Altüst olmus Hayatim...

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Birbirine askla kanatlanmis gözler, ömür boyunca sevecegini soyleyen kalpler....Dillere destan bir askti bizimkisi. Dünya bir yana o bir yana. Derken birgün tüm hayatimi altüst eden bir olay yasadim, esim yanimdayken trafik kazasi gecirdim, beyin kanamasi, gecirilen beyin ameliyati vs....Cok korkunc bir dönemdi. Bu süre icinde ailem ve esim her zaman yanimdaydi. evliligin 2 yilibenim doktorlarimla, ameliyatlarimla gecti, ancak kendimi toparladim. tabi ki kavga ettigimiz oluyordu, ama barisip tatliya bagliyorduk.
ve birgün, ettigimiz bir kavga sonunda beyin ameliyati olmus olan bana tokadi patlatti....ilerleyen zamanlarda yine birgün tekrar etti bu tokatlar, sonra yine sonra yine....ve sonunda dayanamadim evi terkettim. kadina uygulanan siddet zaten basli basina kabul edilebilecek birsey degil, üstüne üstlük benim gibi beyin ameliyati olmus bir kadinin suratina atilan tokat apayri bir boyut...evi terkettikten sonra cok pisman oldugunu söyleyip yalvardi, aklimda acaba mi diye düsünurken, cok yakin bir tanidigimizdan ögrendigim bir konuyla resmen yikildim: ona güvenip anlattigim kendimle ve ailemle ilgili tüm özel sirlarimi hic utanmadan anlatmaya baslamis....ve bunlar yetmiyormus gibi özel hayatimizla ilgili bile anlatmaya baslamis....cok pismanim diyen biri nasil ama nasil olur da tüm bunlari yapar? yedigim dayaklara mi üzüleyim, beni sirtimdan vurmasina mi? ve tüm bunlara ragmen hala barisalim sözleri ile beni mahvetti...bir insan nasil ama nasil cok seviyorum dedigi beyin ameliyatli karisini döver ve nasil ama nasil hic utanmadan ona güvenerek anlattiklarimi desifre eder? Beni kimse yüregimden bu kadar hancerlememisti. Tüm cevrem "kurtulduguna dua et" diyorlar demesine de bu kadar seven bir ciftken nasil böyle bir noktaya gelindi beynim almiyor.
isin kötü tarafi, hayatim boyunca tekrardan beyin kanamasi gecirme riskim var ve ben üzüntüden bittim....iste bu da benim bosanmaya giden evliligimin özeti.

Hakkınızda hayırlısı.
Çevrenize katılıyorum,dua edin kurtulduğunuza.
Kalbinizi ve beyninizi bu adam için yormayın.
Hem ruh hem beden sağlığınız için hayatınıza farklı bir yön verip uzak olun o kişiden.
Canavarlaşmış resmen,hayat işte,enteresan şeyler olabiliyor.

Konusahibi muhtemelen bu adam hep böyle bi adamdı ama siz göremediniz çünkü aşıktınız,sonra yediğiniz darbelerle hem mecazi anlamda hem gerçek anlamda aslında bi psikopat oldugunu aynı zamanda dedikoducu ve mahremiyete saygısı olmadığını da görmüş oldunuz,evet sizi sevmiş olabilir çünkü psikopatlar ve ahlaksızlar da sevebilir hatta hastalıklı oldukları için patolojik severler “ ya benimsin ya toprağın “ der adam onun olmazsa öldürüp yokedecektir öyle hastalıklı bi yatırım yani,değil beyin ameliyatı her bir kemiğin dağılsa toplayıp tekrar birleştirseler bile bu adam yine döver sizi hatta daha çok döver,psikopatlar güçsüzü daha çok ezer çünkü ne kadar acizsen o kadar hırpalanırsın,topla kendini şükret lokma filan döktür ne bileyim sadaka ver ama Allah aşkına şöyle seviyorduk böyle seviyorduk deme içim fena oluyor şurda:KK47::sinirli:

Siz bence uzun süre kendinizi kandırmışsınız. Onun gerçek yüzünü görmek istememişsiniz. Böyle koca değil, böyle insan olmaz olsun. Kurtulduğunuza sevinin hatta her gün göbek atın bence. En azından artık sizi üzemez yaptıklarıyla.

Konusahibi muhtemelen bu adam hep böyle bi adamdı ama siz göremediniz çünkü aşıktınız,sonra yediğiniz darbelerle hem mecazi anlamda hem gerçek anlamda aslında bi psikopat oldugunu aynı zamanda dedikoducu ve mahremiyete saygısı olmadığını da görmüş oldunuz,evet sizi sevmiş olabilir çünkü psikopatlar ve ahlaksızlar da sevebilir hatta hastalıklı oldukları için patalojik severler “ ya benimsin ya toprağın “ der adam onun olmazsa öldürüp yokedecektir öyle hastalıklı bi yatırım yani,değil beyin ameliyatı her bir kemiğin dağılsa toplayıp tekrar birleştirseler bile bu adam yine döver sizi hatta daha çok döver,psikopatlar güçsüzü daha çok ezer çünkü ne kadar acizsen o kadar hırpalanırsın,topla kendini şükret lokma filan döktür ne bileyim sadaka ver ama Allah aşkına şöyle seviyorduk böyle seviyorduk deme içim fena oluyor şurda:KK47::sinirli:
Isin kötü tarafini söyleyeyim mi? Bu adam disardaki herkes tarafindan cok saygideger, beyefendi bulunan biri! Bu yasadiklarimi tanidiklardan birine anlatsam bana "yalancisin sen, bu adam kadar beyefendisini görmedik" derler. iste bu beni esas darma duman sey

Isin kötü tarafini söyleyeyim mi? Bu adam disardaki herkes tarafindan cok saygideger, beyefendi bulunan biri! Bu yasadiklarimi tanidiklardan birine anlatsam bana "yalancisin sen, bu adam kadar beyefendisini görmedik" derler. iste bu beni esas darma duman sey
Bu sabah okudum futbol camiasından dünyaca ünlü bi adam tam 8 yıl öz kızını istismar etmiş hemde defalarca.. Gizli psikopattır dışardaki ne bilsin adamın durumunu,söylediğiniz insanlardan çok var. Herkesin günahı da sevabı da gizlidir emin olun

Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.iyi insanlarla karsilastirsin diye dualar edilir. sebebi ise böyle insanlardan korusun diye. Allah yardimciniz olsun.

Kimseye bir şey kanıtlamanıza gerek siz bence artık her şeyden önce kendi sağlığınızı düşünün boşverin ne yaparsa yapsın çıkartın aklınızdan kalbinizden

Sağlık olsun.
Sen sağlığın her şeyden daha değerli olduğunu çok iyi biliyor olmalısın.
Şimdi söyle değer mi kendini kahretmeye?

esiniz cok bencil bi insanmis. bence sizin saglik problemlerinizden ve ozel sir dediginiz problemlerinizi yuklenmekten bunalmis ise yaramayan bir adam. bunlari kendine dert edinip nasil kurtulurum derken siddete basvurmaya baslamis bjr adam. hemen kurtulun o adamdan. pislik herif. ne diye uzuyorsunuz ki kendinizi. tekrar hasta olup basa donmek icin mi. yeniden baslayin.

dost kötü günde belli olur gibi birşey olmuş resmen ... 2.bir hayatı siz kendinize hediye edin... sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın... rabbim çabucak iyileştirsin sizi..

Kimseye bir sey ispat etmenize gerek yok. Yasadiklsrinizi siz bilirdiniz. Tecrubeyle sabit denenmidi tekrar denemeyin. En fazla 4 ay sonra fabrika ayarlarina donuyorlar. Kurtuldugunuza sukredin ve sakın pismanim laflarina kanmayin. Burada ikinci defa deneyip de pisman olan kadinlatimizin bir suru hikayesi var, duzelenini gormedim. Genler degismiyor cunku. O el bir kez kalkti mi bir daha inmiyor. Siddet giderek artar, hem sikligi hem de dozu...kendi iyiliginiz icin hayatinizdan tamamen cikarin hicbir sekilde gorusmeyin.
Disariya iyi gozukup evdekine gercek yuzunu gosterene de "el iyisi" denir. Oyleleri cok hayatta, sasirmayin.

Belki de Allah sizin iyiliğiniz için onu hayatınızdan aldı. Bir de bu açıdan bakın. Zaten sağlığınız için üzülmemeniz gerekiyor. Ama bu adam gözünüzün içine bakıp sizi el üstünde tutacağına bir de size şiddet uyguluyormuş. Vallahi şu yaşıma kadar öyle şeyler gördüm ki artık hiç bir şeye şasırmıyorum.
Öylesine güzel bir aşkın bu hale dönmesine şaşısıyorsunuz aslında. Beni seven adamla bu adam aynı olamaz ya da bir insan bu kadar değişmiş olamaz diyorsunuz değil mi? Haklısınız insanın aklı almıyor bazen. Ya da o duyguların içinde gözü kör oluyor da göremiyor kimbilir...

Back
X