altınlarım calındı cok korkuyorum

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
kızlar bu sabah yuzuklerımı ararken setımın oldugu kutuya baktım bos dıger altınlarımı koydugum kutuya baktım boş.Yüzüklerimde ortada yok.Mecburen ıse gıttım ama ıcım ıcımı yedı erkenden eve geldım evı aradım taradım yok yok yok! Aklımın almadıgı yuzuklerımı en fazla 3-4 gundur takmıyorum demekkı yenı olmus bu olay.Aklım almıyor.Eve hıc kımse gırmedı.Evde bır dagınıklıkta yoktu.Kafayı yıcem.BUgun farkettım zaten yenı olmus bellı.Napmalıyım evde bıle durmak ıstemıyorum bıcakla gezdım ılk gırdıgımde evde:( Polise mi haber vermelıyım hatırası olan tum altınlarım calınmıs bıtek onlar kalmıstı zaten:( Setim, kolyelerım,küpelerım bilekliklerim yüzüklerim yok yok mahvoldum kızlar nasıl durcam bu evde ben :5::5::5:

Evi başka giren çıkan olmadıysa korkunç bir ihtimale akla geliyor.
Dillendirmeye korktuğum.
Yani evin içinden biri aldı o zaman..

Altınların ortada yok ve sen nasıl polise haber vermezsin. hemen ara. eşinle konuştun mu?

Son düzenleme:
Hemen hemen aynı olay benim de başıma geldi.

Düğün takılarımızı işçilikli olanları ve evlenmeden önce alınan takılarımı ayırarak bozdurduk,üzerine kredi çekip ev aldık.

Eski evimizden taşınırken takılarımı kutulara yerleştirdim,yeni eve gelince de kutuları dolaba koydum hiç açmadan.

İki hafta sonra bir yüzüğümü ararken tüm kutuların boş olduğunu gördüm,kabus gibiydi...

Polisi arayın ve o kutulara dokunmayın ki parmak izi çıksın ayrıca eve sizden başka giren yoksa altınlar nasıl çalınır.

cok uzuldum gercekten :S

10 gundur hakketten eve kımse gırmedıyse
bu kadar bır zamanda oldugunu dusunuyorsanız..
Altınları kimin almış olabileceği belli oluyor gibi :S

Kizlar disaridan gelen bir hirsiz neden tek tek kutulari acip altinlari alsin ki o acele ile kutularla birlikte alir esin almis olmasin

Hemen hemen aynı olay benim de başıma geldi.

Düğün takılarımızı işçilikli olanları ve evlenmeden önce alınan takılarımı ayırarak bozdurduk,üzerine kredi çekip ev aldık.

Eski evimizden taşınırken takılarımı kutulara yerleştirdim,yeni eve gelince de kutuları dolaba koydum hiç açmadan.

İki hafta sonra bir yüzüğümü ararken tüm kutuların boş olduğunu gördüm,kabus gibiydi...

polise haber vermedınız mı? Kim oldugu ortaya cıktı mı peki
Polisi arayın ve o kutulara dokunmayın ki parmak izi çıksın ayrıca eve sizden başka giren yoksa altınlar nasıl çalınır.

bende oyle yapmayı dusunuyorum.Esım aksam bırlıkte cagırırz dedı o yuzden henuz aramadım polıs gelıpp nasıl bır ıslem yapıyor bılgınız var mı

Evinize hiçmi misafir gelmedi.eşinizin akrabaları yada arkadaş. onun orda olduğunu bilen biri almıştır.ev karışmadığına göre arama çabası göstermemiş.elini attığı gibi bulmuş bir düşünün.evinizin yedek anaktarı birinde varsa siz evden çıktığınız an eve girebilir.ama mutlaka bilen biri.sizin evden çıktığınız günü bekliyordu fırast buldu girdi.eşinize söyledinizmi ne diyor.bence zaman kaybetmeden polisi arayın prmak izlerinde yola çıkmaları kolay olsun.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYELİM.

cok uzuldum gercekten :S

10 gundur hakketten eve kımse gırmedıyse
bu kadar bır zamanda oldugunu dusunuyorsanız..
Altınları kimin almış olabileceği belli oluyor gibi :S

10 gundur gırmedı ama gecen hafta pazartesı klımacılar geldi bızım evde dubleks ust katta esımle bır usta varken alt kata bır ara bbır usta ınmıs malzeme almaya dısarı cıkmıs gelmıs o arada kapalı yatak odasına gırıp elıyle koymus gıbı alabılır mı bılmıyorum ? ama altınlarımı caldı dıyelım pazartesı gunu.Yuzuklerımı gecen hafta taktım ben.Yüzüklerimde yok..
Kizlar disaridan gelen bir hirsiz neden tek tek kutulari acip altinlari alsin ki o acele ile kutularla birlikte alir esin almis olmasin

Esımde suan napıcagını sasırmıs durumda esım asla ole bişey yapmaz ev aldıgımızda bıle annesı aldı dıye cogunu bozdurmadı

konut sigortası yaptıraydın iyiydi :6:
krediyle aldık ama konut sıgortası olmuyor dı mı onda.:(
Evinize hiçmi misafir gelmedi.eşinizin akrabaları yada arkadaş. onun orda olduğunu bilen biri almıştır.ev karışmadığına göre arama çabası göstermemiş.elini attığı gibi bulmuş bir düşünün.evinizin yedek anaktarı birinde varsa siz evden çıktığınız an eve girebilir.ama mutlaka bilen biri.sizin evden çıktığınız günü bekliyordu fırast buldu girdi.eşinize söyledinizmi ne diyor.bence zaman kaybetmeden polisi arayın prmak izlerinde yola çıkmaları kolay olsun.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN NE DİYELİM.

İlginç ama hiç misafir gelmedi.Kimse kapıdan içeri girmedi 10 gündür.Sadece 10 gun once klima taktırdık klimacılar geldi.Evimiz dubleks birr ara bir tanesı asagı ınmıs dısarı gıtmıs malzeme almaya ama yatak odasının kapısı kapalıymıs esım dıyor.Hem onlar aldı dıyelım altınları.Yüzüklerimi kim aldı onları daha 4-5 gundur takmıyorum

eşinede neden söylemiyorsun belki o aldı biyere koydu yada o götürdü bişe oldu ona söylesene bişey yapsın

Biz hemen emniyet müdürlüğüne gittik,ekip bizle gelip olay yeri incelemesi yaptı,kapılarda zorlama falan yoktu tabi.Ev de yüksek,tırmanılacak gibi değil. Kutuların bulunduğu dolabın kapaklarından kulplarından parmak izi alındı,birşey çıkmadı. Kutuların da parmak izi okumaya elverişli olanlarını incelemeye aldılar.Oradan da birşey çıkmamış. Polis tabi ki işini iyi yapmadı. Avukatım,dosyada görevli savcıyla bizzat görüştüm. Benim isteğimle karakola talimat verdi,kuyumculardan ismim yazan takıların sorulması için ama polis uğraşmıyor. Savcının geri gönderdiği dosya ellerinde boş boş duruyor aylardır...

Hırsızlık sigortası var ama onlar da 3 aydır karar vermediler,büyük ihtimalle ödemeyecekler. Neymiş, kapılarda zorlama yokmuş,neymiş takıları en az 50 kg.lık çelik kasaya koyacakmışım...

krediyle aldık ama konut sıgortası olmuyor dı mı onda.:(

Kredi ile aldıysanız sigorta vardır.DASK zaten zorunlu,ama onun dışında yangın,hırsızlık vs için de konut sigortası yaptırıyor banka. Poliçenin size verilmiş olması lazım.Ödenme ihtimali düşük de olsa başvurun yine de,aşağı yukarı ne kadarlık takınız vardı?

daha öne hiç anahtarı kapıda unuttuğunuz olmuşmuydu?
belki biri alıp çoğaltmıştır. siz evde yokken rahat rahat çaktırmadan dolaşmıştır evde dağıtmadan.

polisten nasılsa birşey çıkmaz. hırsızlık olaylarını önemsemiyorlar :47:

ama mutlaka evin anahtarını değiştirin. nolur nolmaz

Hırsız girmiş olsa evde değerli bir şey bulması için araması gerekiyor dolayısıyla ararken evi dağıtması ama kapıda zorlanma yok ev dağılmamış,hiç bir yerde oynama yok eliyle koymuş gibi almış gitmiş yani gayet rahat, iyi düşün hiç mi kimse girmedi yanlış anlama ama eşine bir sor suçlayarak değilde sen gördünmü bulamıyorum diye, klimacı falan diyosun çok zayıf ihtimal hem anlattıklarından hemde klimacı senin evini nerden bilsin diyelim ki öyle altınları bulması için evde biraz vakit kaybetmesi gerekiyor yani malzeme alıp çıkılacak kadar kısa süre de değil.Ya sen acaba dalgınlıkla aldın da başka yere mi koydun iyi düşün....:26:

kızlar aksama kadar bekeleyemedım polis cagırdım ve sınırlerım bozuldu kendımı tutamadım agladım.Böyle birşeyi hangi insan evladı yapar yazıklar olsun 10000 falandır tahmınımce

kızlar aksama kadar bekeleyemedım polis cagırdım ve sınırlerım bozuldu kendımı tutamadım agladım.Böyle birşeyi hangi insan evladı yapar yazıklar olsun 10000 falandır tahmınımce

Bizim,sizinkinin 2-3 katı kadar maddi kaybımız oldu bu olay yüzünden. Polis gerçekten önemsemiyor hırsızlık olaylarını,bana diyorlar ki, bir şebeke çökertilip de ellerinde sizin altınlar bulunursa bulunur,yoksa birşey çıkmaz. Sanki adamlar çaldıktan sonra yıllarca saklayacaklar,takacaklar benim altınlarımı...

Back
X