- 8 Ekim 2016
- 17
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi feyzan1985
-
Doktorum bana ilacları yani bitkisel seyleri yasakladı yumurta rezervim düşer diye.şimdililk sadece sülğk ve havçcamat yaptırıyorum süt buharıda demedim adacayı yagıda ama onlardan fayda göremedimmerhaba sanada benimde birtüp tıkanıktı ve pıhtılaşma vardı iki kaybım oldu bi arada sebepsiz hiç olmadı yani konuda söyleyebileceğimçok şey var ama burada şu kadarını diyim sülüklerden kesin fayda görürsün biiznillah lakin faydası olsada direk tüpleri açmaz ve kisti yok etmez ne yapmak lazım sülük tamam olunca takviye ilaçlardanda faydalanabilirsin doğal olan
Peki önerebilecegin neler var yani rahim temşzliği derkenrahim temizliği diye bir seyler var ağızdan değil benim dediğim süt buharı açmaz ki zaten iltihap ve kireç söktürücü olamsı lazım
Sülük anlamıyorsun bile cnm bugun ikinci seansım yapılacak inş 7 tane koyduracagım bu ay adetim cok guzel gecti sancı vs hissetmedim öeönun kaldım o yuzden sülüke devam hem yarın yada carsamba günü rahim filmi çekilecegim inş tüplerim acılsın dıye ugrasıyorum bakalım nasipHacamat yaptırmıştım ben gercekten cok etkili adetlerm hacamattan sonra duzene girdi benim.. bu ay haric tabi hayrolsun sulukten korkuyorm biraz nasil yapiliyor
Hacamat sünnettir zaten illaki faydası oluyordur ama süt buharının yapışık tüpü açacağını hiç zannetmiyorum. Deseler ki tıkalı burunu açıyor bana daha mantıklı geliyor. Tüplere kadar buhar nasıl ulaşır anlayamadım. Ama uzak bir akrabamızın gelini birine gitmiş alternatif tıp. Ameliyat ile tüpü bağlanmamış, sebepsiz çocuğu olmayaları tedavi ediyormuş. Kız tedavide rahimdeki hareketleri hissetmiş, tüpün falan hissetmiş açıldığını. Hayret edilecek şey nasıl bir şeyse. Ama hamile kaldı sonuçta. Eliyle dışarıdan tedavi ediyormuş. Karın üzerinden. Böyle bir şey duydum akrabalardan. Bu kızda her şeyi denemiş yani. Birde hayıt tohumu falan mı ne varmış onu da denemiş 3 ay. Onda çarpıntı yapmış hormonlarını bozmuş. Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşaAllah. Gerçekten umut ile her çareye başvuran insanları görünce içim cız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?