• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Almor'un Koltuk Takımı ve Köşe Koltuğu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

almor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
5.890
156
373
İstanbul
Bunlar da bizim koltuk takımımız ve köşe koltuğumuz kızlar. Koltuk takımının 3'lü ve 2'li rengi aynen böyle ama tekli koltuğunu mor renk olarak, kırlentleri de morlu kremli desenli olarak seçtik. Köşe koltuğumuzun da rengi mavi ve onun yastıkları da renkli olacak.

Eki Görüntüle 911888

Eki Görüntüle 911889

Son düzenleme:
Çok begendim cnm güle güle oturun L koltuk çok küçük geldi gözüme :26:

çok güzel çok beğendim zevkli tercihler güle güle oturun inşallah :)

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

Çok begendim cnm güle güle oturun L koltuk çok küçük geldi gözüme :26:

Çok sağol canım. :16:Evet köşeyi bilerek küçük seçtim çünkü kiracı olacağız ve ev daha belli değil salonu ve mutfağı büyük olan bir ev tutacağız mutlaka da odaları bilemediğim için küçük bir L koltuk seçtik tek kişilik yatak oluyor açılınca .Salon koltuklarından da 3'lüsü açılınca çift kişilik yatak oluyor yeter diye düşündük.

canım zevkini çok beğendimm inşallah güle güle oturursunuz köşe koltuğunu renkli yastıklarla kombinleyebilirsin bizde de kına yeşili köşe var çok güzel oluyor renkli yastıklarla :)

canım zevkini çok beğendimm inşallah güle güle oturursunuz köşe koltuğunu renkli yastıklarla kombinleyebilirsin bizde de kına yeşili köşe var çok güzel oluyor renkli yastıklarla :)

Çok teşekkür ederim sağolun. Yastık kılıflarını renkli seçtim zaten ben de daha cıvıl cıvıl oldu.:1:

Çok güzelmiş güle güle kullan köşe koltuk takımında bende kararsızım kullanışlı olur umarım

tatlım günaydın. takipçinim ona göre :) çok güzel takımların çok beğendim. güle güle kullanın inşallah.. ben de böyle görükçe heves ediyorum. biz krem kahverengi ağırlıklı düşünüyoruz. ben bide kırmızı puf ya da koltuğum olsun istiyorum ama bakalım bizim bunları almamıza daha çok var. :44: renkli yastıklarla çok güzel olur. ayyyy heyecanlandım yine :16:

tatlım günaydın. takipçinim ona göre :) çok güzel takımların çok beğendim. güle güle kullanın inşallah.. ben de böyle görükçe heves ediyorum. biz krem kahverengi ağırlıklı düşünüyoruz. ben bide kırmızı puf ya da koltuğum olsun istiyorum ama bakalım bizim bunları almamıza daha çok var. :44: renkli yastıklarla çok güzel olur. ayyyy heyecanlandım yine :16:

Hayırlısıyla siz de alırsınız inşallah canım. Çok teşekkür ediyorum bu arada. :16:

Back
X