Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Karamelden Kumral Bakıra...Sizce ne yapmalıyım? Resimli

xxDerinxx

♥♥ Aşkım ♥♥
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
8.713
23
158
Batman
Kızlar saçımı Syoss altın karamele boyadım ve 3 boyamada rengi tutturdum...
Şuan diplerim çıktı 1.5 cm kadar ve hiçbir markette boyanın bu tonunu bulamıyorum
Rengi de çok sevmiştim bir süre daha kullanmak istiyordum ama boyayı da bulamayınca içimde kalan bakır tonlara dönmeye karar verdim...
Şuanki saçımın güneşte ve gölgedeki görünümü şunlar:

Yapmayı düşündüğüm renk ise kumral bakır yani şu:

Sizce bu renk nasıl?
Nasıl elde edilir, çabuk akar mı?
Kuaföre sorduğumda zemin açık olduğu için bir koyu tonunu kullanıp istediğim rengi elde edebleceğimizi söyledi doğru mudur?
Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
o renk nasıl elde edilir onu bilmiyorum ama bence şu an ki saç rengin istediğin renkten çok daha güzelll...

Canım şuanki saç rengim benim de içime sinen ilk enk oldu ve gerçekten hoşuma gidiyor...
Tek sorun bu markanın bu renk boyasını bulamıyor olmam

emel yıldırım saçlarının karamel olduğu söylemişti programında

internetten alışveriş yapıyorsan,güvenilir internet sitelerinden syossun boyasını bulabilirsin..

Son düzenleme:
bence şu anki rengnini bulmaya çalış bulamazsan da başka bir markadan en yakın rengi bul ve ona boya.

Onu ben de düşündüm ama diğer markaların bu rengi çok farklı göründü gözüme. Renk olarak kutunun üzrine çok farklı görünüyorlar o yüzden cesaret edemedim...

emel yıldırım saçlarının karamel olduğu söylemişti programında

internetten alışveriş yapıyorsan,güvenilir internet sitelerinden syossun boyasını bulabilirsin..

Emel Acar Twitter'da saç renginin kumral bakır olduğunu yazmış canım kafam karıştı...
Hem bu rengin karamelle bir ilgisi yok ki...
İnternetten alışveriş yapıyrum ama kredi kartı istemeyen sitelerden...
Bir de şuan istesem bile bayrama yetişmez

Kızlar sizce Palette'nin altın karamelini alsam saç rengim değişir mi?
Satıcı bayana sordum altın karamel altın karameldir markaya göre değişmez dedi ama saçma geldi bana güvenemedim...
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

bende emel acarın saç rengini arıyorum ya kafayı yicem ablamın saçlarını boyamaya karar verdim vazgeçtim ben ne renkler kullanılmış bulamıyorum kumral bakır mı, karamel mi? kafam karıştı benimde:26:

Emel Acar'ın saç rengi kumral bakır...

ben sarı saçın üzerine palette altın karamel yaptım hiç beğenmedim rengi hiç hoş bir ton olmadı. bence kullandığın alıştığın boyadan şaşma..

ben sarı saçın üzerine palette altın karamel yaptım hiç beğenmedim rengi hiç hoş bir ton olmadı. bence kullandığın alıştığın boyadan şaşma..

Canım ben de öyle düşünüyordum ama Syoss altın karameli hiçbir yerde bulamayınca sonunda cesaret edip Palette altın karamelle boyadım...
Kötü olmadı sadece Syoss'a göre biraz daha koyu oldu ama tam altın karamel yani...
syoss üst üste boyayınca biraz karamellikten çıkıp sarılaşmaya başlamıştı...
Şimdilik tonu yakaladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…