Almanyadaki hamisler nerede

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
slm arkadaslar bende Allahin izniyle 10haftalik kilo almaya cok müsait bulantisi olmayan bi anne adaiyiyim hayirlisiyla ben sizlere hap kullaniyormusunz evetse hangi ilac lari kullaniyorsunuz doktorunuz nasil hamile sporlarina katiliyormusunuz bide ben gibi dili cok bilmeyip tecrübeli kisiler nasil gecirdi bu süreci bnm esim simdiden sikayetci islerim eksik kaliio sen ögren dili tek basina gel git demeye basladi buarada daha 2 keez giitik bide dis dr 3 bende napicami bilemiom cocuk olduktan sonra felan dil sorununu düsünüyorum eger bu yollardan gecmis bu skintilari cekmis varsa aramizda bende yanliz olmadigimi bilmek isterim.
 
canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.ben hamilelige baslamadan bana femibion diye hap vermislerdi bunu hamileliginin ilk 3 ayindada kullana biliyosun doktorun sana vermis olmasi lazim vermediysede isteye bilirsin.bu sadece vitamin hapi gibi bise.sonrasinda kramplarin baslarsa magnezyum haplari veriyolar.sikayetlerini doktora söyledinmi o seni yönlendirir zaten. dil sorununa gelince bende almanyadayim ve bende pek bilmiyorum anliyorum ama konusmada zorlaniyorum.kontrollere gittikce doktorlarla sen konusmaya calis esinde yaninda olsun senin yapamadigin anlatamadigin konularda yardimci olur böylelikle kendine güvenin gelir. bebisden sonra dil gerekli herzaman yaninda biri yoksa sen halletmek zorunda kalicaksin.
 
slm bende almanyadan 7-8haftligim doktorumda bana femibion verdi eczanede konustugum calisanda o hapin diyer haplardan daha iyi oldugunu söyledi. onun disinda utrogest ( progesteron) kullaniyorum. sizler. almanyanin neresindensiniz
 

cok tesekkür ederim slmlar amin hepimizin ins.bnmkinin adi gynvital simdide velnatal plus verdi bunu kullan dedi bilmiom vala sizinkilerden vermedi.dogru söylüosun ahh ahh Allah yardimcimiz olsun su dil konusunda
 
slm bende almanyadan 7-8haftligim doktorumda bana femibion verdi eczanede konustugum calisanda o hapin diyer haplardan daha iyi oldugunu söyledi. onun disinda utrogest ( progesteron) kullaniyorum. sizler. almanyanin neresindensiniz

slm cnm bende 9,5 oder 10 haftaligim bana velnatal plus ve gynvital haplarini verdi.ayy bide sey soruyim vücudunuz icin hangi yagi kullaniyorsunuz catlak vea selülit önlemi icin ben simdi swanger öl var bitane onu kullaniom ama bilmem faydasi olurmu sizin tecrübe ettiginiz gercekten bi ise yarayan bi krem varmi
 
canim bende krem kullanmistim hangi marka oldugunu hatirlamiyorum ama pek faydasini görmedim belki kullanmasam daha cok yirtilirdi belki bilemicem :26: ama bu biraz vucüduna bagli galiba.+ ben bu dediginiz haplari kullanmadim oyüzden bi yorum yapamicam. buarda yürüyüs yapmayi unutmayin bu kolay dogum yapmaniza yardimci olur.
 
Bende almanyada yasiyorum ama benim sizlerden biraz farkim var yani ben almanyada dogdum. Ama esim trde dogdu ve burda oda.
Dil cok onemli hanimlar muhakkak ya dil kursuna gidin yada almanca konusabileceginiz alman arkadas edinin. Bu arkadasiniz sakin turk olmasin. Diger farkliligim ise siz ne guzel hamilesiniz. Ben ise 1kayiptan sonra 8ay daha sonuca varamamadik. Denek hayirli zamani bekliyor benim bebisim olsun ben beklerim.
Bahsettiginiz haplari yani vitamin haplarini biliyorum. Misal gynvital iyi bir hap ama icinde gelatine var ve helal harama dikkat eden biri olarak kullanmayin derim. Dikkatli olun kapsullu olan haplarin hepsi veya cogu gelatinli. Bunu neden diyorum eger hayirli evlatlar istiyorsak simdiden dikkat etmemiz lazim yedigimiz ictigimiz yaptigimiz seylereki evlatlarimizin ahlaki hal hareket huylari duzgun olsun diye. Ben acikcasi bebegimin benim aldigim haram madde ile onu besleyemem.
Neyse uzun konu bu herkezin kendi fikridir

Femibion simdiye kadar duydugum en iyi vitamin haplari hamilelik oncesi ve sonrasi icin. Onu tavsiye ederim. Benden bukadar

Sizlerinde bana tavsiyeleriniz varsa hamile kalmam icin acigim bu konuda. Biliyorsunuz 1yil dolmadan tedavi baslatilmiyor. Allahim sabir versin bana ve benim gibilerine

Hamilelerimizede hayirli dogumlar nasip etsin
 

canim farklilik konusunda yanliz degilsin ben suan hamile degilim ama olmak isterdim lakin korkularim var. dogumdan 2,5 ay sonra bebegimi kaybettim tasiyici gen hastaligimiz var fakat ben bunu dogumdan sonra ögrendim yani bebegim hasta dogdu.simdi karar verme asamasindayim ya pgt yaprtiracagim yada normal yolla tekrar deneyecegim.kafam karisik anliyacagin. amin canim rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin.hamislerede rabbim saglikla bebislerine kavusmayi nasip etsin.
 

ahhhhhh bilgileriniz icin cok cok tesekkür ederim bu arada Allah yardimciniz olsun dileginiz en yakin zamanda gercek olsun ben jelatin oldugunu bilmiodum yaaaaa neden bana femibion vermedi acaba cok haassas konular bunlar dikkat etmek gerek bida icmem ne yseki üzüldüm simdi yinede cok tsk ederim
 

gecmis olsun basiniz sagolsun ins,hakkinizda en hayirlisi neyse o olur
 
Canim bilmeden kullanmissin. Rabbim gonlundekini bildigi icin ferah tut icini.
Herseyi arastirin almancaniz yeterli degilse nette arastirin. Bildigim bisey olursa bende yardimci olabilirim

Bende bilmiyordum arkadasim eczaci ona sordum cokta bilgili masaallah suan pharmazie studieren yapiyor.
Doktorlar onemsemiyor cok ve gelatine sigirdan oldugunu ve bu bizim icin caiz oldugunu saniyorlar.

Rabbim korusun meleklerinizi kizlar hiiic dert etmeyin ama sorumlu anne ve bilincli anne olun herseyi arastirin didikleyin ogrenin.
 

önemli degil canim istedigin zaman sikistigin zaman yaz elimizden geleni yapariz + doktorunla konus döne biliyosan femibiona dön istersen.hamile insanlarin dualari daha cabuk kabul olur derler önce kendi bebisin icin sonrada bizler icin dua edermisin?
 

cok tesekkür ederim etmezmiyim dua ic Allah isteyene kiymet bilecek olana gönlüne göre cocuklar nasip etsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…