altıncı hislerim beni korkutuyor:(

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
bişey olucağını önceden hissedi
yorum...özellikle ilişkiler konusunda .birinin biriyle evleneceğini yada evlenemeyeceğini hissediyorum.
Ama bu beni yordu.gecen arkadaş
sevgilisini bana anlatıo evlilik
düşündünü falan ..ve bende boşuna hayal kurma bu iş olmucak dedim benden kötüsü olmadı vay sen mutlu olmamı istemiyısun falan.ama üç hafta
sora falan acı bir ihanet yaşadı ayrıldı..görümcem eşiyle daha flört bile değilken bir kere uzaktan gösterdi eşini bana ben abla senin evlenecegin adam bu dedim saçmalama ne işim olur diye kızdu şümdi bir yaşında kızları var
köyde bir akraba kızı için düğün
çok telaşlı söz nişan nasıl uğraşcam diye bize anlatıyıdu
ve ben telaşlanma zaten senin kız
yakında kaçacak bunlara gerek jalmayacak dedim kadın neler dedi bana bildiğin bişeler mi var falan die ve ne acı ki kız iki ay sora kaçtı..bunları söylemek o anda içümden geliyor tutamıyorum kesinlikle..eşimin teyzesi deli gibi
ıgluna kız arıyor evlendirmmek k iistiyor benle dertleşiyor şu kızıayarlayalım falan diyor ama ben o çocugun bekar gelip bekar
gidiceni hissediyırum elim kolum
kalkmıo onun.için .teyzeyede dedim osizle yaslanir bosuna kendini yorma die ..bunun gibi daha neler neler .kardesimin arkadasi nisanliydi ama ben o dugunun olmayacagini hissediyordum kisa sure sora nisan atildi..bazende ruyamda goruyorum olacaklari ne gorduysem aynisi :( ve ben korkuyorum artik kendimden

bişey olucağını önceden hissedi
yorum...özellikle ilişkiler konusunda .birinin biriyle evleneceğini yada evlenemeyeceğini hissediyorum.
Ama bu beni yordu.gecen arkadaş
sevgilisini bana anlatıo evlilik
düşündünü falan ..ve bende boşuna hayal kurma bu iş olmucak dedim benden kötüsü olmadı vay sen mutlu olmamı istemiyısun falan.ama üç hafta
sora falan acı bir ihanet yaşadı ayrıldı..görümcem eşiyle daha flört bile değilken bir kere uzaktan gösterdi eşini bana ben abla senin evlenecegin adam bu dedim saçmalama ne işim olur diye kızdu şümdi bir yaşında kızları var
köyde bir akraba kızı için düğün
çok telaşlı söz nişan nasıl uğraşcam diye bize anlatıyıdu
ve ben telaşlanma zaten senin kız
yakında kaçacak bunlara gerek jalmayacak dedim kadın neler dedi bana bildiğin bişeler mi var falan die ve ne acı ki kız iki ay sora kaçtı..bunları söylemek o anda içümden geliyor tutamıyorum kesinlikle..eşimin teyzesi deli gibi
ıgluna kız arıyor evlendirmmek k iistiyor benle dertleşiyor şu kızıayarlayalım falan diyor ama ben o çocugun bekar gelip bekar
gidiceni hissediyırum elim kolum
kalkmıo onun.için .teyzeyede dedim osizle yaslanir bosuna kendini yorma die ..bunun gibi daha neler neler .kardesimin arkadasi nisanliydi ama ben o dugunun olmayacagini hissediyordum kisa sure sora nisan atildi..bazende ruyamda goruyorum olacaklari ne gorduysem aynisi :KK43: ve ben korkuyorum artik kendimden
Kendimle ilgili bir şeyler sorasım geldi hemen.
Şaka bir tarafa ama çok ilginç bir durum.
Ne zamandır var böyle bir şey?

Altinci hisleri kuvvetli bir insansin demek ki ne guzel.
Iliski anlatanlarin bend e cogu zaman sonunun ne olacagini goruyorum ki aslinda herkes goruyordur.gorunen koy klavuz istemiyor bazen
Sorun yokxkorkma bir sey olmaz,gunluk hayatinda hislerine daha fazla guvenebilirsin yapacagin tek sey bu zaten napacaksin ki

Banada bazen olur mesela aklıma gelen en ilginci birgün tv de evlilik programı var izlerken yıllar önce lisede başka sınıfta bir kız normalde aklıma gelmeyecek biri. Sanki o çıkacak gibi geldi ve adı leyla diyelim anons edildi Yok artık dedim. Ve kız çıktı. Evde tek başıma şok yaşadım resmen. Ya bişey daha var aslında dillendirmekten korkuyorum ama belki dillendirirsem bu his gider. 17 ağustos depremine kadar deprem nedir bilmezdim. Çok acı günlerdi ozaman henüz lisedeydim ama şimdi 30 yaşıma geldim. Son 5 6 senedir nezaman deprem korkusu ile yatsam deprem oluyor. Bide korkumum şiddetine göre oluyor sanki. Mesela van depremi öncesi bir hafta her gece korkudan uyuyamadım. Birine de söyleyemiyorum hani özel gücüm var falan havası atan kişilerden sanmasınlar diye. Ama ya hislerim çok kuvvetli yada denk geliyor.

alinti yapamiyorum arkadaslar
telden giriyorum..felaket tellaliyim heralde ama onu o anda asla icimde
tutamiyorum biri soyletiyo sanki
soylemessen bunAliyorum :(

diyorum canim ruyalara hic
engel olamiyorum zaten artik
basit seyleri bile gorur oldum
dun esimin teyzesi aniden bana geliyo
oturmaya tabakda yeni pismis biseler ikram ediyorum girdum ve bugun
dolma pisiriyodum o geldi ben
elaslandim pismekte olan dolmadan
ikram ettim tabakta

benim bi yegenim var bi
cocukla cikiodu vr ayriildi
bigun kafama dank etti bunlar
bugun baristi die arim dedim
ve evet ogun barismislar

korkma ben buraştayım sakin ol:KK53:
hehe.. insan hem bir şeyler sorası geliyor hemde ürperiyor..:confused::confused:
Aslında tam tırsmayı arkadaşını sevgilisiyle barıştı diye aradığında gerçekten barışmış olduğunu yazınca yaşadım..
Yok böyle birşey:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hehe.. insan hem bir şeyler sorası geliyor hemde ürperiyor..:confused::confused:
Aslında tam tırsmayı arkadaşını sevgilisiyle barıştı diye aradığında gerçekten barışmış olduğunu yazınca yaşadım..
Yok böyle birşey:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ahada geldim börek yapıyordum içerde
yok ben tırsmadım severim böyle tırsınç şeyleri

cnm yanliz degilsin bende ayniyim mesela biri evlensin bu evlilik uzun surmez diyorum ve ayrilik haberi geliyor yada kardesimden bir ornek vereyim kendisi nisanlanmisti ve ben icimden bu iliski uzun surmez galiba dedim ve ayrildilar ayrica buyuk kardesimin esini ilk gordugumde bu benim agabeyimin esi olucak dedim icimden vede oldu ! cok tuhaf degilmi

• Beğen
Reactions: mbz
Back
X