Şu günler sadece 3 ay sürdü . Yılın ilk çeyreğinden sonra vergi diliminin yükselmesi, harcamaların artması sebebiyle hiç altın biriktirmedim.

Yılın kalan ikinci yarısında hedefim “ 6 ay içerisinde toplam 50 gr altın almak”
Her ay düzenli - kaç tl m varsa , ya da neye harcamaktan vazgeçtiysem hemen anında online hesabımdan gr alacağım.

Altın seviyorum. Hepimiz gibi. Birikim yaptığım Tek yol bu . Bismillah diyorum.
3 çeyrek Altın fiziki
0.14 gr hesaptan altın aldım

Hedefime kalan: 44,61 gr altın

Tarih: 14/7/2025

Son düzenleme:
Selam kizlar,

1 haftadir raporluyum omuzumla kolum agriyor.
Kiz kresde, esimde calisiyor. Evde tekim.
En son nezaman bukadar vakit kendime ayira bildiğimi hatirlamiyorum bile 😂
Esime dedim ben birdaha ise dönmüyecem. Evde olmak harika birseymis ya. Hic bir yere kosturarak gitmedim. Hic birseyi acele acele hal etmedim.
Tüm gün kanepede uzanip keyf yaptim 😂

Bugün kizim kresde uyucak. Okula gidecek cocuklar sene sonu bir gece kaliyor. Oyun eglence filan düzenleniyor.
Cok heycanli cocuklar. Ilk kez bizden ayri bir yerde uyucak. Bakalim gereckten kalacakmi yoksa aksam ariyacaklar mi bizi gelin alin diye 😁

Selamlar, biz de haftasonunu once cocuklarin discisi sonra alisverisle gecirdik, biraz fazla harcadik ama cogu gerekli seylerdi. Bugun de is cikisi cocuklara spor ayakkabisi almaya gittim, uygun bulunca da bir tane de kendime aldim 20 dolara ihtiyacim yoktu aslinda, gunes gozlugu, yuz kremi falan da indirimdeydi, hepsine 100 dolar harcadim.
A Asmin75 kresde yatma biz de hic olmadi, ilk defa senden duyuyorum, cocuklar cok egleniyordur, bizde de genellikle bir iki defa pijama partisi yaparlar okul saatleri icinde.

Selamlar, biz de haftasonunu once cocuklarin discisi sonra alisverisle gecirdik, biraz fazla harcadik ama cogu gerekli seylerdi. Bugun de is cikisi cocuklara spor ayakkabisi almaya gittim, uygun bulunca da bir tane de kendime aldim 20 dolara ihtiyacim yoktu aslinda, gunes gozlugu, yuz kremi falan da indirimdeydi, hepsine 100 dolar harcadim.
A Asmin75 kresde yatma biz de hic olmadi, ilk defa senden duyuyorum, cocuklar cok egleniyordur, bizde de genellikle bir iki defa pijama partisi yaparlar okul saatleri icinde.
Iyi günlerde kullanin aldiklarinizi canim.

Bunlar coronadan önce yapiyorlarmis okula gidecek cocuklarla, bu yilda bizim sansimiza yine yaptilar.
Kiz cok eglendi gereckten, ama bizim ev bize cok bos geldi o yokken. Güya seviniyorduk ilk kez yanliz kalcaz diye, ama oturup hep kizimizi konusup ekenden uyduk 😂
Bu cocuklar büyüyüp evden gitdiklerinden cok zorlancaz bence kizlar

Bence de artacak ama 3 kati da cokmus bir yilda
23/7/2024 de gram 2.344 tl imiş
23/7/2025 de gram 4.454 tl yani
1 yılda, 1.90 kat artmış
Önümüzdeki yıl bu zamanlara neredeyse 2-2,5 artması mümkün nerdeyse 8908-9000 küsürlerde olabilir.

Ah her halükarda tl eriyip gidiyor .
Ben bir süredir altınla birlikte gümüş de almaya gayret ediyorum. O da bazı dönemlerde ciddi artıyor- alış fiyatı da düşük olduğu için ulaşılabilir düzeyde.

İş kurmak yeni bir gelir kapısı bereketli olsun işiniz. Bir de ne üzerine iş kuruyorsunuz ?
İnsallah canim sagol ❤️

Taxi plakasi aldik. Belediyeden son onaylami bekliyoruz. Eylülün sonunda insallah baslariz.
Esim taxi kullancak, ben bellediyede calismaya devam edecem.
Esimin almancasi iyi degil onun icin hep agir islerde calisdi burda. Taxiye karar verdik yoksa emeklilige kadar bedenen cok yiprancak.
Bir cok taxici arkadaslarimiz var, onlarda zazar etmezsiniz diyorlarda bakalim.

İnsallah canim sagol ❤️

Taxi plakasi aldik. Belediyeden son onaylami bekliyoruz. Eylülün sonunda insallah baslariz.
Esimin almancasi iyi degil onun icin hep agir islerde calisdi burda. Taxiye karar verdik yoksa emeklilige kadar bedenen cok yiprancak.
pardon taksi yaziliyor türkcede

İnsallah canim sagol ❤️

Hayırlı olsun . Kolaylıklar diliyorum başarılar diliyorum

Back
X