Alt komşumuz eşine çocuklarına ağza alınmayacak laflar ediyor , şiddet uyguluyor !

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Arkadaşlar yardım benim burda ağlamaktan içim çıktı evin içinde dönüyorum salak gibi.
Adam eve geldi ve sanırım yemek hazır mı değildi neydi anlamadm.
Öyle bağırıyor ki anladığım kadarıyla olay şu
Adam aç ve yemek hazır değil diye kadının ve oros.... luğunu bıraktı. Ne çocuklarının oros... çocukluğunu .
Bir insan yatağını paylaştığı insana böyle şeyler söyleyebilir mi ?
Kendi çocuklarına
Bir ses duydum sanırım kadına vurdu
"Bir gün de bu evde yemek olsun !" bilmem ne diyerek bağırdı.
Babama gittim baba nolur in bak dedim o sana öyle gelmiştir her evde sıkıntı olur vs dedi.
Sonra çocuk ağlamaya başladı .
Adam hala bağırıyor "anası .o ... anası o ..." diye.
En son çocuk gitti adama baba ben geldim diye ağlıyordu adam çocuğa vurdu bakın buna eminim.
Sinirlerim çok bozuk polisi aramayı düşündüm ama ya bu manyak daha çok zarar verirse evdekilere ?
Bir de sonra kendi babamla da uğraşmak istemedim.
Ondan da tiksiniyorum şu an .

Arkadaşlar yardım benim burda ağlamaktan içim çıktı evin içinde dönüyorum salak gibi.
Adam aç ve yemek hazır değil diye kadının ve oros.... luğunu bıraktı. Ne çocuklarının oros... çocukluğunu .
Kendi çocuklarına
Babama gittim baba nolur in bak dedim o sana öyle gelmiştir her evde sıkıntı olur vs dedi.
En son çocuk gitti adama baba ben geldim diye ağlıyordu adam çocuğa vurdu bakın buna eminim.
Sinirlerim çok bozuk polisi aramayı düşündüm ama ya bu manyak daha çok zarar verirse evdekilere ?

Duyarlı olmanız tabiki güzel fakat polis çağırdığınızda kadın eşini koruyabilir..Bu gibi durumlarda olan hep arada kalana oluyor. Geçen haberlerde çıktı kadın komşusuna yardım ederken, kadının kocası tarafından öldürüldü. Bu gibi aile şiddetlerinde, şiddeti gören kişinin şikayet etmesi önemli. Babanızdan neden tiksiniyorsunuz orasını anlamadım.

Duyarlı olmanız tabiki güzel fakat polis çağırdığınızda kadın eşini koruyabilir..Bu gibi durumlarda olan hep arada kalana oluyor. Geçen haberlerde çıktı kadın komşusuna yardım ederken, kadının kocası tarafından öldürüldü. Bu gibi aile şiddetlerinde, şiddeti gören kişinin şikayet etmesi önemli. Babanızdan neden tiksiniyorsunuz orasını anlamadım.
Beni kandırmaya çalışıyor bişey yok diye , müdahale edeceği yerde.
Kanepede yayılmış.

Çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun, emınım sizden başkada duyan vardr eminim ama insanlar artık korkuyor kimden nasıl zarar gelecegı bellı degıl, keske tedavı edılse keske bır pskologa fılan gıtse artık bence hastalık derceesınde, ınsan kendı namusuna kendı canına cocuguna nasıl o kelımelerı savurur, nasıl bır vıcdan nasıl bır zıhnıyet!

Kendi çocuklarına
Hemen 183 e ihbar edin sosyal hizmetlerde çalışıyorum direkt baskın yapıyoruz ihbar eden kişi asla bildirilmiyor adresi doğru verin yeterli

Hemen 183 e ihbar edin sosyal hizmetlerde çalışıyorum direkt baskın yapıyoruz ihbar eden kişi asla bildirilmiyor adresi doğru verin yeterli
Sesleri kesildi şimdi. Biraz geç değil mi ?
Annemle konuştum o da ev sahibine söyleyeceğim ben diyor.
İti üstümüze sıçratma diyor.

Kanepede yayılmış.

Siz üzülmeyin diye yapıyordur. Siz komşunuzun başka zaman ağzını arayın belki derdini anlatır ve sizde onu yönlendirirsiniz.

Çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun, emınım sizden başkada duyan vardr eminim ama insanlar artık korkuyor kimden nasıl zarar gelecegı bellı degıl, keske tedavı edılse keske bır pskologa fılan gıtse artık bence hastalık derceesınde, ınsan kendı namusuna kendı canına cocuguna nasıl o kelımelerı savurur, nasıl bır vıcdan nasıl bır zıhnıyet!
Vicdansız aç köpek ya aç köpek . Benim yemek indirip kafasına fırlatasım geldi.

Siz polis de arasanız bir şey değişmeyecek.
Eş kocadan şikayetçi olmayacak.
Koca akıllanmayacak.
Çocuk da bunların hiçbirini unutmayacak.
Ya her şeyden korkan bir birey olacak ya da herkesten nefret eden.
Maalesef bu, böyle.

Siz polis de arasanız bir şey değişmeyecek.
Eş kocadan şikayetçi olmayacak.
Koca akıllanmayacak.
Çocuk da bunların hiçbirini unutmayacak.
Ya her şeyden korkan bir birey olacak ya da herkesten nefret eden.
Maalesef bu, böyle.
İşte bu çocuk ilerde sorunlu bir birey olacak.
Bu kadın hep böyle ezilerek yaşayacak değil mi ?
Gerçekler çok acı ...

Vicdansız aç köpek ya aç köpek . Benim yemek indirip kafasına fırlatasım geldi.

Malesf elden birşey gelmıyor
Polıse sıkayet etsende
Kadın susar sıkayetcı olmaz
Polıste bırsy yapmaz
Bırde sıkayet edene musaalt olur bunlar
Yazık! ! !

İşte bu çocuk ilerde sorunlu bir birey olacak.
Bu kadın hep böyle ezilerek yaşayacak değil mi ?
Gerçekler çok acı ...

Kesinlikle cocuk ileride aynı seylerı karısna cocugna yapacak, böle buyuyup kendını egıtmıs az ınsan var!
Malesf bu boyle.. Bazı Erkegın gucu kendınden zayıflara yetıyor

Bir daha olursa 183 ü aramak çare ama kadın adamı savunursa kimse hiç bir şey yapamz ki.

Siz sakın muhatap olmayın başınıza iş açılabilir. Bu konularda yardımcı olabilecek birileri muhakkak vardır, polis, sosyal hizmet vs. onlardan yardım isteyin artık kim yardımcı oluyorsa, aile içi şiddetle kim ilgileniyorsa ona başvurmak lazım. Babanız inip baksa ne olacaktı ayrıca? Sizin kişisel olarak bir faydanız dokunmaz, adam sen ne karışıyorsun diyecek sonra da size kafayı takacak.

Kadın alışmış adamın kölesi olmaya. Ama o çocuk... ileride düşünemiyorum. Bir daha olursa lütfen ihbar edin gerekirse sesleri kaydedin lütfen.

Kendi çocuklarına
Polisi arayıp soyleyebilirsin senin aradığını söylemezler apartmandan şikayet var derler en azından polis kapıya gelince adam belki korkar, kadın da kendini güvende hisseder belki, bir tanıdığım bu şekilde aramisti polisi kadın çocuğunu dovuyormus surekli polis gelmiş birdaha sesi çıkmamış kadının

Kanepede yayılmış.
Canim babana oyle deme. madde bağımlısı çocuklar (6-7 kisi) kuruyemisciyi dovuyor diye mudahale etti babam. ALLAH korusun olan babama olacaktı.
Bazende bulasmamak lazim. (Kuruyemişci cocuklara bagirmis. Aslinda adam hakli ama karsi taraf kalabaliksa susacaksinda)

Back
X