Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonualmayı düsündüğüm mobilyalar
ya artık hep derililer var biraz degısık klasık olsn istedm bide koltuklarla vitrinin o cizgilerini uyumu falan hosuma gitti bilmiyorum artık almak nasip olur mu gene de gezerım heryeri önce:))
hayırlı olsun şimdiden..yemek odanla yatak odan çok hoş..salon takımın biraz klasiik geldi bana biraz dahamı spor olsa ama senin beğenmen ve rahat etmen daha önemli tabiki..:)
hayırlı olsun şimdiden..yemek odanla yatak odan çok hoş..salon takımın biraz klasiik geldi bana biraz dahamı spor olsa ama senin beğenmen ve rahat etmen daha önemli tabiki..:)
cok tesekkürler canım o vitrin takımıyla koltuk aynı markanın aynı modeli kombinleyerek olustrmslar onun için hosuma gitti ama evet klasik oturma odasına spor tarzda almayı düsünüyorum:1rolleyes: