• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alverie ktnz, nasl sorarsnz?

hamra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
56
0
86
Bursa
selam kızlar alısverıse gıttıgınızde satıcıya aradıgınız neyse onu sorarken VARMI-demekmı lazım YOKMU demekmı lazım .

tabi ki var mı diye sorarsın ama mağaza da iyice dolanıp aradığını bulamazsam .... arıodum bulamadım sizde yok mu die sorabilirsin canm

var mı derim yok dedilerse sonra yok mu derim laelaelaelaelae:sm_confused:kafamçokkarıştı

hayata olumsuz bakanlar daha ılk adım atar atmaz YOKMU ? dıye soruyorlar cunku her konuda karamsarlar

genelde aranan birşey sorulduğu zaman doğal olarak var mı??denir..direk yokmu diyen var mı...zannetmiyorum...

"Burada mavi kazak yok mu?"
Çok saçma, hiç böyle dükkana girildiğinde ilk bu soruyu soran olduğunu sanmıyorum.. En fazla ikinci cümlesi bu olur.

Turkiyede alisveris ediliosa zaten magazada tur atmaya izin vermeden birisi direk buyrun yardimci oluyim dio o yuzden onun sorusu bosa gitmesin die bu nerde su nerde sundanda varmi die sorarim sırnaşık şey ama burdada bisey istiosam varmi diye sorarim cunku var olmasini isterim o seyin :emir_bebek::utangac:

evet bende bilirim onu yurtdisinda öyledir, istegini giyip cikar defalarca kimse ses cikarmaz, ama türkiyede adami hasta eder su magaza saticilari, gölge gibi pesindeler ben acayip kil oluyorumm buna.
:1no2: :1no2:

evet bende bilirim onu yurtdisinda öyledir, istegini giyip cikar defalarca kimse ses cikarmaz, ama türkiyede adami hasta eder su magaza saticilari, gölge gibi pesindeler ben acayip kil oluyorumm buna.
:1no2: :1no2:

ay gerçekten ne kadarda sıkıyolar adamı :oklava:

aradığımı bulamazsam sorarım gösterirse rengi yada bedeni var mı diye sorarım..YOK MU diye sorarsam bu kadın strestli sinirini alışveriş yaparak çıkarıyor aman dikkatli servis yapayım olur bu da beni kasar laelaelaelaelae

pardon bunun büyük bedeni var mı?
diyorum bu aralar:roflol:
Eğer çooook beğendiğim birşeyse "aaa yok mu?"diyorum.
Ve şubesi varsa aratıyorum:icecream:

Back
X