Alvadona Otel Hakkı'nda ?

Portakalagacim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
18
16
88
Selam Kızlar
2016 mayıs ayında Bala'yı için bu oteli düşünüyoruz ama giden var mı ? Kapalıyım bide rahat edebilir miyim ? Gidenler yorum yapabilir mi

Canim kapaliysan rahat edemezsin. ..
Kadın erkek ayrı yüzme havuzu filan yok...
Bende kapaliyim şubat ayında gitmiştik eşimin kursu için onun dışında otel güzel yemekleri idare eder...

Ben 1 hafta sonra Alva donna'ya gıdıyorum.Gitmedim ama resimlerden anladıgım kadarıyla rus yogunlukta bir otel

Eğer sız kapalı olup yınede karma havuza gıreceksenız sorun yok tabı kı , ama kendımı kotu hıssederım dersenız gıtmenız gereken yer dırek muhafazakar oteller olacak.

Ben 1 hafta sonra Alva donna'ya gıdıyorum.Gitmedim ama resimlerden anladıgım kadarıyla rus yogunlukta bir otel

Eğer sız kapalı olup yınede karma havuza gıreceksenız sorun yok tabı kı , ama kendımı kotu hıssederım dersenız gıtmenız gereken yer dırek muhafazakar oteller olacak.
Evet sanırım daha muhafazakar otellere bakıcam. Teşekkür ederim :KK15:

merhaba biz de orayı düşünüyoruz gittikten sonra izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz? Siz belek mi yoksa side'ye mi gideceksiniz?şimdiden iyi tatiller.

Selam Kızlar
2016 mayıs ayında Bala'yı için bu oteli düşünüyoruz ama giden var mı ? Kapalıyım bide rahat edebilir miyim ? Gidenler yorum yapabilir mi
Bu otel hakkında fikrim yok, ama bir uyarı yapmak istedim.
Tatil otellerine gidecekseniz kapalılara uyguladıkları politikaları öğrenin öyle gidin. Geçen sene gözümüzün önünde bir kızcağızı havuzdan uzaklaştırdılar haşema giyindiği için. Başınıza böyle bişey gelsin istemezsiniz.

Bu otel hakkında fikrim yok, ama bir uyarı yapmak istedim.
Tatil otellerine gidecekseniz kapalılara uyguladıkları politikaları öğrenin öyle gidin. Geçen sene gözümüzün önünde bir kızcağızı havuzdan uzaklaştırdılar haşema giyindiği için. Başınıza böyle bişey gelsin istemezsiniz.
Evet canım biri daha söyledi onu ve çok şaşırdım :KK64: ona göre uygun yerleri araştırcm

Back
X