Alt Islatan çocuğa bu ürünü kullanabilir miyim?

Kleopatra

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
178
Puanlar
648
Oğlum 2025 Eylül ayında başladım tuvalet eğitimine şuan 3 buçuk yaşında o günden bu yana gündüzleri normal tuvalete yapıyor çişini söylüyor ama geceleri sürekli altını ıslatıyor gece 3defa tuvalete kaldırıyorum ona rağmen yine sabah ıslak uyanıyor sıvıyı kesiyorum yine öyle gece yatmadan tuvalete gidiyor 9 buçukta uyuyor uyuduktan sonra 1 buçuk 2saat sonra kaldırıyorum 12 buçuk 1 gibi kaldırıyorum gece 3 gibi yine bazen bu aralar da da yapıyor çişini bazen ben uyanamiyorum ıslak yatıyor vicdan azabı çekiyorum ama her gece altına yapıyor artık saatini tutturamıyorum bazen ağlıyor yapmicam diye çarşaf yastık battaniye değiştiriyorum her gün yıkanıyor . Ve oğlumun uykusu çok derin asla ıslandığının farkında bile olmuyor uyanmıyor hiç ben uyandırıyorum. Gündüz uykusu yaparsa o zaman çişe kalkıyor ama gece asla uyanmaz. Doktor a gittik normal 5 yaşına kadar dedi benim Oğlum da yapıyor dedi genetik de olabilir dedi Eşim liseye gidene kadar altına yapmış inşAllah genetik değildir son çare bu ürünü aldım ama kullanmadım kullanmalı miyim?

Eklentiler

• 24072.webp
    24072.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 21
Benim kardeşimde böyle bir sorun olmuştu. Yani her gece olmasa da 6-7 yaşına kadar gece alt ıslatması vardı. Ailem geçer falan deyip umursamamıştı ama en son ben kızmıştım kocaman çocuk oldu diye. Bir hastaneye gittik ve iç çamaşırına yapıştırılan bir alet verdiler ıslaklık olduğu an araba alarmı gibi ötüyordu. Sesi yüksek değildi ama onu uykudan uyandırıyordu. Kardeşimin uykusu da inanılmaz ağırdır hala. O aletle 4-5 günde gece ıslatması bitti. 5 yaşa kadar bekleyecekseniz gönderdiğiniz ürünü kullanın yoksa başka doktorlardan fikir alın her gece ıslanması çok sık çünkü.

Benim kardeşimde böyle bir sorun olmuştu. Yani her gece olmasa da 6-7 yaşına kadar gece alt ıslatması vardı. Ailem geçer falan deyip umursamamıştı ama en son ben kızmıştım kocaman çocuk oldu diye. Bir hastaneye gittik ve iç çamaşırına yapıştırılan bir alet verdiler ıslaklık olduğu an araba alarmı gibi ötüyordu. Sesi yüksek değildi ama onu uykudan uyandırıyordu. Kardeşimin uykusu da inanılmaz ağırdır hala. O aletle 4-5 günde gece ıslatması bitti. 5 yaşa kadar bekleyecekseniz gönderdiğiniz ürünü kullanın yoksa başka doktorlardan fikir alın her gece ıslanması çok sık çünkü.
Evet artık ne yapacağımı şaşırdım her satmı kaldırmam gerekiyor anlamıyorum. Hiç bi saat uymuyor bazen yatıyor bi bakmışsın yarım saat sonra ıp ıslak her yer 🥺 asla uyanamiyor

Back
X