- 13 Nisan 2022
- 18
- 0
- 6
- Konu Sahibi Umutdoluyum
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska ne dusuncesi olabilir ki? Benimki bir dk felan surmustur hic dikkat etmedim acikcasi dakikasina.Kızlar bugün kadın doğum doktoruna gittim .
3 ay önce kistim vardı doğum kontrol hapı kullanmıştım ilacım bitti kontrol edilmek istedim. Doktorum ultrasonla baktı kist yok dedi alttan aletle kontrol etti sonra sürüntü aldı ve parmaklarıyla alttan ve üstten beni kontrol etti ama biraz uzun sürdü sizin muayeneniz ne kadar sürüyor doktorun başka düşüncesi mi vardı yardımcı olur musunuz nasıl anlarım? 3 hafta sonra yine gidicem sonuç için
Ben 20 dakika kalmışımdırBaska ne dusuncesi olabilir ki? Benimki bir dk felan surmustur hic dikkat etmedim acikcasi dakikasina.
Doktorun başka bir düşüncesi derken?Kızlar bugün kadın doğum doktoruna gittim .
3 ay önce kistim vardı doğum kontrol hapı kullanmıştım ilacım bitti kontrol edilmek istedim. Doktorum ultrasonla baktı kist yok dedi alttan aletle kontrol etti sonra sürüntü aldı ve parmaklarıyla alttan ve üstten beni kontrol etti ama biraz uzun sürdü sizin muayeneniz ne kadar sürüyor doktorun başka düşüncesi mi vardı yardımcı olur musunuz nasıl anlarım? 3 hafta sonra yine gidicem sonuç için
5 dakikadan bahsetmiyorumDoktorun başka bir düşüncesi derken?
Bende pcos var, hem karından hem alttan hem sürüntü derken 5dk da kalkılmıyor zaten
Sizinkiyle benimki farkli ama belki kist icin daha uzun bakilmasi gerekiyodur. Ben enfeksiyon ve vajinal mantar icin olmustum.Ben 20 dakika kalmışımdır
AnladımSizinkiyle benimki farkli ama belki kist icin daha uzun bakilmasi gerekiyodur. Ben enfeksiyon ve vajinal mantar icin olmustum.
Doktor erkek miydi? Size degisik gelen bir davranisi mi oldu?Anladım
Ne ima etmek istiyorsunuz hanımefendi?5 dakikadan bahsetmiyorum
Erkekti ultrasonla baktıktan sonra elle de yaptı muayene ama özel bölge üstüne yanlarına da dokundu o yüzden sordum . 1 senelik evliyim 2. Alttan muayene oluyorumDoktor erkek miydi? Size degisik gelen bir davranisi mi oldu?
Ay sizde hemen bir saldırma hevesindesiniz soru soruyorum cevap ver geçNe ima etmek istiyorsunuz hanımefendi?
E hayatınız boyunca doktora gitmediniz sanırım, doktor muayenesi hayatınız evlilikle başlarsa insanların da günahına girersiniz. Her sene doktora gidip düzenli muayene olsaydınız, kadın doğum kapsamlı muayenesinin neleri kapsadığını bilseydiniz korkunç yakıştırmalar yapmazdınız.Erkekti ultrasonla baktıktan sonra elle de yaptı muayene ama özel bölge üstüne yanlarına da dokundu o yüzden sordum . 1 senelik evliyim 2. Alttan muayene oluyorum
Rahatsiz olduysaniz baska doktora gidin. Ben kist icin muayeneyi bilmiyorum acikcasi. Ama ustune yanlarina dokunmasi tuhaf.Erkekti ultrasonla baktıktan sonra elle de yaptı muayene ama özel bölge üstüne yanlarına da dokundu o yüzden sordum . 1 senelik evliyim 2. Alttan muayene oluyorum
Emin ol senden fazla gittim bilinçliyim başıma geleni söylüyorum kimsenin günahını almıyorum sen defolsana senin görüşün önemsiz benim için haydi nasE hayatınız boyunca doktora gitmediniz sanırım, doktor muayenesi hayatınız evlilikle başlarsa insanların da günahına girersiniz. Her sene doktora gidip düzenli muayene olsaydınız, kadın doğum kapsamlı muayenesinin neleri kapsadığını bilseydiniz korkunç yakıştırmalar yapmazdınız.
Evet biraz tuhaf geldi bana da önceki doktorum bayandı hiç anlamadım bile girdiğim gibi çıkmıştım bide ilk kist kontrollerim değil bekarken kist ameliyatı olan biriyimRahatsiz olduysaniz baska doktora gidin. Ben kist icin muayeneyi bilmiyorum acikcasi. Ama ustune yanlarina dokunmasi tuhaf.
Zannetmiyorum doktorun başka bı düşüncesi olacağını..belki detaylı bakmıştır emin olamamıştır falanKızlar bugün kadın doğum doktoruna gittim .
Artık öyle yorumlucamZannetmiyorum doktorun başka bı düşüncesi olacağını..belki detaylı bakmıştır emin olamamıştır falan
Bu uslubunuz yakismadi ama biraz sakin olun.Emin ol senden fazla gittim bilinçliyim başıma geleni söylüyorum kimsenin günahını almıyorum sen defolsana senin görüşün önemsiz benim için haydi nas
Alttan muayenemde 2 farklı aletle bakılmıştı,elle müdahale vs hiç olmadı.Muayene de 2-3dk sürdü..Ama kistte farklı mı oluyor bilemiyorum,ben gebelik öncesi kontrol amaçlı muayene ettirmiştimKızlar bugün kadın doğum doktoruna gittim .