Altın fiyatları 4 kat artacak

elmakurdumusun

AİLEME KAVUŞTUM
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.628
55
683
Altın fiyatları 4 kat artacak
ABD'li altın borsası uzmanı Wood, şu anda 900 dolar olan altının ons fiyatının 3 bin 500 dolar olacağı iddiasında bulundu
21 Temmuz 2009 Salı, 13:10

ABD konut piyasasındaki krizi tahmin eden altın borsası uzmanı Christopher Wood, altın fiyatlarının, gelecek yıla kadar dörde katlanacağını savundu.

Christopher Wood, halen onsu 900 dolarlarda bulunan altının onsunun 3 bin 500 dolara ulaşacağı iddiasında bulundu.

Wood'a göre, finansal sektördeki kırılganlıkları gören ve bunu bir daha yaşamak istemeyen yatırımcılar ''güvenli yatırım aracı'' olarak kabul edilen altına yatırımda bulunacak.

Son 10 yıldaki altın fiyatlarını analiz ettiklerini kaydeden Wood, grafiklerin de altına yatırıma işaret ettiğini ifade etti.

Altının onsu, uluslararası piyasalarda 935 dolardan işlem görüyor.

Altının onsu, bu yılın başlarında 1000 doları test etmişti.

yastık altı zulacısı türk kadınına müjdeler olsun..
bakalım bizim yaralı ekonomimiz nasıl etkilenecek bundan..

eğer altın yükselirse kocam beni vurur..Çok üzgünüm çoook
ben dün kızımın altınlarını ve kendi yaptığım çeyrekleri bozdurup bankaya yatırdım araba alacaz diye..:1shok:
ve zor ikna ettim..
Allahım nolru yükselmesin nolur...
4000 ytl 16000 ytl mi olacak şimdi?:bbo:
sanmıyorum ama..:umursamaz:

Bende dinledim dun haberlerde..O kadar artacagini sanmam ama duseceginide dusunmuyorum...Ben altin bozdurmayi sevmem ama uzun zamandirda almamistim..Aklimda vardi zaten yakinlarda almak...Aksamda izleyince kesin karar verdim ya bilezik yada (annemler bebek için hediye cumhuriyet almislar bozarken zarar etmiyormus ) cumhuriyet alicam...

eğer bu durum gerçekleşirse altın borcu olanların vay haline allah yardımcıları olsun valla...

daha dün kuyumcudan altın bozdurdum..
ben bozduruken düğün için birileri altın - bilezik alıyordu
ama kuyumcuda durucakmış şimdilik..
kuyumcu içiniz rahat olsun altın bayabi yükslemicek demişti..

Arkadaşlar bu yazıdan anlamanız gereken doların artacağı değil, aksine doların değer kaybedeceği altın karşısında. Şuan zaten Euro dolar paritesine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bu kadar boş şeylerle doların altının artacağına inanmayın :) Tanımadığınız biri X artacak Y düşecek dedimide kim olursa olsun düşünmeden harekete geçmeyin kendinizi sürekli kaybetmeye mahkum etmeyin. Ve bilmeniz gereken birşey varki, altın hiçbir zaman kar getirmez ancak paranızın mevcut değerini korur. Herhalde altın fiyatı 4 kat arttığı zaman okadar kar ettiğinizi düşünmüyorsunuz öyle değil mi? Bu çok bilgisizce yapılan bir tespit olur. Eğer altın fiyatlarında öyle bir artış yaşanırsa, şuan tükettiğiniz her üründe de benzer bir artış yaşanacaktır. Basitçe şuan 4 ürün alabiliyorsanız o durumda 1 ürün alabiliyor olacaksınız, şuan 4 ürün yerine altın almış olursanız o durumda yine 4 ürün alabiliyor olacaksınız. Kısaca bu.

Back
X