Iyi akşamlar kızlar , benim alt komşum sürekli olmayan şeylerle beni itham edip sevgilimmiş gibi trip atıyor , bugun okuldan oglumu aldim eve donerken az ilerimizdeydiler apartmana girdiler arkalarindan biz de girdik , tam onlarin oturduğu kata geldiğimizde kapıyı öyle bir çarptılarki oģlum sıçradı.Cocugum korkunca estagfirullah diye bagirdim eve girdim kapiyi sertce kapadim.Altta ki tekrar acti kapiyi tekrar sertce kapiyi vurdu. Aşagiya indim vurdum kapiya dedim senin benimle ne derdin var , yolda gormusum selam vermemisim ya Allah askina bu kin gudecek bir sey midir ? Ben selam vermek zorundamiyim .Ya bu sadece bugun yasadigimiz her problem de kafasinda kurdugu seylerle beni itham ediyor bir gun ben gidip kapisina sitem etmemisimdir.Ya objektif olamiyorum , terzi kendi sökügünu dikemezmisya.Biktim bu kadindan ya hor görmuyorum ama okuma yazmasi bile yok cahil diyorum icimden ama insanlik okulda ögrenilen bir sey de degil ki.Muhattap olmadigim icin surekli bu hareketlerine maruz kaliyorum .Olunca da degisen bir sey olmuyor nasil davranacagimi sasirdim.