altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
uzun oldu biraz kusura bakmayin .diger konularimdanda biliyosunuz benim durumumu.
dort aydir konusmuyoruz diye bahsetmistim ve sizde artik siz nisanli degilsiniz demistiniz. ve ben aptal gibi bunu hiç kabullenemedim. simdi bile kabullenemiyorum.
neyse konuya geliyim ben. ben calisiyorum ve hergun saat dirtte postaya giderim ve sevdigim kiside bunu bilirdi konustugumuz zamanda.
ve cuma gunu saat dortte yine ciktim postaya gidiyordum beni cagirdi bikac kez döndüm baktim ona bisey demedim seni dinliyorum der gibi basimi oynattim. kinayeli sekilde konusmaya basladi benimde fazla zamanin yoktu aksam is cikisina gel konusalim dedim.
geldi aksam. konustuk. ama konusma denirse buna. hastanede yatmis yanima neden gelmedin dedi bende gelsemde sen bana yine konusmak istemezsin dedim sonrada bana dediki neyse onu bosverde nolcak boyle bizim hâlimiz dedi. bende ne nolcak dedim barismak istemiyorum diyen git diyen sensin dedim. sonra beni alkisladi dediki bravo annen ve sen ikimizi ayirmayi basardiniz dedi. ben annemi konusmamiza dahil ettigi icin bende ona dedimki annem bas bas bagirdioglumun kiçinda donu yok diye dedim kendim kulaklarimla duydugum seyi bana dediki annem oyle bisey demez dedi. bende bana inanmiyosan sozlerime inanmiyosan biz nasil evlencez dedim. ben zaten seninle hâlâ barismak istemiyorumki zaten dedi.
benimle barismak istemiyomus
bana guveni sifirmis
beni sevdigini soylemiyor bile
ve benden ozur bekliyormus guvenini kazanmam gerekiyormus tekrardan.
beni tehdit eder gibi bana dediki ya simdi bu aksam benden ozur dilersin guvenimi kazanmak için çabalarsin yada altinlarimi getir dedi. ya ben bitmesini istemedigimden ne tamam altinlarini getiririm diyebildim nede inadimi kirip ozur dilerim diyebildim. ozur dilenecek bisey yaptigimi dusunmuyorum. altinlara gelincede : hiçbi zaman aldiklariniz az bana diye aç gozluluk yapmadil. bi kez bile takamadigim bilezikleri ben benim onlar diye hiç sahiplenmedim ha vardi ha yoktu benim için. sevdigim gel birbirimizden ozur dileyelimde barisalim demiyorda benden ozur dile hadi diyor. yapmadim ozur dilemedim ama canim oyle cok yaniyorki.

Daha evlenmeden once size inanmayan annesini savunandan .evlendikten sonra cok cekersiniz. Bu erkek olmamis bence. Altinlarini verin ve hic bir sey soylemeden gidin. Iletisimi kesin.Birak bu adam icin degmez. Eger degseydi ozur dileyin ayrilmayin derdim.

Bir insan kavgada belli olurmuş. Hemen altın lafı ediyorsa zaten ayrıl. İlerde Allah korusun boşanman gerektiğinde de burnundan getirir senin. Ne kadar çirkin bişey yani. Sanki ayrılsanız sen götürmeyecek misin. Alsın altınlarıın ......!! aa sinirlendim kusura bakma

Yani illa o anda bir tane yumruk mu çakmasi gerekirdi bittiginden emin olman icin.
Valla sana inanamiyorum. (Eski konularini biliyorum)

onuda yapacakti zaten. çok sinirlendi ve elimden bi kaza cikmadan git getir hadi cabuk bekliyorum dedi. :'( :'( :'(

Bir insan kavgada belli olurmuş. Hemen altın lafı ediyorsa zaten ayrıl. İlerde Allah korusun boşanman gerektiğinde de burnundan getirir senin. Ne kadar çirkin bişey yani. Sanki ayrılsanız sen götürmeyecek misin. Alsın altınlarıın ......!! aa sinirlendim kusura bakma

eve geldim topladim gidiyodum annem cok ofkelisin dur dedi. ben kriz gecirecek sekilde agliyodum. goturcem ama ne olursa olsun gidecek o bilezikler. dayanamiyorum artik bi umuttur dedim sabrettim bekledim dua ettim durmadan ama cigerimi söküp aldi sanki benden :'( :'( :'(

nişanı kım bozduysa altınları unutsun
nişan - evlılık hukuku dıye bırsey var
nişanda erkek tarafı nısanı bozarsa kanunen de altınları gerı ısteyemez

ama tenezzul etmeyın ıkınızınde ortak bı tanıdıgı aracılıgıyla yada dırek kuyumcuda bulusarak farketmez ama bırının gozetımınde altınlarını verın aldıklarınıda verın basınızın gozunuzun sadakası olsun tenezzul etmeyın bıle

ya ozur dılersın ya altınları getırırsın demek benle evlenen kızın sonu budur demektır ;)

bırınede sadaka verın ucuz kurtulmussunuz

Ortalara doğru karışmış konu iyice annen kime ne dedi kim duydu falan orası iyice karışık...
Tabi ki özür dilemeyeceksiniz bu ne hadsizlik canım allah allah gönder altınlarını bi daha da görmek istemiyorum yüzünü de heryerden engelle derim ben...
Hakkınızda hayırlısı olsun..kendinden ödün verme asla, başı böyleyse devamı daha berbat olur.

Adam ne deyince ayrılacaksın
Küfür mü etsin
Hakaret etmiş çünkü, güvenmiyorum demek ne demek
Sen hala seviyorum canım acıyo de bakalım

kendime ettigimin farkindayim ama çikmiyo kalbimden. olmuyo yapamiyorum kendisinede soyledim çikmiyosun kalbimden dedim. bi arkadas insan kavgada belli olur demis ben ne kadar yumusak konustuysam o o kadar delirdi

kendime ettigimin farkindayim ama çikmiyo kalbimden. olmuyo yapamiyorum kendisinede soyledim çikmiyosun kalbimden dedim. bi arkadas insan kavgada belli olur demis ben ne kadar yumusak konustuysam o o kadar delirdi
Hah bi de gittin ona söyledin iyice bi tarafları kalksın diye dimi
Kalkmış zaten beni ikna et deyip duruyo
Neyse ikna et o zaman, biz boşuna konuşuyoruz nasılsa

O altınları gotururken yolda bir dilenciye de sadaka verin.

nişanı kım bozduysa altınları unutsun
nişan - evlılık hukuku dıye bırsey var
nişanda erkek tarafı nısanı bozarsa kanunen de altınları gerı ısteyemez

ama tenezzul etmeyın ıkınızınde ortak bı tanıdıgı aracılıgıyla yada dırek kuyumcuda bulusarak farketmez ama bırının gozetımınde altınlarını verın aldıklarınıda verın basınızın gozunuzun sadakası olsun tenezzul etmeyın bıle

ya ozur dılersın ya altınları getırırsın demek benle evlenen kızın sonu budur demektır :KK66:

bırınede sadaka verın ucuz kurtulmussunuz

ben su anda bilemiyorum nisani kimin bozdugunu. çunku bana evlerindeyken git dedi ben yuzugumu cikardim ama geri taktim. onlar benden bunu icin ozur bekliyolarmis ama o bana git dedi napabilirdimki. ayrica simdide ya ozur ya ayrilik diyor. ben kim kimi birakti anlayamadimki. onlar bana diyorki sen nisani bozdun cunku altinlari istedin diyor ama bende söyle dusunuyorum o altinlari istedigine gore o ayrilik istiyor oyle degilmi

Ne bekliyorsunuz verin altınları,kurtulun bu karın ağrısından,
İçiniz boşa yanmasın sevinin ve rahatlayın

Back
X