Altınlarım çalındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyasura

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
12
-2
6
28
Tekrar merhaba az önce konu açtım ama bilmiyordum sitenin bazı kuralları varmış sanırım dini şeylerden bahsetmek yasakmış bu yuzden Ban yedim tekrar buradan yazayım arkadaşlar altınlarım dediğim gibi çalındı ve çalan kişinin tanıdık olma ihtimali çok yüksek çünkü hiçbir hırsız evi kilitleyip de gitmezdi camların yarısını toplayıp gitmişti kırdığı saatin camlarını o saatte ben ve eşimin düğün fotoğrafımız vardı sorabileceğim tek bir soru var alimler vesilesiyle benim bu hırsızı bulmam mümkün müdür daha önce böyle bir şey tanık olan şahit olan var mı iyi veya kötü bu arada bundan önceki açtığım konuda o bağlama dediğim şeyi Google'da araştırırsanız en ufak detayına kadar öğrenirsiniz buna daha önce şahit olan çok yaşlı akrabalarımız var onlar zaten bahsetti bize de

Tövbe tövbe çok farklı olmuş
Ablacim o yaşlı akrabalar komisyon almis olmasın bu artık biraz fazla safliga giriyor yahu :D

Hanımefendi diğer konunuzda sadece uyarı almıştınız bu konunuzda banlandınız zira alimler yazınca konu içeriği değişmiyor, siz hırsızı bulmak için hoca arıyorsunuz, ki hocayla olmaz bu işler, üstelik rica ediyorum para karşılığı hırsızın çişiyle işlem yaptırmayı düşündüğünüz kişilere alim demeyin, gerçek alimlere ayıp oluyor.

Hırsız tanıdık, anahtarı kopyalamak basit, eve sürekli giren biri anahtarın kalıbını 2 dakikada çıkarabilir o kalıpla da gider aynısını yaptırır, kırılan eşyanız hırsızlık süsü verilmek için kırılmış ve özellikle sandıktan alınmış ki altınların çalındığını hemen anlayın polis çağırıp zabıt tutturun diye, sizin evde olmadığınızı, altınların yerini vs her şeyi biliyormuş, geçmiş olsun lakin keşke altınları bankada tutsaydınız, maalesef kadınlar evde altınları veya paraları olduğunu laf arasında yakınlarına, komşularına bile söylüyor sonra hiç ummadıkları kişiler tarafından soyuluyorlar.

Parmak izleriniz alındı mı? Polis aldığı parmak izlerini kendi veri tabanındaki hırsızlık suçu işlemiş kişilerle kıyaslayıp bir sonuca varabilir ama hırsız tanıdıksa ki öyle görünüyor, sizlerin ve evinize girip çıkanların parmak izi veri tabanlarında yoksa hırsız da bulunamaz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X