• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri almanyada yasayan türkiyede tüp yaptirmak isteyen var mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Slm arkadaslar,
ben almanyada yasiyorum, burda ilk denememi yaptirdim ve pazartesi günü negatiflen sonuclandi. :kızgın:
2.denememizi türkiyede yaptirmak istiyoruz. Aceba bilgisi olan var mi?
Hangi merkezi tavsiye edersiniz bana? Yücel karaman brüksel tüp nasil?
Bilgi verirseniz cok sevinirim...
:sm_confused:

ben bugün gittim muayenesine öncesinde de bir kere gitmiştim görüşme amaçlı.. bugün daha bir yakınlaştım.. adet olmam için ilaç verildi.. 15gün kadar sonra başlıyoruz hayırlısıyla tüp bebeğe..
ben uzun süredir araştırıyorum canım ve gözlemlediğim kadarıyla en iyi en son tekniklerin kullanıldığı bir yer..

hallisna cok tskr ederim.
Insallah olumlu bir sonuc alirsin. Senin icin dua edecegim.:Saruboceq:
Pardon ama ne gibi bir sorun var sizde? Benim hem esimden kaynaklaniyor ve bendede endometriose (cikolata kisti) var(di) 2007 aldilar. Bugün bende yüksel beyle konustum. Ve randevu alip görüsmeye gidecegim. Sonuclarin ne cikarsa bilgilendirirsen cooooook sevinirim. Bol sans diliyorum, ilk denemen mi?
slmlr

merhaba babyyyy,

sen kinderwusch-sitesindenmisin acaba???

ben almanyadan geldim, burada yaptırmak icin.
belki tecrübeler,m,ze paylaşabiliriz

slm

Selam ozean,
evet bende kinderwunsch-sitesindeyim. Senin kullanci ismin ne? ordanda yazisabiliriz a.s
Sen hangi merkezde yaptiriyorsun? Bende cok istiyorum ama uzun izin sorun bendede.
(isyerinden dolayi) Almanyadan nerdensin?
bana biraz kendinden anlatsana?
K.i.b
Slm

baby selamlar

kullanıcı adım yoradada ozean.
belki tanıştık seninle oada.

ben buaya geleli 2 hafta oluyor, bir kaç merkez araştırdım. ıstanbul tüp, Brüksel, 29 mayıs, ve daha önce bursada yaptırmıştımda kendim.

yarin de memoriala gideceğim.

evet izin baya bi sorun oluyor.
bende haziranda inş burada yaptırıp temmuzda orada işe başlıcam. stresse başlicam. ama olsun.

sana tavsiyem, merkezleri gez ve mümkün oldugu kadar cok seyler ögrenmeye calış onlar hakkında.

ve yapmak istedikleri şeyler gerçekten gerekiyormu gerekmiyormu, ona çok dikkat et.

brüsel ve istanbul tüp bana hemen hysteroskopie önerdiler. fiyatlarıda oldukca yüksek. ve istanbul tüp hiç alakası olmayan kan tahlileri istedi benden.

yani, ben bu işin içindeyim, biliyorum ne önemli ne önemsiz.

ve bir hysteroskopie için 3500tl istedi brüksel. almanyada bedava yaptırıyorsun.

bazı şeyleri daha kolay yaptırabiliyorsun burada örneğin ıMSı, almanyada okadar kolay değil, sigortalardan dolayı. ama burada zaten özel hastasın, sorun çıkmıyor.

yani çok iyi araştırman lazım.

hakkımızda hayırlısı diyorum.

selamlar

Selam canim,

ya haklisin ama hangi esnada arastirma imkani saglayacaksin ki? Ben genelde internetten veya etrafimdan nekadar tecrübe almissam onunla hareket ediyorum.
Bugün memorial a gidecektin, nasil gecti???
Insallah Allah yüzümüze bakar, ve bukadar ugrastirmadan sonra yüzümüzü güldürür....ve hayirlisiyla bir :emir_bebek: nasip eder.
bilgilendirirsen sevinirim...
K.i.b.

hallisna cok tskr ederim.
Insallah olumlu bir sonuc alirsin. Senin icin dua edecegim.:Saruboceq:
Pardon ama ne gibi bir sorun var sizde? Benim hem esimden kaynaklaniyor ve bendede endometriose (cikolata kisti) var(di) 2007 aldilar. Bugün bende yüksel beyle konustum. Ve randevu alip görüsmeye gidecegim. Sonuclarin ne cikarsa bilgilendirirsen cooooook sevinirim. Bol sans diliyorum, ilk denemen mi?
slmlr

evet canım ilk denemem olacak hayırlısıyla sonuç alırım inş..
benim pko ve tek yumurtalığım var.. konunu bulamadım oyüzden geç cevap yazıyorum.. arkadaş olarak eklersen tedavi sürecimi sana aktarabilirim..
sevgiler..

merhaba arkadaşlar hihoyyyt,

baby, ben gittim dün memoriala, mustafa bey diye bir doktornan görüştüm ve çok olumlu konştu.
söylediği şeyler gayet mantıklı, gerekmeyen muayne veya ameliyat falan istemedi,
fiayatlarıda oldukca uygun.
ve burada co-culture diye bişey yapıyorlar, internetten bilgi edinebilirsin veya sorun olursa bende annlatabilirim.

bu co culture olayı almanyada yok, hatta internette almanca yazı bulmak zor.
uygulayan bi hastane yok, yani benim bildigim.
bugün kinderwunschda sordum kimseden cevap yok.

ama co culture bana çok mantıklı geldi. ben yaptırmayı düşünüyorum.
birde çiter diye bir dernek var, oraya üye olabiliyorsun 150ytl e, onlar sana bilgi verebiliyorlar ve bazı hastanelerle anlaşmaları varmış fiyat konusunda, baya fark ediyor. oraynan görüşmedi tavsiye ederim.

muradim, merhaba

benimde 3. olacak. sen daha önce nerede yaptırdın ve neler yapıldı biraz anlatırmısın?? ve fiyatları

hakkında da bilgi verirmisin.
sen niçin almanyada yaptırmadın oradaki hakkını kullanmadın??

hallisnacım,
sen nerede yaptırıyorsun tedavini?

Merhaba Ozean,

Benim Türkiye`deki 1.Denemem Fertijin` deydi(6-7bin €).2.si Bürüksel kadin sagliginda(4-5 bin€),3.süde yeditepe'de olacak.
1.de Lenfosit asi yapildi,2.de normal tüp bebek,3.de co-culture olacak.
Almanya`da 3 kez asilama,5 kez Tüp bebek denedim doktorlar cok umutluydular ama kismet degilmis.
Almanya`daki basarisizliklardan sonra doktorum bana Türkiye gelmemi tavsiye etti, hakikaten Türkiye bu konuda almanya`dan daha basarili.
Allah kismet ederse 6.ayda yeditepede tedaviye basliyorum.Insallah hepimizin kismetinde cocuk sahibi olmak vardir.

muradım çok güzel söylemişsin,
inş hepimizin kısmetinde çocuk sahibi olmak vardır.

çok üzücü bir STRECKE geçirmişsin sen, inş bu defası son defadı olur.

ve çok da pahalı yaptırmışsın.

Muradım birazcık anlatırmısın 1. de yapılan Lemfosit olayı nedir? o da türkiye de yapılan özl şeylerden galiba. sanırım o yüzden okadar pahalı oldu.

sen Çider dernegine üye oldunmu?? ben bugün oldum, fiyat olarak bazı hastanelerde fark ediyor ve baya yardımları da var.

Hakkımız da hayırlısı inş
selamlar

muradım çok güzel söylemişsin,
inş hepimizin kısmetinde çocuk sahibi olmak vardır.

çok üzücü bir STRECKE geçirmişsin sen, inş bu defası son defadı olur.

ve çok da pahalı yaptırmışsın.

Muradım birazcık anlatırmısın 1. de yapılan Lemfosit olayı nedir? o da türkiye de yapılan özl şeylerden galiba. sanırım o yüzden okadar pahalı oldu.

sen Çider dernegine üye oldunmu?? ben bugün oldum, fiyat olarak bazı hastanelerde fark ediyor ve baya yardımları da var.

Hakkımız da hayırlısı inş
selamlar

Selam Ozean,
Lenfosit asisi erkekten alinan kanin serumu yapilan belirli islemlerden sonra kadina injekte ediliyor,. buda embriyonun kolay tutunmasini sagliyor.Cünkü bizimki sebepsiz intefirile.
Cidere gelince daha önce bu konu hakkinda bilgim olmadi, bundan sonrada üye olmamin benim icin bir anlami kalmadi, :1no2:cünkü yapilan tahlillere göre menapoza cok az bir zamanim kaldi.Umuyorum bu sefer hersey yolunda gider.:emir_bebek:

Görüsmek üzere saglicakla kal

muradım merhaba,

bilgiler için teşekkür ederim.

canım çok üzücü tecrübeler edinmişsin. inş bu son olur da cidere falan da gerek kalmaz.

ben bugün memoriala gittim hale doktornan görüştüm.

çok şeker bir hanım efendi.

beni muayne etti ve sonra göğüsleride muayne etmek istedi. bende daha yeni muayne oldugumu söyledim.

ama ilk defa bir KiWu doktor göğüsleri de muayne etmeyi istedi.

ve bende co-culture yapılamicak, adetimin 25 günü oldugundan dolayı.

protokolü konuştuk ve sanırım gelecek fahta başlıcaz.

bende yine sadece 4 antrefollikel göründü.
ben 40 yaşımdayım.

geçen seferleride sadece 4 oluşmustu.

sende sanırım amh ölçüldü ve o yüzden menopoza yakın oldugunu söylüyorsun.

sen wunschknder sitesine giriyormusun, orada çok çok düşük amh ile hamile kalan bayanlar görünüyor.

inş. hepimizin için hayırla sonuçlanır.

iyi geceler diliyorum sana

muradım merhaba,

bilgiler için teşekkür ederim.

canım çok üzücü tecrübeler edinmişsin. inş bu son olur da cidere falan da gerek kalmaz.

ben bugün memoriala gittim hale doktornan görüştüm.

çok şeker bir hanım efendi.

beni muayne etti ve sonra göğüsleride muayne etmek istedi. bende daha yeni muayne oldugumu söyledim.

ama ilk defa bir KiWu doktor göğüsleri de muayne etmeyi istedi.

ve bende co-culture yapılamicak, adetimin 25 günü oldugundan dolayı.

protokolü konuştuk ve sanırım gelecek fahta başlıcaz.

bende yine sadece 4 antrefollikel göründü.
ben 40 yaşımdayım.

geçen seferleride sadece 4 oluşmustu.

sende sanırım amh ölçüldü ve o yüzden menopoza yakın oldugunu söylüyorsun.

sen wunschknder sitesine giriyormusun, orada çok çok düşük amh ile hamile kalan bayanlar görünüyor.

inş. hepimizin için hayırla sonuçlanır.

iyi geceler diliyorum sana

Merhaba sevgili Ozean,

Bende tedavime haftaya baslayacagim, umarim bu sürec ikimiz icinde (bütün cocuk isteyenler icin) iyi gecer ve sonunda bizde emellerimize kavusuruzkaydirigubbakcemile5.

Ben o siteye kayitli degilim.Su ana kadar da hic girmedim.Sitenin tam adresini yazarsan girerim.

Bol Cocuklu günler dilegiyle:1hug::içelim::lepi:

merhaba

sanada BOL COCUKLU günler, cok teşekkür ederim.

muradım, o siteyi çok tavsiye ederim oraya kayıtlı ol, çok bilgiler edinebiliyorsun. ben çok faydalanıyorum oradan. benim kullanıcı adım oradada ozean.

bende inş haftaya başlıcam, gecikme olmazsa. istersen bu süreci brlkte paylaşarak geçirelim ne dersin???

Sevgilerimle, hayırlı cumalar dilerim, inş hayırlı çocuklara vesile olur.

selamlar ozean

merhaba

sanada BOL COCUKLU günler, cok teşekkür ederim.

muradım, o siteyi çok tavsiye ederim oraya kayıtlı ol, çok bilgiler edinebiliyorsun. ben çok faydalanıyorum oradan. benim kullanıcı adım oradada ozean.

bende inş haftaya başlıcam, gecikme olmazsa. istersen bu süreci brlkte paylaşarak geçirelim ne dersin???

Sevgilerimle, hayırlı cumalar dilerim, inş hayırlı çocuklara vesile olur.

selamlar ozean

Merhaba canim,

sanada iyi cumalar.

inan bu süreci birlikte paylasma fikri cok hosuma gitti, birbirimize destek oluruz.
Ben yarin istanbul`da olacagim, pazartesi icinde randevum var. Umarim bu sefer hersey yolunda gider.:Saruboceq:

Ilk kez bir doktora bu kadar cok güveniyorum.Neden dersen? Cünkü simdiye kadar bütün doktorlar her tedavi baslangicinda %80`lik sans taniyorlardi, ilk kez bir doktor gercekleri konustu ve elinden geleni yapacagini söyledi.

Kim bilir belki bir gün yüz yüze görüsme imkanimiz olur.
Sana bol sanslar diliyorum.Insallah kisa zamanda güzel haberlerini alirimkaydirigubbakcemile5

merhaba muradım,,,

%80 i iyi atmışlar.

yaşını sorunu falan bilmiyorum ama, menopoza yakınım dediğine göre gerçekten iyi atmışlar.

benim doktorum %50 dedi o bile çok yüksek geldi bana, ben gelecek ay 40 olacam.

en büyük sorunumda o.

ama hakkımızda hayırlısı inş. daha düşük şansnan hamile kalan nice kadın var.

ben ayhalimi bekliyorum. sanırım haftaortasını bulur tedavinin başlangıcı.

sen co-culture yi yaptırdın mı bu arada???

nerede kalıyorsunda geleceksin istanbula??

ben karamürseldeyim, yol baya sürüyor ama buradan gelip gidecem tedaviye inş..

ben antagonist protokolünü yaptıracam bu sefer, sende hangisini olacak?

çok heyecan dolu bir süreç başlıyor yine.

hayırlı sonuçlar diliyorum hepimize.

canım hayırlı akşamlar diliyorum sanakaydirigubbak cemile5

merhaba muradım,,,

%80 i iyi atmışlar.

yaşını sorunu falan bilmiyorum ama, menopoza yakınım dediğine göre gerçekten iyi atmışlar.

benim doktorum %50 dedi o bile çok yüksek geldi bana, ben gelecek ay 40 olacam.

en büyük sorunumda o.

ama hakkımızda hayırlısı inş. daha düşük şansnan hamile kalan nice kadın var.

ben ayhalimi bekliyorum. sanırım haftaortasını bulur tedavinin başlangıcı.

sen co-culture yi yaptırdın mı bu arada???

nerede kalıyorsunda geleceksin istanbula??

ben karamürseldeyim, yol baya sürüyor ama buradan gelip gidecem tedaviye inş..

ben antagonist protokolünü yaptıracam bu sefer, sende hangisini olacak?

çok heyecan dolu bir süreç başlıyor yine.

hayırlı sonuçlar diliyorum hepimize.

canım hayırlı akşamlar diliyorum sanakaydirigubbak cemile5

Merhaba Ozean,

Ben co-culture ıcın parcayı subat ayında aldırdım, önümüzdekı haftanın ortalarına doğru tedavıye başlayacagım. Sorunuma gelınce yüksek proklaktın dışında herhangi bir problemım yok.

Ben frankfurtta yaşıyorum, İstanbulda' da Küçükyalı da kalıyorum.

Senın bu yaptıracagın Protokolü hic duymadım.Bıraz acıklarsan sevınırım.

Hayırlı sonuçlar dileğiyle.:içelim:

Back
X