Erkek İnfertilitesi alternetif tıpa artık daha çok inanıyorum...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sena_nur1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
393
5
96
40
Samsun
merhaba arkadaşlar.sürekli takip ettiğim topik burası.aslında hepimizin derdi ortak.o yüzden biribirimizi daha iyi anlıyoruz.bugün yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok fazla yazmam uzaktan takip ediyordum.
eşim testis ameliyatı oldu.ve testisini aldırdı geçen yaz.sperm testlerimizin sonuçları 3 ila 3 milyon arasında değişiyordu.ileri hareketlilik nerdeyse yoktu.
babaennemden duyduğum ve burdaki alternatif tıptan öğrendiğim herşeyi uyguladım.her yemekte kekik kimyon tarçın.çörekotu.portakal suyu günlük içildi.olmazsa olmazımız keçi boynuzu arı sütü polen herşeyi denedik.tabikisebze yemeği ağırlıklı yedirdim eşimi.brokoliyi eksik etmedim.bunun yanında badem fındık ceviz(özel alınmış köyden) fıstık her türlü kuru yemişten yedi eşim.
veeee şimdiki sonuç 41 milyon sperm %70 ileri hızda.
gittiğimde o kadar ümitsizdimki beklediğim 6-7 milyon falandı.zaten tek tesitisi yoktu artık.
tabi bunların yanında arkadaşlar dualar ve moral.doktor bile inanadı.bende dedimki beğenmediğiniz alternetif tıp.ona bile reçete verdim arkadaşlar:)
neyse bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim.rabbim hepimize böyle mutlu sonuçlar getirir inşallah.

sonuç almana sevindim,
benim eşimdede hareket ve sayı problemi var inşallah bizde güzel sonuçlar alırız

tşk edrim canım.inşallah olur yeterki azimli ol.bu arada proxeed plus adlı ilacıda doktor yazdı.normalde bu doktorum hap önermezdi.genelde haplar sperm artıramaz derdi.şimdi iki iacı tavsiye etti.biri bu diğerinin ismini unuttum.önce bulunmuyor diyorlardı bu ilacı ama eczaneden alabidik 110 tl fiyatı.bunun yanında trental,endol,tavanic diye ilaçlarda yazdı.isimlerini yeni duydum.kolemen yazmadı genelde sperm az olanlara yazıyoruz dedi.

tşk edrim canım.inşallah olur yeterki azimli ol.bu arada proxeed plus adlı ilacıda doktor yazdı.normalde bu doktorum hap önermezdi.genelde haplar sperm artıramaz derdi.şimdi iki iacı tavsiye etti.biri bu diğerinin ismini unuttum.önce bulunmuyor diyorlardı bu ilacı ama eczaneden alabidik 110 tl fiyatı.bunun yanında trental,endol,tavanic diye ilaçlarda yazdı.isimlerini yeni duydum.kolemen yazmadı genelde sperm az olanlara yazıyoruz dedi.

başarınız baya güzel.inşallah meyvesinide alırsınız:) bişey sormak istiyorum..benim eşimde 3 aydır proxeed plus kullanıyo.morfoloji%3.eşin bu ilacı kaç ay kullandı?değişiklikte etkisi varmı yani?

başarınız baya güzel.inşallah meyvesinide alırsınız:) bişey sormak istiyorum..benim eşimde 3 aydır proxeed plus kullanıyo.morfoloji%3.eşin bu ilacı kaç ay kullandı?değişiklikte etkisi varmı yani?

hayır canım benim eşim yeni başlayacak.bundan birkaç ay önce evicap,klomen aldım.sonra kullanmaktan vazgeçtik.doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmak bana göre yanlıştı.bunu doktora sordum zaten eğer doktor evet demese bunu bile kullanmazdım.inşallah daha yeni başlayacağız bu ilaca.
kullandığım bitkiler ise zaten günlük hayatta yediğimiz şeyler olduğu için inandım onlara.anneme eski insanlar çocuk yapamayınca ne yapardınız diye sorduğumda onlarda bunları önerdi.özellikle keçiboynuzu gerçekten mucizevi bir bitki.birde çörek otu gerçekten çok iyi geliyor.zaten aldığımız ilaçların içeriğine bakarsanız anlarsınız yediğimiz bu yiyeceklerin vitaminleri.sadece biz doğal yoldan almış olduk.
mesela ben folik asit hapı yerine brokoli ceviz yeşil bitki almayı tercih ediyorum.

Çok ama çok sevindim. Sayınız ne güzel artmış. Gerçi bahsettiğin üzere baya bi çaba sarfetmişsiniz. Lütfen eşine uyguladığın beslenme biçimini bizlerle de paylaşırmısın ayrıntılı olarak. Allah tez zamanda bebiş nasip etsin ınşallahç. amin.

saolun arkadaşlar.her şyin başı sağlıklı beslenmek.eşime ilk önce 3 ay sabah akşam taze olmak üzere keçiboynuzu suyu içirdim.ama lütfen sıkılmadan ve taza olarak.zaten sigara içmiyor eşim ama kafeinli içecekler uzak durdu.nerdeyse her yemekte kesin havuç ve tup salatası yedi.tere ve roka zaten her yemekte veridi.biliyorsunuz havuç gerçekten afrodizyak bir besin.eşim her sabah ballı süt içti.ama nerdeyse her sabahçbunun tanında evimizden çerez eksik olmadı badem fındık ve özellikle ceviz.bu aralar fıstık yedi.ha birde kesinlikle çekirdek yedirin eşinize.kadınların hamile kalmasını engellediği gibi erkeklerde tam tersine süper bir etkisi var.bi ara polanli arı sütü karışımı aldık.sadece bir kutu yedi.bunun yanında bir kaba bal özellikle çörek otu tarçın karıştırdım her gün bir kaşık yedi.en sonn aşure ayıydı çok sevdi bol fındık ceviz tarçınlı aşure yaptım.ayrıca yemeklernizde lütfen kekik,kimyon,karabiber kullanın.erkekte gerçekten çok etkili oluyor.araştırabilirsiniz hatta.
aslında her gün yediğimiz şeyler ama ben sadece dikkat ederk bilinçli olarak verdim.dediğim gibi moral v dua dda çok etkili.erkekler farklı biliyorsunuz onlar böyle konularda gerçekten taviz vermek istemiyor.kabullenemiyor.bunun normal bir şey olduğunu lüften hissedirin.hem sözlerle hem hareketlerle.ben şöyle yaptım bende bişey yokken ben yinede incir ve soğan kürü uyguladım.ikimşz bir arada yapınca daha mutlu oldu.ne bileyim ya aslında erkekler biraz çocuk gibi:)
umarım işinize yarar.unutmadan bol bol taze sıkılımış portakal suyu içirin.proxeed plus adlı ileca başladık.bakalım inşallah doruğa çıkarız.

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
canım yeni genelge ne yapacağız bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapalım en önemlisi ben bu işlerden hiç anlamıyorum topik açalım diyorum topik açack bit tek arkadaşımız bile çıkmadı

BU YAZIYI SıZLERE DAHA ÖNCEDE YAZDIM DÜN BıR TÜP BEBEK TOPLANTISINA GıTTıM ORADAKı DR SÖZ ETTı EĞER BU GENELGE KABUL EDıLıRSE (DR EN KISA ZAMANDA HAYTA GEÇEK DıYOR ) TÜP BEBEK TEDAVıLERıNDE GEBE KALMA OARANLARI %50 DÜŞER DıYOR ARKADAŞLAR BU KONYDA TOPıK AÇALIM DıYORUM VE BıRŞEYLER YAPALIM BEN KONU AÇMAYI BıLMıYORUM

Back
X