Doğuma Hazırlık Alt üst zıbının içine ne giydirilir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dediyy

Çoğul tontikolar..
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
5.630
14.517
198
Alt üst zıbın takımının içine yenidoğana ne giydirilir tecrübeliler yardımcı olabilir mi?

Kiz:) alisverise mi basladin:)

Bu konuda cok degisik fikirler var aslinda:) ama ben tam sonbaharda dogacak bebegim icin, icine giydirmeye 10 tane citcitli uzun kollu badi altina da kadife patikli alt aldim. Ust giysisi her ne olursa olsun icinde bunlari olacsk fix

IMG_3870.webp IMG_3868.webp

Her giysinin altina bunlar giyilince ust giysileri kat kat giydirmeye gerek kalmayacak muhtemelen....

Bu konuda cok degisik fikirler var aslinda:) ama ben tam sonbaharda dogacak bebegim icin, icine giydirmeye 10 tane citcitli uzun kollu badi altina da kadife patikli alt aldim. Ust giysisi her ne olursa olsun icinde bunlari olacsk fix

Eki Görüntüle 2027783 Eki Görüntüle 2027782

Her giysinin altina bunlar giyilince ust giysileri kat kat giydirmeye gerek kalmayacak muhtemelen....
Çoktan başladım abla 1 yaşına kadar elbise almama gerek yok:) her şeyi alındı nerdeyse bi içine ne giydirceğim kalmıştı:) kısa kollu çıtçıtlı falan aldım içine giydirmek için atlet külot kumaşından çıtçıtlı da aldım sonra bilemedim uzun mu alsam ne alcam nasıl giydircem ay çok zor bu işler:)

Oh masallah... herkes cok alma diyor diyor... bu cok almadaki kistas nedir bende onun pesine dusmus durumdayim:)
Bana da öyle diyolar özellikle de annem ee tecrübesinden faydalanmak lazım:) çabuk büyüyolar ya bebişler o yüzden çok alınca hepsini giyemiyo hemen küçülüyo bencede mantıklı çok almamak. Mesela ben şu yenidoğan alt üst zıbın takımından 6 tane aldım zaten anca 1 2 ayına kadar giyer giyemez görcez:) yeterli diye düşünüyorum kirlenince zaten makineye atılıyo hemen hazır idare eder fazlasına gerek yok.

Eki Görüntüle 2027783 Eki Görüntüle 2027782

Ya canım bende bunu soracakdim bu uzun kollu citcitli body altına o pijamayi giydirdik.
Bodynin üstüne uzun kollu hırka giydirebiliriz ama o altın üstüne ne giydircez ki
Ay anlatabildim mi bilmiyorum

Bana da öyle diyolar özellikle de annem ee tecrübesinden faydalanmak lazım:) çabuk büyüyolar ya bebişler o yüzden çok alınca hepsini giyemiyo hemen küçülüyo bencede mantıklı çok almamak. Mesela ben şu yenidoğan alt üst zıbın takımından 6 tane aldım zaten anca 1 2 ayına kadar giyer giyemez görcez:) yeterli diye düşünüyorum kirlenince zaten makineye atılıyo hemen hazır idare eder fazlasına gerek yok.
Yenidogan 50 cm leri sadece 3 tulum 2 alt ust takim aldim. 1 ay filan giyiyorlarmis cunku. 56 cm epey aldim ama 0-3 diye geciyor. 7-8 takim alt ust pijama, 3-4 tulum felan
Ya canım bende bunu soracakdim bu uzun kollu citcitli body altına o pijamayi giydirdik.
Bodynin üstüne uzun kollu hırka giydirebiliriz ama o altın üstüne ne giydircez ki
Ay anlatabildim mi bilmiyorum

Hicbisey anlamadim

Yenidogan 50 cm leri sadece 3 tulum 2 alt ust takim aldim. 1 ay filan giyiyorlarmis cunku. 56 cm epey aldim ama 0-3 diye geciyor. 7-8 takim alt ust pijama, 3-4 tulum felan
Yeter abla ya hemen büyüyolar zaten. Benimkilerde öyle yenidoğan bi de bikaç aylık falan işte.

kirmizigitar kirmizigitar bi de beşik sorunu var abla ya mobilya mı alsam park beşik mi alsam bilemedim sen ne alcaksın karar verdin mi?

Ben coktan aldim onun mobilyalarini:)

Odasina ikeadan klasik besik aldim sallanmayanlardan. Sallanma olayina karsiyim zaten.

Yatak odasi icin de sepet aldim o da sallanmiyor:)
Oo sen her şeyi halletmişsin abla bi şey kalmamış:)

Back
X