Alttan muayene ile ilgili çok kafam karışık :(

loveyou3434

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
166
31
13
kızlar selam,
Benim iki gün önce betam 26ydı
Bugün kadın doğuma gittim alttan muayene etti. Keseyi göremeyiz ama yinede kist varmı yada yumurtalıklarında sorun varmı bakalım dedi. Bende bişey demedim nuayene etti bi sıkıntı olmadı. Bu akşam tekrar beta yaptırdım 51 olmuş. Ama şimdi annem diyoki alttan muayene neden ettirdin daha çok küçük falan diyo beni çok korkuttu. Şuan çok korkuyorum bişey olurmu sizce ? Ben doktor bakalım diyince bişey de diyemedim ki :(
Bana yardımcı olun lütfen :((

kızlar selam,
Bugün kadın doğuma gittim alttan muayene etti. Keseyi göremeyiz ama yinede kist varmı yada yumurtalıklarında sorun varmı bakalım dedi. Bende bişey demedim nuayene etti bi sıkıntı olmadı. Bu akşam tekrar beta yaptırdım 51 olmuş. Ama şimdi annem diyoki alttan muayene neden ettirdin daha çok küçük falan diyo beni çok korkuttu. Şuan çok korkuyorum bişey olurmu sizce ? Ben doktor bakalım diyince bişey de diyemedim ki :KK43:
Bana yardımcı olun lütfen :KK43:(
Ne diye bakti gebesin zaten degerin cok düsuk erken daha ne gerek var kistin varmi diye bakmaya....
Bebege bisey olmaz korkmada baska dr a git sacmalamis asistan filanmiydi:işsiz:

Merak etme bişey olmuyo canım bende olmuştum 5 haftalıktı gözükmedi alttan baktı dr oğlum şimdi 18 aylık teyzesi sağlıkla büyüsün inşallah korkma şimdi yakında yerleşme kanaması olur dr git ama endişelenme

kızlar selam,
Bugün kadın doğuma gittim alttan muayene etti. Keseyi göremeyiz ama yinede kist varmı yada yumurtalıklarında sorun varmı bakalım dedi. Bende bişey demedim nuayene etti bi sıkıntı olmadı. Bu akşam tekrar beta yaptırdım 51 olmuş. Ama şimdi annem diyoki alttan muayene neden ettirdin daha çok küçük falan diyo beni çok korkuttu. Şuan çok korkuyorum bişey olurmu sizce ? Ben doktor bakalım diyince bişey de diyemedim ki :KK43:
Ah Annelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen yanlış bildikleri doğruları var ve bizi korkutuyorlar istemeden canım alttan muayne yaptırmak hoş bir durum değil ama bebeğe zarar vermez yükselişte iyi sen beta değerini takip et Rabbim gönlünü ferahlatsin

Ne diye bakti gebesin zaten degerin cok düsuk erken daha ne gerek var kistin varmi diye bakmaya....
Bebege bisey olmaz korkmada baska dr a git sacmalamis asistan filanmiydi:işsiz:
Canım uzman doktordu asistan değildi. Yumurtalıklarına bakalım falan dedi işte bilemedim ne olduğunu . Baktı sonra rahim duvarın kalışlamaya başlamış herhangi bir sorun yok dedi. Kist yok dedi . Şimdi çok endişelendim :(

Merak etme bişey olmuyo canım bende olmuştum 5 haftalıktı gözükmedi alttan baktı dr oğlum şimdi 18 aylık teyzesi sağlıkla büyüsün inşallah korkma şimdi yakında yerleşme kanaması olur dr git ama endişelenme
Her hamilelik de yerleşme kanaması oluyor mu benim beta en son 2 gün önce 315 çıktı kaç haftalık ki bnde hiç kanama olmadı

kızlar selam,
Hiç birşey olmazz içini rahat tut benimde kesem küçük ve düzensiZdi idrara sıkışık olman lazım dedi hemşire ama ben mide bulantısından su içemiyordum Dr alttan bakalım hem daha kesin sonuç veriyor dedi hiç bişey olmadı olsaydı bence bana olurdu düşük tehlikem vardı tabi Dr önemli bi faktör

Ah Annelerimiz Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen yanlış bildikleri doğruları var ve bizi korkutuyorlar istemeden canım alttan muayne yaptırmak hoş bir durum değil ama bebeğe zarar vermez yükselişte iyi sen beta değerini takip et Rabbim gönlünü ferahlatsin
Herhangi bir ağrı falan hissetmedim zaten ama işte annem öyle diyince düşüyo falan dedi neden yaptırıyosun öle şeyler dedi. Çok korktum :( o kadar endişeliyim ki biri bişey dese ağlayacak durumdayım :(

Cevabınız için çok teşekkür ederim . Ama insan korkuyor işte :( sizin yavrunuzu da Allah bağışlasın inşallah

Canım uzman doktordu asistan değildi. Yumurtalıklarına bakalım falan dedi işte bilemedim ne olduğunu . Baktı sonra rahim duvarın kalışlamaya başlamış herhangi bir sorun yok dedi. Kist yok dedi . Şimdi çok endişelendim :KK43:
Yani şöyle demek istiyrm aslinda bebege bisey olmaz alttan bakmakla dr sonucta risk niye alsin ama gereksiz geldi kandaki yükselisi takip etmesi yeterli baska bi anormallik yokki sende neyse takicak bi durum degil korkmana gerk yok canm

Hiç birşey olmazz içini rahat tut benimde kesem küçük ve düzensiZdi idrara sıkışık olman lazım dedi hemşire ama ben mide bulantısından su içemiyordum Dr alttan bakalım hem daha kesin sonuç veriyor dedi hiç bişey olmadı olsaydı bence bana olurdu düşük tehlikem vardı tabi Dr önemli bi faktör
Bende aslında doktor diyosa bişey olmaz diye o anda güvendim. Daha önce başıma gelmediği için bilemedim. Anneme de söylememiştim şimdiye kadar . Artık Allah ne yazdıysa o olur diye düşünmek istiyorum. Ama yine de çok tedirgin oldum. İçim çok tuhaf strese girdim :(

Yani şöyle demek istiyrm aslinda bebege bisey olmaz alttan bakmakla dr sonucta risk niye alsin ama gereksiz geldi kandaki yükselisi takip etmesi yeterli baska bi anormallik yokki sende neyse takicak bi durum degil korkmana gerk yok canm
Bende anlamadığım için tamam dedim işte :( ama inşallah bişey olmaz artık ne diyim cahillik mi yaptım ne yaptım bilmiyorum ama keşke kabul etmeseydim :( yinede teşekkür ederim yorumlarınız ve desteğiniz için

Herhangi bir ağrı falan hissetmedim zaten ama işte annem öyle diyince düşüyo falan dedi neden yaptırıyosun öle şeyler dedi. Çok korktum :KK43: o kadar endişeliyim ki biri bişey dese ağlayacak durumdayım :KK43:
Tatlım bende oldum üzme kendini hiç bişey olmaz araştır istersen uzman doktorların demeçlerini oku lütfen üzüntü stres sıkıntı yok 9 ay bunlardan uzak durmalıyız bi silkelen kendine gel ve dua et sadece .Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim üzülme

Tatlım bende oldum üzme kendini hiç bişey olmaz araştır istersen uzman doktorların demeçlerini oku lütfen üzüntü stres sıkıntı yok 9 ay bunlardan uzak durmalıyız bi silkelen kendine gel ve dua et sadece .Rabbim hepimizin evladını esirgesin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim üzülme
Canım benim çok teşekkür ederim herşey için çok saol güzel dileklerin için. İçimi rahatlattın gerçekten. Sende alttan mı muayene oldun ?

kızlar selam,
Tüp bebek ve türk m Avrupa bir lekelerinde asla 4. Aya kadar göbekten ultrasona insanlar giremiyor doktorlar hep vajinal ultrasona bakmaktadırlar allah ona nasip ettiyse bu dünyada nefes almayı hiç bişey olmaz doktordan bahsediyoruz kasaptan değil kendini asla yıpratma ve iyi düşün

Tüp bebek ve türk m Avrupa bir lekelerinde asla 4. Aya kadar göbekten ultrasona insanlar giremiyor doktorlar hep vajinal ultrasona bakmaktadırlar allah ona nasip ettiyse bu dünyada nefes almayı hiç bişey olmaz doktordan bahsediyoruz kasaptan değil kendini asla yıpratma ve iyi düşün
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim gerçekten bana morel oldu ☺️ İnşallah Allah hepimizin yavrularını korusun .

kızlar selam,

canım bıseycık olmaz korkma banada degerım 1391 ken alttan bakmıstı kese de grunmustu azcık ; alttan muyanenın bır zararı yok tam tercı ustten muaynelere gre daha guzel sonuclar alındıgı bılınıyor ama onu gectım degerın kist için alttan sart degıl ustten de bakabılırdır.

canım bıseycık olmaz korkma banada degerım 1391 ken alttan bakmıstı kese de grunmustu azcık ; alttan muyanenın bır zararı yok tam tercı ustten muaynelere gre daha guzel sonuclar alındıgı bılınıyor ama onu gectım degerın kist için alttan sart degıl ustten de bakabılırdır.
Bende anlamadım. Alttan bakalım dedi değer düşük olunca aslında herkes değişik bişey söylüyo. Mesela bugün aile hekimine gittim kan vermek için troidlerime baktırmak için. Kağıtta değerimi gördü 51di iki gün önce. Sana kimyasal gebelikten bahsettiler mi dedi . En son adet tarihimi sordu bukadar az olmaması lazım umutlanmayın boşuna dedi. Sabahları uyandığımda günlerdir umutla uyanıyodum bugün resmen söyledikleri beynime kazındı . O kadar mırelim bozuldu ki kanı verip çıktığımı bile hatırlamıyorum.

Bende anlamadım. Alttan bakalım dedi değer düşük olunca aslında herkes değişik bişey söylüyo. Mesela bugün aile hekimine gittim kan vermek için troidlerime baktırmak için. Kağıtta değerimi gördü 51di iki gün önce. Sana kimyasal gebelikten bahsettiler mi dedi . En son adet tarihimi sordu bukadar az olmaması lazım umutlanmayın boşuna dedi. Sabahları uyandığımda günlerdir umutla uyanıyodum bugün resmen söyledikleri beynime kazındı . O kadar mırelim bozuldu ki kanı verip çıktığımı bile hatırlamıyorum.

canım adetın gectı mı senın ? benım adetımden 4 gun once ogrendım ben ve degerım 65,91 dı ; snn bu 51 lık degerın ne zaman cıktı adet oncesı mı adetten bır kac gun sonramı ; sen ıkı 3 gunde bır kan vermeye devam et kımyasalsa zaten vucut onu atıcaktır adetle bırlıkte. senı bu kadar korkutmaları gereksız suan . sen olumlu dusun breta takıbını yaptır 2-3 gunde bır

Back
X