Alpaslan Yıldırım - Muhammet Dilber ?

Panda123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
73
14
8
Sizce hangısı kızlar yardım edın ıkı doktorla ılgılı herhangı dusuncesı deneyımı olan varsa yazsın yaklasık bı ıkı senedır doktor arastırıyorum karar veremıyorum ama artık bu kıs olucam kafaya koydum. Yorumlarınızı beklıyorum. Bıraz uzun sarkık kemerli burnum var ben kucuk kalkık kavıslı burun ıstıyorum femınen tarzda burun ıstıyorum hangı doktor benı ıstedıgım burna kavusturur sızcee

Ben muhammet dilbere ilk ameliyatımı oldum sonuctan memnun değilim revizyonu alpaslan yıldırıma olmayı düsünüyorum randevu aldım görüşmeye gidicem alpaslan yıldırımın instagramında koydugu hasta fotoğrafı cok fazla ordan fikir edinebilirsin canım ben de senin kadar biliyorum:)

Ben muhammet dilbere ilk ameliyatımı oldum sonuctan memnun değilim revizyonu alpaslan yıldırıma olmayı düsünüyorum randevu aldım görüşmeye gidicem alpaslan yıldırımın instagramında koydugu hasta fotoğrafı cok fazla ordan fikir edinebilirsin canım ben de senin kadar biliyorum:)
merhaba alpaslan beye muayane oldugunuzda revızyon ucretının ne kadar oldugunu daha sonra sıteye yazarmısınız?

Memnuniyetsizliginizi muhammet beyle konustugunuzda nası tepki verdi ? Bir de ameliyattan once burnunuzda egrilik var mıydı? Bir de burnunuz kac aylık yıllık?
Burnumda deviasyon eğrilik yoktu kemerliydi sadece kolay bir ameliyat olacagını söylemişti eğriliği ödemler indikçe fark ettim masajla gecer dedi doktor bey.Sabrettim ama geçmedi görüşmemiz yakında bakalım ne diyecek

Burnumda deviasyon eğrilik yoktu kemerliydi sadece kolay bir ameliyat olacagını söylemişti eğriliği ödemler indikçe fark ettim masajla gecer dedi doktor bey.Sabrettim ama geçmedi görüşmemiz yakında bakalım ne diyecek
Ben de merak ediyorum gorusmenızı. Gorustugunuzde ne dedigini de daha sonra bılgılendırırsenız sevınırım

Canim doktor beyle tekrar görüstünmü? Merak ettim konusmanizin sonucunu ...?

Ben de merak ediyorum gorusmenızı. Gorustugunuzde ne dedigini de daha sonra bılgılendırırsenız sevınırım
Alpaslan beyle görüsmeye gidemedim işim çıktı muhammet beyle görüstüm kontrole gittim burun çatımın oturmasını bekledigini ancak bazen oturmama durumu oldugunu söyledi onbes dakikalık kücük bir operasyonla düzeltecegini söyledi yakında ameliyat olcam kendisine

Muhammet dilbere oldum ben pişman oldum
Bu tür yorum yaparken lütfem resimde ekleyin bir zahmet, insanlar zaten çok kararsız ne doğru ne yalan bilmiyoruz. Bende aynı doktora ameliyat oldum şuan memnunum burnumdan ama Allah göstermesin kötü bir sonuç ortaya çıkarasa sadece burnumu gösterecek minik bir fotomu ve önceki halimi paylaşarak bir resim eklemeyi doğru buluyorum.

Back
X