Bende almanyada yasiyorum ama benim sizlerden biraz farkim var yani ben almanyada dogdum. Ama esim trde dogdu ve burda oda.
Dil cok onemli hanimlar muhakkak ya dil kursuna gidin yada almanca konusabileceginiz alman arkadas edinin. Bu arkadasiniz sakin turk olmasin. Diger farkliligim ise siz ne guzel hamilesiniz. Ben ise 1kayiptan sonra 8ay daha sonuca varamamadik. Denek hayirli zamani bekliyor benim bebisim olsun ben beklerim.
Bahsettiginiz haplari yani vitamin haplarini biliyorum. Misal gynvital iyi bir hap ama icinde gelatine var ve helal harama dikkat eden biri olarak kullanmayin derim. Dikkatli olun kapsullu olan haplarin hepsi veya cogu gelatinli. Bunu neden diyorum eger hayirli evlatlar istiyorsak simdiden dikkat etmemiz lazim yedigimiz ictigimiz yaptigimiz seylereki evlatlarimizin ahlaki hal hareket huylari duzgun olsun diye. Ben acikcasi bebegimin benim aldigim haram madde ile onu besleyemem.
Neyse uzun konu bu herkezin kendi fikridir
Femibion simdiye kadar duydugum en iyi vitamin haplari hamilelik oncesi ve sonrasi icin. Onu tavsiye ederim. Benden bukadar
Sizlerinde bana tavsiyeleriniz varsa hamile kalmam icin acigim bu konuda. Biliyorsunuz 1yil dolmadan tedavi baslatilmiyor. Allahim sabir versin bana ve benim gibilerine
Hamilelerimizede hayirli dogumlar nasip etsin