- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi mutedeyyin
-
seni çok iyi anlıyorum... düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor.. Allah yardımcın olsun... böyleleriyle sert konuşacaksın.. kısar mısın, yapar mısın dersen bi daha yaparlar.. madem anlamıo, sende kararlılığını göster
Kızın yaptığı ayıo ama annesininki daha ayıp bence. Etrafa rahatsızlık vermeye hakları yok sonuçta. Bizim alt komşu da gece 3-4 demez müziğin sesini sonuna kadar açar üstelik kız 24 yaşında ama kaç yıllık komşumuz olduğu için birşey diyemiyoruz
ben polis çağırmıştım, birkaç gün durdular sonra yine açtılar müziği, yine çağırdım polisi
niye polisi aradın diye kapıya geldiklerinde yooo ben aramadım bu apartmanda bir tek ben mi yaşıyorum başkası aramıştır dedim
sonra da evlenip gittim ama halaa son ses müzik dinliyorlarmış
neyse ki evde sadece yaşlı anneannem yaşıyor da duymuyor bile sesleri
Kızlar sinirden patlamak üzereyim.
Bu eve tasınalı 6 ay oldu.
Alt komsularımız cok ii.14 ve 20 yaşlarında 2 kızı var.
Sorun şu ki; kızları acayip yüksek sesle müzik dinliyorlar.
Özelliklede küçük kızı.Çogu zaman bişey demek istemiyorum.
Ama bazen dinlendigim yada oglumun uyudugu zamana denk geliyor,söylüyorum kibarca.
Bu hep böyle oldu şimdiye kadar.
Ben söyledigim için, sagolsun onlarda en ufak bi tıkırtı duyarlarsa söylerler,gürültü yapmayın diye.
Az önce yine son ses müzik dinliyor.
Oglumda uyuyor,bende rahatsızım dinlenicem.
Sabrettim olmadı.En son kalktım "müzik sesi sizden mi geliyo" dedim.
"evet " dedi küçük kız.
Bende " Kısar mısın, hergünde müziğin sesini kıs denmez ki,
nolur biraz kısık sesle dinlesen" dedim.
Oda sinirlenerek içeri girdi. Annesi " ne oldu " dedi.
Kız da " Melek, kızıyor " dedi.
Terbiyesize bak ya, senden kaç yas büyügüm ben gelip adımla hitap ediyor.
Annesi ne desin" onlar hep ses cıkarıyor biz bişey demiyoruz ya" !!!
Allah'tan demiyorlar yani..
Benim duydugumu bilmiyor kadın.
Bende dedim ki " Abla, oğlum yatıyor,ondan kıs dedim."
"sen bu saatte niye yatırdın onu" diyor bide utanmadan ya
Sanamı sorucam sanki ne zaman yatıracagımı...
"Hergün iniyorum neredeyse sesi kısmanız için, az sessiz dinlense daha ii olur" dedim.
" Off tamam kıs sunun sesini" dedi kızına bagırarak..
Sinir oldum ya, bi gün böyle bişey yasayacagımız belliydi zaten.
Evimi çok seviyorum ama su alttakilerin müzik sesi bazen öyle batıyor ki..
Ne yapsam da işin içinden cıksam bilemedim..
Ya bi insana, bi kere dersin müziği ksıın diye.
Ona göre dikkatli davranırsın ama yok yok !!!
ya arkadaş benim üstümde de bi edepsiz kadın var ki sormayın. ne zıkkımlansa tüm mönü camlarımın önünde. hatta cam açıksa evin içinde. gırgır sirkeler evin içine gelir. hangi devirde yaşıyoruz ya. bi gün dayanamadım senin çöp kovan yok mu, çöp kovana sirkelesene gırgırı, sofra bezinin kabasını. kadın ne dese beğenirsin. ben çöp kovasına sirkelemiyorum. dışarı sirkeliyorum. ben de böyleyim demesin mi.. sinirlerim bozuldu zaten, o zaman dedim ki madem öle cam açık mı aşağı bak ondan sonra sirkele bari. o da ne dese beğenirsiniz. ne bilim siz evde misiniz. ya evde olmayla ne alakası var dedim. zeytinyağı ya. saçma bahaneler..sinirimden güldüm. şimdi diyorum ki niye sustum ya, ağzıma geleni söyleseymişim keşşke. neyse ertesi akşam ne göreyim. camımın önünde tavuk kemikleri. zıkkımlanmış artığını da camlarımın önüne silkelemiş. inadına yapmış yani..
hele bilhassa sabahın köründe veletlerinin yaptığı gürültüyü, gün boyu yaptıkları sesi saymıyorum bile. bi kere kardeşimin arkadaşları merdiven sahasında 5 dk oturup muhabbet etmişler diye, polise şikayet ederim sizi demişti onun kayın validesi.
kızlar bu tip insanları şikayet edebileceğimiz bi kurum yok mu ya. çok çaresizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?