alttan muayene acityir mu

Alttan muayene çok can yakmaz canım. sıkma kasma kendini. öyle ahım şahım bir ağrısı sızı yok. ağrı eşiği düşük insanlar bile rahatlıkla alttan muayene olabilir

valla ben hiç anlamamıştım, çok rahattı. başta kastım biraz doktor azarlayınca koyverdim gitti :)

korkulacak bişi yok. bizler ayda en az 2 kere alttan muayene oluyoruz :) can acıtan bişi olsa kim gider zırt bırt. insan üşenir gitmeye

ultrasondan bahsediyosan hissetmiyosun bile ama smear filan ise kasma kendini acımıyo bile

nasil acitmiyo hicmi acitmiyo? hadi kizlar sizde uzun aleti nasilda acitti ilkkez girmistim tabi dayanilmaz degil azicikin aciyo kastgimiz icin oda saka bi yanagit git saglik onemli

Tesekkur edeim yok bekar değilim zaten bekarlara bildiğine gore alttan bakmiyorlar

Merhaba, muayene oldunuzmu bilmiyorum. Ben 5 gün önce smear testi yaptırdım. Hemde genel muayene olsun kist falan varmı diye gittim dr a.

Ki ben ilk 3 ay falan korktuğum için ilişki bile yaşayamamış insanım. Hiç öyle korkulacak birşey yokmuş. Normalde olduğu kadar hissetmedim bile. Üstümden yük kalktı resmen. Yaptırmayanlar geciktirmesin derim.

eğer stres olursanız ve kendinizi kasarsanız bir de benim gibi acilde ruhsuz bi doktora denk gelirseniz fena.. acı değil ama aşırı sinir bozukluğu oluyor.. ben hastaneyi yıkacak kadar ağlamıştım.. normalde ağrıya çok dayanıklıyımdır.. olay ağrı değil inanın.. garipsediğim için sinirlerim bozulmuşmuştu.. çok düşünmeden kendinizi rahat bırakmak lazım.. bir de doktor çooook önemli.. bildiğiniz tavsiye edilen birine gidin..

Korkutmak istemem ama sordugun için yazıcam acı gibi değil ama beni kan tutar smear alırken çekilme tarzı bişe oldu ben bayılmıştım tansiyonum düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…