almanyada yardim edin

seda yilmaz1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
48
2
6
Merhaba arkadaslat bundan 3 yik oncesi almanyaya tate gelmistdim biryle tanidim 3 yil konusdukdan sonra babam gil vermedi gel kacalim dedi kansirdi hayatda seni terketmem falan fan dedi ben de kacdim hay kacmaz olaydim hayatimin icine etdim hel herjes ne guzel kiz derdi bu alahin gunu benimle tartisiyor ve hoshuna gitmiyorsa kapi orda diyor hic birshey yuzunden bunu niye buraya koydun falan filan ve almanyada beni kapi disari edirse ben napicam hic kimse benimle konushmuyor deliricem bi defasinda 17 hap aldim uyum diye bana git kus yoksa polisi cairicam dedi bikdim aklim kalmadi ben ne yapicami bilmiyorum

Evlendiniz mi?
Cikin gelin geri sizi itip kakan adamin yaninda ne isiniz var?
Ailenizle iliskiniz nasil?Kabul ederler mi sizi
Neden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mıs:KK43:(ailenın yanından evlenıp gıden kım gerı dönmüş anasıyla oturmus rahat rahat sız bekarsınız sanırım?

Sosyal bir kuruma basvur hic bisey yapamiyorsan,illa bi tanidigin falan vardir guvenebilecegin birinden ogrenirsin bide tercuman istersin anlatirsin derdini onlar yardimci olurlar sana korkma oturumun olmasa bile yardim ederler..ben almanyada degilim ama genelde sosyal hizmetleri fransayla ayni diye biliyorum..allah yardimcin olsun canim cok uzuldum insallah cocuk yoktur.

İnşallah cocugu vardır dıyelım almanyada kalmak istıyorsa bır cocuk bıle yeter adama esının hayatını patates etmeye almanyada kadın calıssada calısmasada devlet ben burdayım diyor konu sahıbı baksa bı bıze cevap verıcez de pek umrunda degıl sanırım cevaplar:)))neyse bacım kolaylık versin Allah

Neden cıkıp gelsın ya ayyyy bilmedıginiz işlere yorum yapmayın cık gel mıs:KK43:(ailenın yanından evlenıp gıden kım gerı dönmüş anasıyla oturmus rahat rahat sız bekarsınız sanırım?
Bekarlikla alakası ne benim de var bir sürü boşanan yakınım bir çoğu ailesiyle oturuyor rahat rahat mutlu mesut hayatını yaşıyor.

Ailem benimle konudhmuyor bizim
Senin gibi kizimiz yok butun gunu evin icknde yalniz cildiricam bir keresinde bikdim ne kadar koru ola bilir ki 4 katdan atlamak istedim amma dayanacagim sonuna kadar diye kendimd soyledim

İnşallah cocugu vardır dıyelım almanyada kalmak istıyorsa bır cocuk bıle yeter adama esının hayatını patates etmeye almanyada kadın calıssada calısmasada devlet ben burdayım diyor konu sahıbı baksa bı bıze cevap verıcez de pek umrunda degıl sanırım cevaplar:)))neyse bacım kolaylık versin Allah
Tabiki cocuk olunca daha hassas davraniyorlar yardim bakimindan maddi yonden daha saglam olur..ama bu demek degilki bi kadinin illada cocugu varsa yardim ediyorlar, boyle bisey yok kesinllikle avrupada insan ve ozellikle kadin haklari cok onemli..cocugu olmasada devlet kesinllikle yardimci olur is bulur,yerlestirir bir yere taki kendi kazanci ayaklari uzerinde durmaya yettigi zamana kadar..arastirsa keske ve cogu kadinlar avrupadaki haklarini bilmiyolar ne yazikki korkuyorlar..cok zor dedigin gibi allah kolaylik versin cesaret versin konu sahibine..

Kandirdi beni gel burda rathaus da evlenecegiz dedi ben alman universesini bitirdim o yuzden almanca iyi biliyorum alah onun belasini versin

Ben anlamDım konu sahıbı senıı?????
Almanyada okumussun almancan süper ama oturumun yok evli degılsen zaten ne işin varkı onunla sen baska bısey sormak istıyorsun sanırım ama soramıyorsun bence bende burda yasıyorum cünkü???neyın ne oldugunu ıyı bılıyorum

Back
X