Mutfak Dekorasyonu Almanyanin Yemek Odalari

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
12.jpg

1.jpg

dud_bianca_milieu.jpg

esszimmer1.jpg

speisezimmer01.jpg

M_lifeline_sw_M06a_reddot.jpg

Luca_Speisezimmer.jpg

cando05.jpg

weisse_tischgruppe.jpg

682265_speisezimmer_et_1200_119061f3.JPG

Hepsine bayıldım. Bu çizgileri çok seviyorum. Çok sade ama göz alıcı oluyorlar. Bende yemek odası takımımı bunlara benzer aldım. öyle klasik oymalı bol yuvarlaklı pek sevmiyorum ben. Spor, sade ama şık olanlar daha hoşuma gidiyor

Hepsine bayıldım. Bu çizgileri çok seviyorum. Çok sade ama göz alıcı oluyorlar. Bende yemek odası takımımı bunlara benzer aldım. öyle klasik oymalı bol yuvarlaklı pek sevmiyorum ben. Spor, sade ama şık olanlar daha hoşuma gidiyor

nedemek istedgini resimle aciklasaydin keske, pek anlayamadim :1:

modeller güzel ama sandalyeler kullanışsız gibi geldi.

yasakkelime bende o sandalyelerden tercih etiyorum, sen bacaklari diyorsun anladim ben, 4 bacak herzaman iyidir aklinialirimsmile

nedemek istedgini resimle aciklasaydin keske, pek anlayamadim :1:

Diyorum ki canım bu paylaştığın resimlerdeki tarzda yemek odası aldım. Klasik oymalı mobilyalardan değil yani. Resimlerdekilerin hepsi sade ama şık modeller. Böyle sandalyeler özellikle çok hoşuma gidiyor. Paylaşım sağol opuyorumnanaktan

Diyorum ki canım bu paylaştığın resimlerdeki tarzda yemek odası aldım. Klasik oymalı mobilyalardan değil yani. Resimlerdekilerin hepsi sade ama şık modeller. Böyle sandalyeler özellikle çok hoşuma gidiyor. Paylaşım sağol opuyorumnanaktan

rica ederim

Back
X