- 29 Mart 2016
- 60
- 60
- 3
- 40
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
Merhaba kizlar ,Daha taşinali bir kac ay olmasina rağmen cok rahat tavirlari var bu yeni komşularin ..yuksek ses müziği defalarca acip bizi uykudan dahi uyandirdiklari olurdu.. Doğudan töre icin batiya kactiklarini duymustum.. Sürekli kapiya polis geliyor.. Yuksek ses konusma ve tartismalari olurdu neredeyse her gün.. Evde 19 yasinda bir gelin var yeni doğum yapti vir kac kez konusmamizda kaynanamla anlasamiyorum ayri eve cikmak istyorum burdan nefret ediyorum sen nasil alistin falan demistii ben de zamanla alistgmi bunalinca bana gelmesini falan soyledim. Ama ne geldi ne de arayip sordu.. Her sey yolunda zannediyordum taki su son bikac haftaya kadar .. Kiz surekli (4_5 saat ) telefonda biriyle yuksek ses kavga ediyordu. Son birkac haftadir da kocasiyla kavga ediyor.. Aglamali vurdulu kirdili kavgalarr.. Muhtemelen de bu gece kocasindan dayak yedi birak kollarimi gidicem bitti diye ağlıyordu.. Yukarda gercekten cok üzüldüm.. Elim kolum bağlı hic bir sey yapamadim daha tam anlamiyla da tanimiyorum onlari ama cok üzülüyorum ve su an yine sesleri geliyor kavga ediyorlar.. ne yapabiliriz ? Allahim herkese evinde huzur versin insallah.