alt komsumdan gelen bebek sesi

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Bende 6 aydir bebek icin ugrasanlardanim adetime 6 gun kaldi gurban oldugum mevlam evimizi yeniden sesiyle kokusuyla senlendirecek melegimizi ne zmn verecekki komsum dogum yapti bebeginin sesini duydummu tvnin sesini kisip bebegin aglamasini dinliyorum kendi evimde kendi bebegimi hayal ediyorum allahim nolurrr tekrar nasip et bana anneligi.
Ilk hamileligimde esim yanimda degildi doyasiya yasayamadim bile cocuk sevincini insallah bunda yasariz allahim sen buyuksun gönlumden geceni bana ver ne verirsende hayirlisindan ver amin

hiç çocuğunuz yok sandım, neyse ki varmış Allah ona uzun bir ömür versin, sağlık ve yaş sıkıntınız yoksa 2 de olur 3 de olur 5 de olur.. Allah sağlık sıkıntısı olanlara yardım etsin.. AMİN

Saglik sikintim varsada bilmiyorum canim doktora gitmedim ilkini kolay buldum ama ikinci biraz bekletecek galiba. 4 bucuk yasinda oglum allah ona uzun ömurler versin ama kardesi olmasini cok istiyor ins olur. Dedigin gibi allahim sikintisi olanlara yardim etsin sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…