Merhabalar 2 ay önce yeni bir eve taşındım 3.katta oturuyorum 16 aylık bir oğlum var 2 aydır alt komşum üç dört sefer tavana vurdu güm güm bir kaç sefer ev sahibimizi arayıp bizi şikayet etti sesimizden dolayı sesimizde normal yürüme sesi süpürge sesi vs vs en sonunda bu hareketler ve ev sahibine şikayetlerden aknra kapıma geldi kendisi rahatsız olduğunuz söyledi her sabah biz 7 de uyanınca onlar da uyanıyormuş dolap sesi çıkıyormuş ev süpürünce bütün ev ayağa kalkıyormuş gündüz bebekten fırsat bulamadığım için çocuk durmadığı için kalan işlerimi bebek akşam uyuyunca yapıyorum gece 2 ye 3 e kadar evde geziyormuşum ayak ucumda yürüyorum alttakiler rahatsız olmasın diye ve alt komşumun da 3 tane çocuğu var bu arada ikisi büyük biri kiçük onun da mutlak alta ses gidiyordur ben bebek olduğunu belirttim her gün dışarıda ve kayınvalideme de gittiğimi belirttim 3 saat evde yokum dedim bebek de gündüz 3 saat uyuyor zaten dedim toplam 6 saat ses olmuyor evde dedim geri kalan saatlerde de tolere etmesini rica ettim ki bebeğin akşam uyuma saatinde eve giriyorum akşam 8-9 da yani evler binalar parkeler inceyse benim yapacağım bir şey yok anlayış göstermesini söyledim beni rahatsız etme dedi bastırarak ben de kusura bakma ben bebekliyim dedim çocğunun arkasına sığınıyorsun deyip başka şekilde görüşürüz o zaman diyip çekip gitti ben bu durumda ne yapabilirim önerisi olan var mı çok çaresizim