Alternatif tıp ile kolay ve ekonomik çözümler

feyzan1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
17
3
1
39
Arkadaşlar bir zamanlar bu forumu bir çözüm bulabilmek ümidiyle okuyordum. Şimdi ise çözümler sunmak için yazıyorum
Rabbim isteyen hiçbir kulunu evlat kokusundan mahrum bırakmasın.Çok zor bir şey çok iyi biliyorum aynı yoldan bende geçtim. Sebepsız olmadı birkaç yıl.İki kaybım oldu sonrasında.Tüp bebek hariç bütün tıbbi aşamalardan geçtim.Ama olmadı...Sonrasında doğal yöntemlere başvurdum ve çok şükür..

ŞİMDİ....farklı kaynaklardan okuyarak,araştırarak, eğtimler alarak artık bu konuda uzmanlaştım çok şükür.
Tedaviye gelenlerden çok iyi sonuçlar alıyorum % 90 ve üstü inşallah İlk ayda hamile kalanlar var ...

KAYSERİ ve ÇEVRESİnde yardım isteyen arkadaşlarım özelden iletişime geçebilirler... DAHA ekonomik DAHA AZ yıpratıcı DAHA ÇABUK sonuç DAHA KESİN sonuç...

hacamat sülük uygulaması doğal ilaçlar ve daha başka bir sürü şey...

Öncelikle sağlıklı beslenme çok önemli
Ikinci en önemli şey kimyasallar dan uzak kalabimek bence çünkü hamile kalsak bile sağlıklı dogum yapabilmek doguma kadar sorun yasamamak çok önemli
Daha sonra hacamati denedim ve suluk tedavisi oldum tabi bunlardan önce defalarca doktora gittim ve en son yapılacak bir şey dediler hic bir sebep yok bekle yada tup bebek dene
Ben çok şifa gördüm artık hastaneler de yapıyor bu tur uygulamalari aklinizda bulunsun siperm hic yoksa biraz zor ama azda olsa varsa bazı bilnen kürler var gerçekten ise yapıyor bence..

Bir de derlerdi inanmazdim gercekten hamilelik fikrini akildan cikarmak gerekiyor bol sebze meyve yemek vucudu temizliyor ben orucunda faydasini gördüm ve dua ..sonucta rabbim dilerse olur
Illa onu bunu oku degil el acip çok samimi bir şekilde dilinden gonlunden ne geliyor sa onu söylemek.

ben tibben bütün gerekeni yapmistim ve artik dokturum zamana birakalim yapacagimiz birşey yok demişti Bende kürleri vs uyguladim daha ekonomik ve daha az yipratici geldi o vakit ve şükür rabbim sevindirdi umitle yaptigim dualar gerçek oldu cok şükür

Mrb cnm.sana birsey soracagım sıkıntın neydi yani ne hastalıgın vardı.bende gecen ay ilk defa kuyruk sokumundan 4 tane sülük tutturdum bu ay adetim bitsin tekrar devam edecegim inş.bnm tüplerim tıkalı ve bir kistim var acılsın dıyenugrasıyorumacaba faydasını görür müyüm sen daha deneyimlisin

merhaba sanada benimde birtüp tıkanıktı ve pıhtılaşma vardı iki kaybım oldu bi arada sebepsiz hiç olmadı yani konuda söyleyebileceğimçok şey var ama burada şu kadarını diyim sülüklerden kesin fayda görürsün biiznillah lakin faydası olsada direk tüpleri açmaz ve kisti yok etmez ne yapmak lazım sülük tamam olunca takviye ilaçlardanda faydalanabilirsin doğal olan

merhaba sanada benimde birtüp tıkanıktı ve pıhtılaşma vardı iki kaybım oldu bi arada sebepsiz hiç olmadı yani konuda söyleyebileceğimçok şey var ama burada şu kadarını diyim sülüklerden kesin fayda görürsün biiznillah lakin faydası olsada direk tüpleri açmaz ve kisti yok etmez ne yapmak lazım sülük tamam olunca takviye ilaçlardanda faydalanabilirsin doğal olan
Doktorum bana ilacları yani bitkisel seyleri yasakladı yumurta rezervim düşer diye.şimdililk sadece sülğk ve havçcamat yaptırıyorum süt buharıda demedim adacayı yagıda ama onlardan fayda göremedim

rahim temizliği diye bir seyler var ağızdan değil benim dediğim süt buharı açmaz ki zaten iltihap ve kireç söktürücü olamsı lazım

Hacamat yaptırmıştım ben gercekten cok etkili adetlerm hacamattan sonra duzene girdi benim.. bu ay haric tabi hayrolsun sulukten korkuyorm biraz nasil yapiliyor

Hacamat yaptırmıştım ben gercekten cok etkili adetlerm hacamattan sonra duzene girdi benim.. bu ay haric tabi hayrolsun sulukten korkuyorm biraz nasil yapiliyor
Sülük anlamıyorsun bile cnm bugun ikinci seansım yapılacak inş 7 tane koyduracagım bu ay adetim cok guzel gecti sancı vs hissetmedim öeönun kaldım o yuzden sülüke devam hem yarın yada carsamba günü rahim filmi çekilecegim inş tüplerim acılsın dıye ugrasıyorum bakalım nasip

Insallah canm tuolerin acilmasi icin sut buhari falan diyorlar birde dövülmüş arpa aci biber falan karisimi diye duydm

Hacamat sünnettir zaten illaki faydası oluyordur ama süt buharının yapışık tüpü açacağını hiç zannetmiyorum. Deseler ki tıkalı burunu açıyor bana daha mantıklı geliyor. Tüplere kadar buhar nasıl ulaşır anlayamadım. Ama uzak bir akrabamızın gelini birine gitmiş alternatif tıp. Ameliyat ile tüpü bağlanmamış, sebepsiz çocuğu olmayaları tedavi ediyormuş. Kız tedavide rahimdeki hareketleri hissetmiş, tüpün falan hissetmiş açıldığını. Hayret edilecek şey nasıl bir şeyse. Ama hamile kaldı sonuçta. Eliyle dışarıdan tedavi ediyormuş. Karın üzerinden. Böyle bir şey duydum akrabalardan. Bu kızda her şeyi denemiş yani. Birde hayıt tohumu falan mı ne varmış onu da denemiş 3 ay. Onda çarpıntı yapmış hormonlarını bozmuş. Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşaAllah. Gerçekten umut ile her çareye başvuran insanları görünce içim cız ediyor.

Hacamat sünnettir zaten illaki faydası oluyordur ama süt buharının yapışık tüpü açacağını hiç zannetmiyorum. Deseler ki tıkalı burunu açıyor bana daha mantıklı geliyor. Tüplere kadar buhar nasıl ulaşır anlayamadım. Ama uzak bir akrabamızın gelini birine gitmiş alternatif tıp. Ameliyat ile tüpü bağlanmamış, sebepsiz çocuğu olmayaları tedavi ediyormuş. Kız tedavide rahimdeki hareketleri hissetmiş, tüpün falan hissetmiş açıldığını. Hayret edilecek şey nasıl bir şeyse. Ama hamile kaldı sonuçta. Eliyle dışarıdan tedavi ediyormuş. Karın üzerinden. Böyle bir şey duydum akrabalardan. Bu kızda her şeyi denemiş yani. Birde hayıt tohumu falan mı ne varmış onu da denemiş 3 ay. Onda çarpıntı yapmış hormonlarını bozmuş. Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşaAllah. Gerçekten umut ile her çareye başvuran insanları görünce içim cız ediyor.

merhaba o bahsettiğiniz karın üzerinden el ile tedavi yapan kişi nerede acaba? istanbuldaysa iletişim bilgilerini özelden yollar mısınız lütfen

Back
X