Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoktan başladım abla 1 yaşına kadar elbise almama gerek yok:) her şeyi alındı nerdeyse bi içine ne giydirceğim kalmıştı:) kısa kollu çıtçıtlı falan aldım içine giydirmek için atlet külot kumaşından çıtçıtlı da aldım sonra bilemedim uzun mu alsam ne alcam nasıl giydircem ay çok zor bu işler:)Kiz:) alisverise mi basladin:)
Bu konuda cok degisik fikirler var aslinda:) ama ben tam sonbaharda dogacak bebegim icin, icine giydirmeye 10 tane citcitli uzun kollu badi altina da kadife patikli alt aldim. Ust giysisi her ne olursa olsun icinde bunlari olacsk fix
Eki Görüntüle 2027783 Eki Görüntüle 2027782
Her giysinin altina bunlar giyilince ust giysileri kat kat giydirmeye gerek kalmayacak muhtemelen....
Bana da öyle diyolar özellikle de annem ee tecrübesinden faydalanmak lazım:) çabuk büyüyolar ya bebişler o yüzden çok alınca hepsini giyemiyo hemen küçülüyo bencede mantıklı çok almamak. Mesela ben şu yenidoğan alt üst zıbın takımından 6 tane aldım zaten anca 1 2 ayına kadar giyer giyemez görcez:) yeterli diye düşünüyorum kirlenince zaten makineye atılıyo hemen hazır idare eder fazlasına gerek yok.Oh masallah... herkes cok alma diyor diyor... bu cok almadaki kistas nedir bende onun pesine dusmus durumdayim:)
Ya canım bende bunu soracakdim bu uzun kollu citcitli body altına o pijamayi giydirdik.Kiz:) alisverise mi basladin:)
Bu konuda cok degisik fikirler var aslinda:) ama ben tam sonbaharda dogacak bebegim icin, icine giydirmeye 10 tane citcitli uzun kollu badi altina da kadife patikli alt aldim. Ust giysisi her ne olursa olsun icinde bunlari olacsk fix
Eki Görüntüle 2027783 Eki Görüntüle 2027782
Her giysinin altina bunlar giyilince ust giysileri kat kat giydirmeye gerek kalmayacak muhtemelen....
Yenidogan 50 cm leri sadece 3 tulum 2 alt ust takim aldim. 1 ay filan giyiyorlarmis cunku. 56 cm epey aldim ama 0-3 diye geciyor. 7-8 takim alt ust pijama, 3-4 tulum felanBana da öyle diyolar özellikle de annem ee tecrübesinden faydalanmak lazım:) çabuk büyüyolar ya bebişler o yüzden çok alınca hepsini giyemiyo hemen küçülüyo bencede mantıklı çok almamak. Mesela ben şu yenidoğan alt üst zıbın takımından 6 tane aldım zaten anca 1 2 ayına kadar giyer giyemez görcez:) yeterli diye düşünüyorum kirlenince zaten makineye atılıyo hemen hazır idare eder fazlasına gerek yok.
Ya canım bende bunu soracakdim bu uzun kollu citcitli body altına o pijamayi giydirdik.
Bodynin üstüne uzun kollu hırka giydirebiliriz ama o altın üstüne ne giydircez ki
Ay anlatabildim mi bilmiyorum
Hicbisey anlamadim
Yeter abla ya hemen büyüyolar zaten. Benimkilerde öyle yenidoğan bi de bikaç aylık falan işte.Yenidogan 50 cm leri sadece 3 tulum 2 alt ust takim aldim. 1 ay filan giyiyorlarmis cunku. 56 cm epey aldim ama 0-3 diye geciyor. 7-8 takim alt ust pijama, 3-4 tulum felan
Ben coktan aldim onun mobilyalarini:)kirmizigitar bi de beşik sorunu var abla ya mobilya mı alsam park beşik mi alsam bilemedim sen ne alcaksın karar verdin mi?
Oo sen her şeyi halletmişsin abla bi şey kalmamış:)Ben coktan aldim onun mobilyalarini:)
Odasina ikeadan klasik besik aldim sallanmayanlardan. Sallanma olayina karsiyim zaten.
Yatak odasi icin de sepet aldim o da sallanmiyor:)
Doktor erken dogum olabilir dedi:) bende hazirlanayim dedim:)Oo sen her şeyi halletmişsin abla bi şey kalmamış:)
Pıhtılaşma muhabbetine mi erken olabilirmiş? Aman ya zamanında sağlıkla gelsinler. İyi yapmışsın tabi alıncak nasıl olsa.Doktor erken dogum olabilir dedi:) bende hazirlanayim dedim:)
Hayir nenyazikki... bir de uzerine rahim agzi yetmezligi cikti...Pıhtılaşma muhabbetine mi erken olabilirmiş? Aman ya zamanında sağlıkla gelsinler. İyi yapmışsın tabi alıncak nasıl olsa.
onun üstüne daha bişey olmaz ki zaten çocuk robot gibi olur öyle daralıralt pantolun dedim üstüne ne giydircez tek bi pijamayla olmaz dimi:))
Evet Aynenonun üstüne daha bişey olmaz ki zaten çocuk robot gibi olur öyle daralır![]()