• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans..!

Laale

Aşikârdır Zat-ı Hak
Pro Üye
13 Nisan 2007
33.650
102.556
1.123
46
Taktığımız alyansımızın aslında bizi yansıttığını düşünürüm. Kimi neşeli hareketli arkadaşlarımız şekilli alyansları sever. Daha çok süsü seven arkadaşlarımız taşlı modelleri seçmiştir.

Benim tercihim ise; dümdüz,bombeli hani anne alyansından. Aslında süsü çok severim ama tek bir mesaj vermek istedim "evliyiz" . Çünkü eğer benimki taşlı olsaydı eşim taşlı bir yüzük takamayacağı için şekilli bir yüzük takacaktı o zaman da evli olduğumuzu hiç kimse anlamayacaktı... Bu örnekte ne kadar kıskanç bir kadın olduğumu anlayabilirsiniz...

Ayrıca;alyansımızın duygularımızı da yansıttığını düşünürüm. Mesela ben; eşimle tartıştığımda,gözlerim hemen parmaklarıma gider, o bombeli,büyük anne alyansı pırl pırıl parlar ayna gibi... Ve ben o aynada kendimi görürüm. Gözyaşlarımı bile görürürüm sanki...Kendi verdiğim bir karar sonucu, taktığım bu yüzük...

Bu yüzüğü taktığımız sürece savaşmaya ve sevişmeye devam... Hem de tüm gücünüzle...

Rabbim evliliklerimize zarar vermesin, savaşlarımız çok kanlı olmasın inşallah...!

HEPİNİZİ SEVİYORUM...HEM DE ÇOK ÇOK...!

:nazar::nazar::nazar:

ben süslü alyans sevenlerdenim konuya hiç senin gibi bakmamıştım ama eşim sol yüzük parmağına bol gelen alyansını sağa takmaya başlayınca acaba onun da evli değil de nişanlı olduğunu mu sanıyorlardır diye geçirdim içimden şaka bir yana aynı dilekleri seninle paylaşıyorum canım,Allah evliliklerimizi bir ömür boyu daim etsin mutluluğumuz katlanarak artsın,Allah tadımızı bozmasın,bekar arkadaşlar da hayatlarının aşkını bulur onlar da bu mutluğu yaşarlar inşallah

Mutluyken de gözlerim yine alyansıma gider. Yaradana şükürler ederim doğru adamla evlendiğim için...

Sanki ben mutluyken daha bir güzel parlar alyansım. Güneşten daha sarı, daha sıcak kavrar parmağımı.. İşte o zaman ona baktıkça, o parıltıyı gördükçe eşimin dün beni üzdüğü olayı anında unutuveririm...

Kinci değil miyim, intikam duygum mu yok, yoksa çok mu yufka yürekliyim?!?!?

Yoooo canlarım bu yüzük beni çok değiştirdi, çok büyüttü, olgunlaştırdı... Ve ben bu yüzüğü taktığım sürece basit olayları büyütmemeye devam edeceğim ki kendime olan saygım bitmesin. Bitmesin ki olgunlaşan ve büyüyen Lale hayattan daha çok keyif alsın..!

Yoooo canlarım bu yüzük beni çok değiştirdi, çok büyüttü, olgunlaştırdı... Ve ben bu yüzüğü taktığım sürece basit olayları büyütmemeye devam edeceğim ki kendime olan saygım bitmesin. Bitmesin ki olgunlaşan ve büyüyen Lale hayattan daha çok keyif alsın..!

bu satirlarin cok hosuma gitti laale..bencede evlilikte basit olaylari buyutmemek gerekir..cunku bizler buyuduk:)olgunluk,sabir,anlayis,iletisim,evlilikte bunlar gercekten cok onemli..omur boyu mutluluklar dilerim canim..haa birde.. bende annelerimizin tasidigi o eski model bombeli yuzukleri seviyorum:)

ben şekilli olanları seviyorum ama malesef alyans takmıyorum ben alyansın önemini bilen ve ona çok değer veren biriyim ama malesefki eşim takmıyor bende o takmadığı sürece takmama kararı aldım eğer alyans birlikteliğimizin simgesiyse tek başıma takmamın bir manası yok diye düşünüyorumşakkıdışakkıdı

bende taşlı takıyorum.beyaz altın ama sarı ve bombeli alıcam.Kötü Kazen takılır aklıma almassam.acaba eşiminki farkedilmiyor mu diyesenağlamaama dikkat ettim.bu yüzükler daha fazla dikkat çekiyor(sarılar)yerimseniben

:asigim:valla bizimkide suslu, beyaz ve sari altin..

askim nikah olunca hemen alyans alalim diye heveslendi.
gidip aldik..

yurtdisina gidiyordum yanindan ayrilmadan 1 saat once cikarmazsin demi soz ver demistim, soz vermisti,,

bide ertesi gun ne goreyim cikarmiss!!!!

tabi delirdim, neden yok falan dedim, kalbim kirildi..
gidip takti, simdi hep parmaginda.
sagolsun askim....

ben cok onem veriyorum, hani birde yanimda degilya..
aksamlari bazen cikariyor karsimda,sIkTI diye, yatcam zaten diye,cok kotu oluyorum...
belkide abartiyorum bilmiyorumda..

ama sol yada sag parmak ne farkediyor kizlar...
benimki sagda onunkide sagda..
o kol saatinide sag tarafa takiyor ama...

yani nisanlimi demek oluyormus sagda olunca????:uhm:

evliler sola takarlara.s

bende her cesıtı var sımdı ne etcemsenağlama
esımın meslegıde kuyumcu oldugundan degısık degısık yapıp takıyo:1no2:
yandım desenıze:1ninca:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bende taşlı severim..ama bebişim olduğundan belli taşlı değilde anne alyansı kullanıyorum...daha rahat bir kullanımı var..eşim ise bazen takar bazen takmaz..ve onun alyans kullanmaması beni hiç rahatsız etmedi..alyans bir sembol ve çok güzel bir gelenek..

ben mayısta sözlendim ama alyansımı çok sevmiyorum ve 5 tane farklı alyans gibi kullanabileceğim yüzüklerim var değişe değişe takıyorum sözlüm geldiği zaman onun alyansının aynısından takıyorum nedense ama hiç beğenmedim alyansımı ben hertarafı taşlı olanlardan istiyordumLink Silinmiştir.yani bunun gibi ama aynısı olucak diye tutturdu ve kendinin hoşuna giden ama benim hiç hoşuma gitmeyen bi alyans almak zorunda kaldık ama hiç sevmiyorum ya onun için bende taşlının ve sarı bombeli olanların sahtesinden aldım(çünkü param yetmez:(() değişe değişe takıyorum hihihihihi.................

bizim alyanslarımızı da nişanlım seçti...açıkçası ben beğenmedim ama onun elinde çok güzel duruyor...sen birsürü takı kullanabilirsin benim başka aksesuarım yok bu olsun dedi söz ver hiç çıkarmayacaksın ozaman dedim...söz verdi aşkım ve hiç çıkarmıyor...benim hala içime sinmiyor olsa da sözünü tuttuğu için aşkıma kocaman teşekkürler...

alyansım beyaz altın,hafif bombeli ama takmıyorum. manevi değerine inanmıyorum çünkü. ne alyanslılar gördük ayrıca. eşim de takmasın ben de takmıyorum.

Mutluyken de gözlerim yine alyansıma gider. Yaradana şükürler ederim doğru adamla evlendiğim için...

canım ya çok duygulandım bu sözüne çok imrendim evliliğinize Allah ayırmasın Allah ömür boyu hep birbirinizi bu kadar sevmenizi nasip etsin:1hug:

darısı benim başıma:asigim:

Lale ne güzel anlatmışsın duygularını,alyans konusu forumda çok geçti benimde bu konuda yaptığım kaçıncı yorum kimbilir ama yine de hoşuma giden bir konu nede olsa ucunda yüzük var benim kendimi bildim bileli alyanslara karşı aşırı bir sempatim vardır bana göre de çok büyük anlamlar taşır ister sağ elde takılı olsun ister sol elde hiç farketmez,tabi sadece o yüzüğün takılmasıyla da bitmiyor belki küçük bir ayrıntı ama güzel bir ayrıntı olmazsa olmaz benim için.

Ne güzel yazmışsınız kızlar... Çok teşekkür ederim...

Ben duygularımı yazmaya devam edeceğim izin verirseniz...

Çalışmayı o kadar çok istiyorum ki ama bir türlü iş bulamadım maalesef.. Sürekli netten ve gazetelerden iş arıyorum. Kimi zaman hiç aramıyorlar kimi zaman da arayıp görüşmeye çağırıyorlar.

Bu görüşmelerde o kadar heyecanlanıyorum ki elimi ayağımı koyacak bir yer bulamıyorum. Parmaklarım titrerken sağ elimin baş ve işaret parmağı sol elimin yüzük parmağında buluşuyor. Düğünden sonra verdiğim 4 kilonun etkisiyle alyansım büyük geliyor bana... Parmaklarımla onu çevirmek daha kolay oluyor. Bu şekilde stres mi atıyorum yoksa heyecanımı mı törpülüyorum..? Aslında hiç biri değil de bana ait bir dünyayı tutarak kendimi daha güvende hissediyorum...

Çünkü işsiz bile olsam asla özgüveni olmayan bir kadın değilim ben..! Evleneceğim adamı kendim sevip seçip kararımı verdim. Çok mutlu olduğuma göre doğru bir karar, doğru bir hayat seçmişim...

Ne mutlu bana ki bu alyansı taktığım için önce kendimle gurur duyuyorum...

canım ya çok duygulandım bu sözüne çok imrendim evliliğinize Allah ayırmasın Allah ömür boyu hep birbirinizi bu kadar sevmenizi nasip etsin:1hug:

darısı benim başıma:asigim:

Amin canım teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..!

Lale ne güzel anlatmışsın duygularını,alyans konusu forumda çok geçti benimde bu konuda yaptığım kaçıncı yorum kimbilir ama yine de hoşuma giden bir konu nede olsa ucunda yüzük var benim kendimi bildim bileli alyanslara karşı aşırı bir sempatim vardır bana göre de çok büyük anlamlar taşır ister sağ elde takılı olsun ister sol elde hiç farketmez,tabi sadece o yüzüğün takılmasıyla da bitmiyor belki küçük bir ayrıntı ama güzel bir ayrıntı olmazsa olmaz benim için.

Aynen canım ben de oldum olası meraklıydım alyanslara... Takılıp takılmaması ise fazla ısrardan hoşlanmam ben. Yani eşim takmıycam deseydi elbet çok üzülürdüm üzüntümü de belli ederdim ama çok baskı yapmak da istemezdim. Ama sağ olsun benim eşim ancak işi gereği mecbur kalırsa çıkarıyor. Onun haricinde hiç çıkarmaz.

Dilerim ki; sen de hep çok mutlu olursun...

biz de kendi aramızda sözlendik yıllar önce hatta ikinci ayımızda sözlendik o kadar emindik yani doğru insanı bulduğumuza..3 yıldır ben de o da alyanslarımızı büyük bi gururla taşıyoruz onun parmağına bakınca çok mutlu oluyorum o benim diyorum benim yüzüğümü taşıyo..

evlenince evlilik alyansını takınca bu duygularım daha da kuvvetlenecek eminim..sahiplenmek sahiplenilmek çok güzel

Sanki ben mutluyken daha bir güzel parlar alyansım. Güneşten daha sarı, daha sıcak kavrar parmağımı.. İşte o zaman ona baktıkça, o parıltıyı gördükçe eşimin dün beni üzdüğü olayı anında unutuveririm...

Kinci değil miyim, intikam duygum mu yok, yoksa çok mu yufka yürekliyim?!?!?

Herşey gönlünce olsun sen değişme böyle güzel bir yürekle kal daima

Back
X