Alttan muayene rahatsızlıgıi

busradefne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
6
1
1
23
Dogumhanede alttan muayenede asırı rahatsız oldum saat bası 4 kere stajerler bıle parmakla baktı ve her muayene de karşında 30kisi gecıp karşında izliyor yatıs verıldıgınde ımza artırıyorlar o imzade ben herseyı bakul etmis oluyormusum ben bagırdım film gıbı seyrediyorlar deyince kontrol eden de bana bagırfı sen ımsa attın kabul ettin onlarda ogrenıyor diye bu durum tranva yarattı bende yani bir daha dogursam yıne aynı muameleyımı gorecem lütfen bu konu tartısılsın bilen bırı varsa basına gelen varsa yazsın tesekkur ederim

Üniversite hastanesinde misiniz doğuma mı gittiniz ne için bakılıyor? Rahat olun oraya şifa bulmaya gittiniz ne kadar zor gelse de bunu düşünerek bebeğinizi düşünerek kendinizi telkin edin.

Üniversite hastanesinde misiniz doğuma mı gittiniz ne için bakılıyor? Rahat olun oraya şifa bulmaya gittiniz ne kadar zor gelse de bunu düşünerek bebeğinizi düşünerek kendinizi telkin edin.
Antalya sehır hastanesınde dogum yaptım 2 ay oldu daha ama beni tedirgin eden 2. Gebelıgım olursa dogum korkusu olacak dogumhanede bagıran kadınlar aklımdan gıtmıyot o cıglıklar ben son dakka acılmam olmadığı ıcın sezaryene alındım 6 gün hastanede yattım 3 gün dogumhane odasında 3. Gün ameliyata alındım kontrole gıttıgım gün suyu fazla cıktı kızımın seker takibide yapılmıştı

Normal dogum olsun dıye bence cok beklettıler benı dogurmamı bekleyen kısıler bıle kızı mahvettıler alsınlar sezaryene dedıler hatta 2 gün ac bıraktılar sadece yogurt verdiler ameliyata alınabılırım diyerekten ben aclıktan ayakta bayılacak gıbı oluyorum bıde gelip bana hadi hareket yap diyorlardı orda dusup bayılsam ne olacak sonra ben dedımbasım donuyor yapamam bayılırım serum taktılar tokluk hissi verir dediler cok zorladım kendımıde bıraz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…