Altın diş çalmak için girdiği mezarda mahsur kaldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İstanbul’da altın diş çalmak için mezara girdiği iddia edilen 16 yaşındaki Suriyeli genç, kazdığı hendeğin çökmesiyle mezarda mahsur kaldı. Suriyeli genç, polis ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Sitene Ekle

İHA

İstanbul’da altın diş çalmak için mezara girdiği iddia edilen 16 yaşındaki Suriyeli genç, kazdığı hendeğin çökmesiyle mezarda mahsur kaldı. Suriyeli genç, polis ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Bağcılar merkez mezarlığında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ahmet adlı 16 yaşındaki Suriyeli genç, iddialara göre altın diş çalmak için hendek kazarak bir mezara girdi. Ancak kazdığı hendek çökünce içeride mahsur kaldı. Bu sırada mezarlıkta devriye gezen güvenlik görevlisi, mezarın yanı başında elbise fark etti. Bunun üzerine mezara yaklaşan güvenlik görevlisi, içeriden Allahuekber sesleri geldiğini duydu. Korkuya kapılan güvenlik görevlisi, mezarın başından uzaklaşarak polise haber verdi.
Olay yerine gelen polisler gördükleri karşısında şaşkına döndü. İçeride yabancı uyruklu biri olduğunu anlayan emniyet ekipleri, şahsı çıkarmak için uzun süre dil döktü. Polis mezarın içinden çıkmamakta direnen gence biber gazı sıktı ancak çıkması için yeterli olmadı. Genci çıkmaya ikna edemeyeceklerini anlayan polisler, itfaiye ekiplerini mezarlığa çağırdı. Mezarlığa gelen itfaiye ekipleri mezarın etrafını kazarak Suriyeli gencin çıkmasını sağladı.
Türkçe bilmediği için uzun süre ne dediği anlaşılmayan Suriyeli gençle ilgili ortaya bir başka iddia ortaya atıldı. Suriyeli Ahmet’in Suriye’deki savaştan kaçarak İstanbul’a geldiği ve ailesini Suriye’de bıraktığı için bunalıma girip ölmek istediği iddia edildi. Ancak Suriyeli Ahmet’in girmek için seçtiği mezarın iki katlı ve oldukça eski olması hırsızlık iddialarını güçlendirdi.
Emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)





http://www.milliyet.com.tr/altin-dis-calmak-icin-girdigi-gundem-2147350/
 
ben bu habere çok güldüm ya, mezardan Allahuekber sesini duyan güvenlik görevlisinin halini düşünemiyorum, bi de buna önlem olarak polis çağırması
 
Bu nasıl bir cesarettir ya yaptığına allah razı gelmemiş o mezarda kalıp boğularak ölseydi adaletli olurdu aslında
 
Bu birde olayı yanlış anlamış zengin mezarıysa zengin mezarı eşyalarıyla gömmüyorlar ya
sonuçta öbür dünyaya götüremezsin
mısırda yaşayan fivarun muyuz biz mezardan servet çıksın
 
Resme bakar mısınız yaaaa. Nasıl cesaret bu mezarın içine giriyor?

Biz ki çoğu insan gündüz vakti bile mezarlığa tek giremeyiz adam mezarın içine girmiş.

Bu insandan her kötülük beklenir, ruhunu kaybetmiş demek ki.

Bir de altın diş takan kaç kişi kaldı ki diş arıyor.

Altın diş yaptıran var mı cidden hala?
 
film gibi olay, güvenlik görevlisi daha da film
 
16 yaşındaki bir çocuğun hırsızlık için mezar kazabileceğine Aklım yatmadı. Için içinde çocuğun ruhsal durumuyla alakalı bir Şeyler olduğunu düşünüyorum. Yazık benim içimi acıttı bu haber.
 
Mezarda altin dis oldugunu nereden bilmis? Baska bir is var bu isin icinde. Dil bilmedigi icin durum tam anlasilamadi herhalde..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…