C Cnrozge Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2019 388 414 23 34 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cnrozge #1 Merhaba kızlar. saçlarımda biraz yeşillenme oldu. altın karamele boyamak istiyorum sizce geçer mi düzelir mi o yeşillenme.
Merhaba kızlar. saçlarımda biraz yeşillenme oldu. altın karamele boyamak istiyorum sizce geçer mi düzelir mi o yeşillenme.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.789 En iyi cevaplar 1 66.594 598 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cnrozge #2 Cnrozge .!.: Merhaba kızlar. saçlarımda biraz yeşillenme oldu. altın karamele boyamak istiyorum sizce geçer mi düzelir mi o yeşillenme. Genişletmek için tıkla... Şu anki rengi nedir? Saclarin yeşermesi pigment eksikliginden oluyor. Yesilin kontrasti kirmizidir. Kizil tonli bir sey nötrleyebilir yeşili. Keske fotoğraf paylassaniz.
Cnrozge .!.: Merhaba kızlar. saçlarımda biraz yeşillenme oldu. altın karamele boyamak istiyorum sizce geçer mi düzelir mi o yeşillenme. Genişletmek için tıkla... Şu anki rengi nedir? Saclarin yeşermesi pigment eksikliginden oluyor. Yesilin kontrasti kirmizidir. Kizil tonli bir sey nötrleyebilir yeşili. Keske fotoğraf paylassaniz.
C Cnrozge Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2019 388 414 23 34 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cnrozge #3 su anki sac rengim koyu kahve uçlarında yeşillenme oldu. altın ya da bakir düzeltir diye düşündüm ama emin olamadım
su anki sac rengim koyu kahve uçlarında yeşillenme oldu. altın ya da bakir düzeltir diye düşündüm ama emin olamadım