Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim 2 cocugum var biri erkek ( 2 yas ) biri kız ( 3,5 yas ) çocuklarım var sorun bizim yaklaşık 4 ay önce başladı benim kızım birden bire tuvaletini altına yapmaya başladı derken bu böyle devam etti halbuki 2 yasında tuvaletini cok kolay ögrenmişti sorunun ne oldugunu anlamadım yani iyi iyi konuşup söyle kızım yapma altına tamam anne bida yapmicam diyor fakat bi bakıyorum altı ıslak ve söylemiyor öyle geziyor yada ben görmeden cıkartıyor atıyor banyoya şaştım kaldım yani normalinde hiperaktif bir cocuk tv izlerken bile kafasının üstünde izliyor herseyi ister dışarda aldırır birileri gelsin eve heryeri birbirine katar ouncaklar havada uçusur yani oyun oynamaz sadece zıplar atlar koltuklardan birde bu aralar sen benim seviyosun kardesimimi demeye başladı hatta aglıyor beni sevmiyorsun diye ayy halbuki cok ilgileniyorum tırnak yiyor 2 yıldır ayaklarınıda ellerinide kardesini dövüyor yani ben yıpranıorum baya akşama kadar ayaktayım arkasını topluorum
kendiniz sorduğunuz soruya zaten yanıt vermişsiniz....'' benimi daha çok seviyorsun kardeşimi mi? '' ..... kardeş kıskançlığı yaşıyor kızınız... sabiha paktunanın '' korkuyu tanımak ve başetmek'' kitabını edinin... o yol göstericiniz olacaktır.