Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yakinda kuzenimin nisani var...ve ben altin takayim mi takmayayimmi diye düsünüyorum.
Ben evlendigimde bana ne o kuzenim ne ailesi ceyrek altin takmadi...kisasa kisas mi yapiyim napim? takmasam ayip olur mu?
Onlar takmadığında ayıp olmadığına göre siz takmayıncada olmaz.
Anlaşılan sizin adetlerinizde karşılıklı takı konusu yani ne takıldı ise o takılır gibi bi durum var.
Ben olsam takardım belki, benim akla belli olmaz.
evlendiğinde bile takmamışlar, sen neden nişanda takasın ki.. hesap kitap işlerini sevmem ama onların yaptığı ayıp karşısında seninki söz konusu olmamalı
evet kizlar, ben evlendigimde onlar takmamisti, kendisi de para kazaniyor ama takmamisti, simdi beni cagirdi nisanina, ben almanyadan gidecem türkiyeye, ama bu taki konusunda kararsiz kaldim, dayilarim, teyzelerim takicak, ben takmasam ayip olmaz mi? nisan öncesi bide onlarda kalicam, kuzenim beni yanina istiyor
Eğer takılı bir nişan olacaksa ve maddi durumun da elveriyorsa tak bence. Ne kaybedersin ki? Her şey illa karşılıklı mı olmak zorunda. Hem belki bu hareketinle utanırlar kendi yaptıklarından.