almanya' da yasiyorum. Normalde Türkiye'de lisans egitimimi tamamladim fakat iyi bir almanca ve is icin burda tekrar baslamak istiyorum uniye Almanya' da egitim alan arkadaslar önerileriniz nelerdir, neler yapmaliyim??:26::26:

Dil gelisimi icin mutlaka cok pratik yap. Böylece istedigin düzeyde
Cok cabuk ögrenirsin.
Hangi sehirdesin

Tekrar baslamak yerine master yapmaya ne dersin?

Ingilizce master programina kayit olursun, o sirada da Almancayi iyice ogrenirsin :34::34:

canım sen lisans mezunu olduğun için master yaparsın

orada derslerin sayılır filan eger saymadığı dersler olursa zaten yeniden alırsın

ama zaten öncesinde yanı ana derslere geçmeden önce almanca kursu görürsün..

ben avusturyada okudum yanı bizim orada öyleydi...okulda başladiğinda almanca kursu oluyor

belli basamaklarda, sonra almanca sınavına giriyorsun yazılı ve sözlü olarak sonra başlıyorsun bölümüne...

peki sen hiç bilgi filan almadın mı? ön başvuru filan sanırım bu dönem için geçtı ama bence sekreterlikten öğrenebilirsin...

Tekrar baslamak yerine master yapmaya ne dersin?

Ingilizce master programina kayit olursun, o sirada da Almancayi iyice ogrenirsin :34::34:[/QUOT

ingilizce hangi seviyede olmam lazim sinava girmem gerekiyorsa bu defa almancayi birakip ingilizceye baslamam gerekecek.
gerci ingilizcem fena degildir ama cok kararsizim

canım sen lisans mezunu olduğun için master yaparsın

orada derslerin sayılır filan eger saymadığı dersler olursa zaten yeniden alırsın

ama zaten öncesinde yanı ana derslere geçmeden önce almanca kursu görürsün..

ben avusturyada okudum yanı bizim orada öyleydi...okulda başladiğinda almanca kursu oluyor

belli basamaklarda, sonra almanca sınavına giriyorsun yazılı ve sözlü olarak sonra başlıyorsun bölümüne...

peki sen hiç bilgi filan almadın mı? ön başvuru filan sanırım bu dönem için geçtı ama bence sekreterlikten öğrenebilirsin...

diplomama elimde olmadigi icin sadece ön bir aratirma yaptim Almanca testdaf sinavina girmem geretigini söylediler c1 seviyesinde maddi sebeplerden dolayi kursu da birakmak zorunda kalmistim. ama eger yüksek lisans olursa gözüm hicbir sey görmez yani maddi acidan. cok istiyorum cünkü. diploma nottum da hic fena degil suan b2 c1 gibi bir seviyedeyim sanirim. Gelecek dönem Eylül icin basvuru yapabilirim öyle degil mi?

Back
X