başka birşey yapılmıyor zaten icraat yokBilal'in zeka seviyesi üzerinden yapılan göndermeler de sıktı gerçekten. Bu muhalefet türünü de sevmiyorum.
başka birşey yapılmıyor zaten icraat yok
başka birşey yapılmıyor zaten icraat yok
yılmaz özdille sınırlamak yanlış bence kast ettiğim o değildievet halbuki yılmaz özdil'den icraat bekliyoruz artık, ne o öyle hep gazeteye yazı yazıyür?
muhalefetin vaadleri bir işe yaramıyorki adamlar sistemi oturtmuş seçimlerde yapılan usulsüzlükleri bilmeyen yok ama sandığına sahip çıkan bi muhalefette yokBu yoruma kısmen katılıyorum. Muhalefetin hükümetin yanlışları üzerinden politika yaptığı doğru ama sadece bunu yapıyorlar da diyemeyiz, bize gösterilen, ekranlardan yayınlanan kısmı bu. Belediye seçimleri zamanı Mansur Yavaş'ın, Mustafa Sarıgül'ün projeleri/seçim vaatlerini okumuştum Kadir Topbaş ya da Melih Gökçek'in projelerinden daha iyiydi. Ama o zamanda "Muhalefet hiçbir şey yapmıyor" deniyordu. Yapıyor oysa, araştırmak lazım.
Tabii yaptığını gösterebilmek, duyurabilmek de gerekiyor bu beceriye sahip olmadıklarını, pazarlama, reklam ve halkla ilişkiler konularında kötü olduklarını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?