- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Isin kötü tarafini söyleyeyim mi? Bu adam disardaki herkes tarafindan cok saygideger, beyefendi bulunan biri! Bu yasadiklarimi tanidiklardan birine anlatsam bana "yalancisin sen, bu adam kadar beyefendisini görmedik" derler. iste bu beni esas darma duman seyKonusahibi muhtemelen bu adam hep böyle bi adamdı ama siz göremediniz çünkü aşıktınız,sonra yediğiniz darbelerle hem mecazi anlamda hem gerçek anlamda aslında bi psikopat oldugunu aynı zamanda dedikoducu ve mahremiyete saygısı olmadığını da görmüş oldunuz,evet sizi sevmiş olabilir çünkü psikopatlar ve ahlaksızlar da sevebilir hatta hastalıklı oldukları için patalojik severler “ ya benimsin ya toprağın “ der adam onun olmazsa öldürüp yokedecektir öyle hastalıklı bi yatırım yani,değil beyin ameliyatı her bir kemiğin dağılsa toplayıp tekrar birleştirseler bile bu adam yine döver sizi hatta daha çok döver,psikopatlar güçsüzü daha çok ezer çünkü ne kadar acizsen o kadar hırpalanırsın,topla kendini şükret lokma filan döktür ne bileyim sadaka ver ama Allah aşkına şöyle seviyorduk böyle seviyorduk deme içim fena oluyor şurda
Bu sabah okudum futbol camiasından dünyaca ünlü bi adam tam 8 yıl öz kızını istismar etmiş hemde defalarca.. Gizli psikopattır dışardaki ne bilsin adamın durumunu,söylediğiniz insanlardan çok var. Herkesin günahı da sevabı da gizlidir emin olunIsin kötü tarafini söyleyeyim mi? Bu adam disardaki herkes tarafindan cok saygideger, beyefendi bulunan biri! Bu yasadiklarimi tanidiklardan birine anlatsam bana "yalancisin sen, bu adam kadar beyefendisini görmedik" derler. iste bu beni esas darma duman sey
Kimseye bir şey kanıtlamanıza gerek siz bence artık her şeyden önce kendi sağlığınızı düşünün boşverin ne yaparsa yapsın çıkartın aklınızdan kalbinizdenIsin kötü tarafini söyleyeyim mi? Bu adam disardaki herkes tarafindan cok saygideger, beyefendi bulunan biri! Bu yasadiklarimi tanidiklardan birine anlatsam bana "yalancisin sen, bu adam kadar beyefendisini görmedik" derler. iste bu beni esas darma duman sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?