Alt komşu beni deli edecek

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Her gece ses duymaktan bıktım artık napcagimi sasirdim. İlk bi gece onların edepsiz seslerini duymaya başladım ve sok oldum şimdi de sahura kalktıklarında yüksek sesle TV açıyorlar ve yüksek sesle konuşuyorlar ben öğrenciyim ve final zamanım önceki gece gittim TV sesini kibarca kismalarini dedim kabul ettiler ama gene ses geliyordu dün gece ise onemsemedim sınavım yok diye ama bu gece gene aynı napmaliyim bi de yalnız kalıyorum zaten

Sizin binada da yalıtım çok kötü sanırım. Bizde de öyle çünkü. Yandaki adam osursa biz duyuyoruz. Gece gece bangır bangır açmıyorlardır sesi belki ama yalıtım çok kötü olduğu için gecenin sessizliğinde rahatsız ediyordur.

Zor bir durum.
Belki gerçekten fazla ses yapmıyorlar ama
Yalıtım nedeniyle size ağır geliyor olabilir.
Eşiyle kibar bir şekilde kahveye davet edip anlatsan.
Gülerek şakayla karışık yatak odası sesleri bile geliyor
Hani evi şikayet eder gibi.
Evlerimizde rahatça hareket edemiyoruz felan deseniz?

Sizin binada da yalıtım çok kötü sanırım. Bizde de öyle çünkü. Yandaki adam osursa biz duyuyoruz. Gece gece bangır bangır açmıyorlardır sesi belki ama yalıtım çok kötü olduğu için gecenin sessizliğinde rahatsız ediyordur.
+1

Kesinlikle bizimde öyle. yalıtımdan hep.en ince ses duyuluyor valla :silah:

Evet yalıtım kötü orası kesin ama uyarmaya kapılarına gittiğimde kapıdan bile duyuluyordu kısık değildi yani ses ben de tahammülsüz agresif biriyim hemen sinirleniyorum zaten şu anda da o kadar sinirliyim ki ayrıca davet etmek bana göre değil onları çünkü tanışmak dahi istemiyorum bu sesler yüzünden nefret ediyorum onlardan

Bu arada rahatsız etmek sayılır mı bilmem ama uyarmadan önce sopayla vurdum yere ve zipladim açıkça umursamadilar bir de teyzem yan dairemde oturuyor arayıp bana o ses senden mı geliyor dedi ve eniştem de öyle gürültü yapma dedi. Ama bı yardimda da bulunmadılar

Her gece ses duymaktan bıktım artık napcagimi sasirdim. İlk bi gece onların edepsiz seslerini duymaya başladım ve sok oldum şimdi de sahura kalktıklarında yüksek sesle TV açıyorlar ve yüksek sesle konuşuyorlar ben öğrenciyim ve final zamanım önceki gece gittim TV sesini kibarca kismalarini dedim kabul ettiler ama gene ses geliyordu dün gece ise onemsemedim sınavım yok diye ama bu gece gene aynı napmaliyim bi de yalnız kalıyorum zaten
Evin ses yalıtımı yok o zaman. Seslere çok kulak verme. Takıntı olur ve daha rahatsız eder. Şehir hayatı yaşıyoruz. Gürültü her yerden gelebilir.

Aslında normalde umursamam ama sınavlarım olduğu için geceleri ders de çalışıyorum ve bu sesleri duydukça deliriyorum. Salondan odamdan mutfaktan her yerden duyuluyor ses ve başka odaya geçme şansım da yok.

Yüz göz olma.. inadına daha çok ses yapmaya başlayabilirler.. (tecrübeyle sabit) kafana takmamaya, aldırış etmemeye çalış.. ben komşu gürültüsü çok çektim, son kaldığım evde de alt komşunun yatak odası sesleri geliyordu, üstteki gitar çalıyordu.. ben de kulaklıkla müzik dinliyordum rahatsız olduğum zamanlarda.. ders çalışırken müzik dinlemen zor olur ama enstrümantal bi müzikle çalışabilirsin belki..

Aslında yan dairemde teyzemler olmasa ben o apartmanı o komşulara inat inletirdim ve bi şekilde pes ederlerdi ama yapamam teyzemler yüzünden bi daha konuşup son kez uyarmayi düşünüyorum baktım olmadı o lanet kulak tikaclarindan alicam.

Nekadar sinirli,öfkeli,nefretvari bir öğrenci..Patlamaya hazır bir bomba..ses filan bahane sınav stresi sizi fazlasıyla germis bence.

Öncelikle kendiniz de bir apartmanda yaşadığınızı unutmayın. Ne demek sopayla vurmak, üstlerinde tepinmek, apartmanı inletmek yahu? Orman kanunlarıyla mı yaşıyorsunuz? İnatlaşan, çirkefleşip inadına gürültü yapan komşuya karşı öfkeyi anlarım da, bu sizdeki bu da değil yani. Sinir hastası filansanız doktora görünün. Belli ki duvarlar ince yani, yoksa millet inatlaşacak olsa inatlaşırdı. Kulak tıkacı tıkayın ya da o apartmandan taşının.

Yalıtım yoksa senden de ona ses gidiyordur emin ol. Duştayken su sesi, sifon sesi,kapı sesi öksürük sesi...
Bizim yandaki komşunun her sabah öksürük sesine uyanıyorum. İki kat üstteki çocukların koşma seslerini duyuyorum.ama dert etmiyorum illaki benden de ses gidiyor hepsine.bu kadar rahatsız ediyorsa ses kulaklık kullanabilirsin

Bizim de yalıtım o kadar kötü ki.
Hem alttan hem üstten hemde yan daireden ses geliyor
Hemde öyle böyle değil. Yan daire banyoda ne konuşsa geliyor
Alt ve üst kattan tv sesleri insan sesleri geliyor
Üst kattakiler sanki sürekli evin içinde bir eşyayı oradan oraya sürüklüyorlar
Gece 1-2 de bile tak tak sesler geliyo uykudan uyanıyoruz
Çok rahatsız olduk yöneticiye söyledik o da bir işe yaramadı
Kiracıyız huzursuzluk olmasın diye sesimizi çıkartmıyoruz ama çok sıkıldım artık
Keşke insanlar biraz anlayışlı olsa...

Back
X