Alper'imi Normal Beklerken Sezeryan Oldu

hnfcns

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
28
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar bende zorlu dogum animi paylasmak istedim..
14 kasim sabahi cok fena bir sekilde mide bulantisi kusmalarim oldu basimi tasiyamiyordum esimin kucaginda hemen hastaneye gittik doktor bu sekilde doguma alamayiz dedi ve ilac verdi bugun dinlen ve yarin tekrar gel dedi . Ogun eve gittik ama halen kusmalarim devam ediyordu agzima lokma bile alamiyordum verdigi ilac uyutuyordu ve 15 kasim 2011 saat 5 gibi hemen hastaneye kaldirdilar serum verdiler mide bulantim icin o yetmezmis gibi doktor hanim suni sanci icinde serumu baglatti herkez sanci gelsin bebek asagi gelsin diye yururken ben ölu gibi yatiyordum 6 da sancilarim basladi ebe hanim muane ederken bide baktiki oluk oluk iltihap atiyo iyice tahris oldu muane bile ettiremiyorum saat 2 de suyumu patlatti doktor dahada sancilarim artti mide bulantisi iltihap sanci artik gercekten öluyorum sandim agri kesici igneler yapiyorlar fayda etmiyor. Saat oldu aksam 6 ve 6 acilmam var o sira ebe demezmi anca 10da dogum baslar ben ciglik cigliga eşim yanima geldi o teselli etmeye calisiyo ama dahada sinir oluyorum " sesin yuzunden git" diye bagiriyorum . O sira doktor geldi muane icin oan hersey bitti dogumodasinda catalda iltihapin yapttigi tahris nedeniyle çataldan zipladim muane ettiremedim elini cektigim gibi ittim bu son noktaydi doktor eger bebek rahme gelirse bogulur dedi ve seZeryana gonderdi. Ah doktor hanim ahhhh madem bu durumlara gelecektim neden bukadar aciyi cektirdin:(((

Not: odaya ciktigimda esimin bana dedigi ilk cumle " erkek olduguma sukrettim erkek olup 15 yil askerlik yapmaya deger " .

selam canım konunu harfi harfine okudum senin adına çok üzüldüm...çok geçmiş olsun.
kötü bir doğum geçirmişsin bende hep normal istiyorum ama hayırlısı olsun.böyle olcaksa sezeryen olsun en başta zaten...
yanlız eşinin şu lafına sesli güldüm " erkek olduguma sukrettim erkek olup 15 yil askerlik yapmaya deger " . :D
senin kıymetini daha iyi bilmiştir heralde doğumdan sonra :)
rabbim herkese içinde de bana hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah :)

zor bir doğum olmuş. rabbim yaşatmasın bir daha.
bakalım bizler neler yaşayıp görücez.

eşinin sözünü bende eşime okudum gülmekten kendini alamadı :))) haklı valla dedi.

Amin canm okumana cok sevindim bu animi paylasmamin bi sebebide doktor cok buyuk bi rol aliyor ona guvenip kendimizi emanet ediyoruz en guzel animizi isgenceye cevirebiliyorlar oyuzden gercekten guvendigin bi doktora git Rabbim bi avazda kurtarir insallahh. Evet baya kiymete bindim simdi ikinci cocuk muhabbeti olunca orda burda hemen bana bakiyor:))))

zor bir doğum olmuş. rabbim yaşatmasın bir daha.
bakalım bizler neler yaşayıp görücez.

eşinin sözünü bende eşime okudum gülmekten kendini alamadı :))) haklı valla dedi.

Rabbim ins senide bi avazda kurtarir canim aslinda hic zor degil hatta cok guzel bir duygu ben son ana kadar bekledim normal olsun diye ama kismet degilmis ne kadar zor olasada aci sanci ceksende bebegini alinca kucagina onun sana bakmasi seni aramasi ilk emzirmek okadar guzelki yazarken bile gozlerim doluyor bu duygulari tadicagin icin cok sanslisin canim :))

valla helal sana iyi bile dayanmışsın ne diyeyim... inş bebişinle huzurlu mutlu saglıklı ünler geçirirsin.. eşinde bilsin degerini...

Merhaba arkadaslar bende zorlu dogum animi paylasmak istedim..
14 kasim sabahi cok fena bir sekilde mide bulantisi kusmalarim oldu basimi tasiyamiyordum esimin kucaginda hemen hastaneye gittik doktor bu sekilde doguma alamayiz dedi ve ilac verdi bugun dinlen ve yarin tekrar gel dedi . Ogun eve gittik ama halen kusmalarim devam ediyordu agzima lokma bile alamiyordum verdigi ilac uyutuyordu ve 15 kasim 2011 saat 5 gibi hemen hastaneye kaldirdilar serum verdiler mide bulantim icin o yetmezmis gibi doktor hanim suni sanci icinde serumu baglatti herkez sanci gelsin bebek asagi gelsin diye yururken ben ölu gibi yatiyordum 6 da sancilarim basladi ebe hanim muane ederken bide baktiki oluk oluk iltihap atiyo iyice tahris oldu muane bile ettiremiyorum saat 2 de suyumu patlatti doktor dahada sancilarim artti mide bulantisi iltihap sanci artik gercekten öluyorum sandim agri kesici igneler yapiyorlar fayda etmiyor. Saat oldu aksam 6 ve 6 acilmam var o sira ebe demezmi anca 10da dogum baslar ben ciglik cigliga eşim yanima geldi o teselli etmeye calisiyo ama dahada sinir oluyorum " sesin yuzunden git" diye bagiriyorum . O sira doktor geldi muane icin oan hersey bitti dogumodasinda catalda iltihapin yapttigi tahris nedeniyle çataldan zipladim muane ettiremedim elini cektigim gibi ittim bu son noktaydi doktor eger bebek rahme gelirse bogulur dedi ve seZeryana gonderdi. Ah doktor hanim ahhhh madem bu durumlara gelecektim neden bukadar aciyi cektirdin:(((

Not: odaya ciktigimda esimin bana dedigi ilk cumle " erkek olduguma sukrettim erkek olup 15 yil askerlik yapmaya deger " .

of bu sorumsuz doktorlara çok kızıyorum yaa,madem bu kadar iltihabın var,hem de gücün yok halsizsin,nasıl ıkınacaksın,insan bir düşünür.en başta seni sezaryene alsaydı bu işkenceleri çekmeyecektin.ama işte her şerde bir hayır vardır derler ya,en azından sancılarını çektin tüm günahların gitti bebeğin gibi tertemizsin :52:

Back
X