arkadaşım ben sadece yaşadıklarımı tecrübemi anlattım, illa şunu yapın bunu yapın diye bir kaidem yok. yapmak isteyen yapar, yapmak istemeyen yapmaz.yazımı tam okumadın galiba... polemik yapmaya hiç gerek yok. insanları hiçbirşeye yönlendirmiyorum.ila bunu böle yapın şöle yapın da demedim.lütfen!!!!insanlara yanlış bilgi vermeyin lüften yaa...
alzheimer hastalığı maalesef ilerleyici ve kesin tedavisi olmayan bi hastalıktır zaten ilaçlardan %100 şifa göreceksiniz diye bişi yok..
agresyon, kişilik değişiklikleri, halüsinasyonlar vs. hastalığın ilerleyen evrelerinde zaten varolan bişeydir.
haklısın bnde önceden senin gibi düşünürdüm. ama bu yaşadığım olaydan sonra (özellikle ilacı kesince babannemin düzelişi, agresifliğinin artık olmaması ve kendi işlerini daha düzgün yapabilmesini gözlemledikten sonra) alzheimer ilaçlarına kesinlikle inancım kalmadı.merhaba arkadaşlar anneannemde alzheimer hastası yaklaşık olarak 6 -7 yıldır var bakımı çok önemli önceleri hiç bişey yemiyordu ilaçları düzenli verilmiyordu 1 yıldır annemim yanında önceleri sadece süt ve cicibebe yedirmiş teyzemler ve hazır çorbalardan ama son 1 yılda epey gelişme oldu her yemeği yiyor ilaçları düzenli veriliyor kendisi kalkıp yürüyemezdi kalkıp yürür oldu ve yavaş yavaş hatırlıyor elbette geçici bir hastalık değil ama zamanı durdurmak mümkün ancak bakımının iyi olması gerekiyor. bu arada anneannem 78 yaşında ( ilerleyen yıllarda agresif olabileceğini evden kaçmak isteyeceğini doktorumuz söylemişti madem doktorların hepsi böyle diyor ve bize göre ilaçlar yaptı diyelim bu insanlar tıp fakültesini boşunamı okudu ) herkes bir süre sonra doktora akıl verir zaten biz hastalar okuduk yaa tıp fakültesini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?