Saç Uzatma Yöntemleri am Terebentini.....

Molia

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
698
Kızlarr ßugün ßu yağı aLdım amaa daha önce ßu sitede gordugumde sanki yanında ßöyle $ırınga gißi ßir $eyi vardı ama ßenim aLdıgıımm farkLı....ßenimkinde İstanbul ßosphorus Ten Çam tereßentin yazıyor......Yarından itißarenn denemeye ßa$Liyorumm $ampuanımLa karı$tırıpp yapacagımm..Yanında da ßadem yagı aLdımm... onu daa ka$ımaa kirpikLerime faLan kuLLanmak için..SonuçLarıı ßuraya yazacagımm :delphin:

Kızlarr ßugün ßu yağı aLdım amaa daha önce ßu sitede gordugumde sanki yanında ßöyle $ırınga gißi ßir $eyi vardı ama ßenim aLdıgıımm farkLı....ßenimkinde İstanbul ßosphorus Ten Çam tereßentin yazıyor......Yarından itißarenn denemeye ßa$Liyorumm $ampuanımLa karı$tırıpp yapacagımm..Yanında da ßadem yagı aLdımm... onu daa ka$ımaa kirpikLerime faLan kuLLanmak için..SonuçLarıı ßuraya yazacagımm :delphin:

Ölçüsüne çok dikkat et canım benim koca şişe şampuanım 1 kapak attım diye su gibi oldu ve çöpe gitti:bbo:

damla damla katman lazim canimm bi yerde 20 damla diye okumustum hatta..
icine badem yagi da kat kurutmasin sacini..
kipriklerine surerken de dikkat et gozune kacarssa coook zararliymis.

damla damla katman lazim canimm bi yerde 20 damla diye okumustum hatta..
icine badem yagi da kat kurutmasin sacini..
kipriklerine surerken de dikkat et gozune kacarssa coook zararliymis.

canımcım ßadem yagını sürüyorum kirpik ve ka$ için.. tatLı ßadem yagı oLdugundan ßir $ey oLmadı çok $ükür $imdiye kdr.. ama taßii ßiraz suLandırıyorr gözümüü saßah kaLktıgımda çapak çapak oLuyor..
Camtereßentini sadece $ampuanLa kuLLansam oLmaz mı yani?

canımcım ßadem yagını sürüyorum kirpik ve ka$ için.. tatLı ßadem yagı oLdugundan ßir $ey oLmadı çok $ükür $imdiye kdr.. ama taßii ßiraz suLandırıyorr gözümüü saßah kaLktıgımda çapak çapak oLuyor..

Saçların yağlıysa hiçbişeycik olmazkaydirigubbakcemile
dediğim gibi ben 1 kapak kattım hiç kurutmadı, sertleştirmedi saçımı (saçıkm yağlı)
Ama şampuan su gibi olduğundan bıraktım kullanmayı:delphin:

olur tabiki canim ama cam terebentini saclari cok kurutur dengelesin diye icersine biraz badem yagi bi kasik da bal kat.. misler gibi olursun insallah

Saçların yağlıysa hiçbişeycik olmazkaydirigubbakcemile
dediğim gibi ben 1 kapak kattım hiç kurutmadı, sertleştirmedi saçımı (saçıkm yağlı)
Ama şampuan su gibi olduğundan bıraktım kullanmayı:delphin:

ewet cnmcm ßenim de sacım yagLı.. deneyip görecemm ßækaLım....:1hug:

olur tabiki canim ama cam terebentini saclari cok kurutur dengelesin diye icersine biraz badem yagi bi kasik da bal kat.. misler gibi olursun insallah

saoL cnmcm in$aallah......Şeniz yarın yıkamadan önce öLççem sacımı..... 1 hafta deneyip ßir daha öLççem.....ßaya hevesLi aLdım tam istedigim ßir $eyi saçım 1.5 senede omuzLarımı anca geçti göğüs hizamda $uan... ßu yüzden kaç gündür aLamadım nihayet Aldımm.....:lepi:

SonuçLarımı ßuraya yazacammmmmm hihoyyyt

bende şu terebentini alcam işe yarıyo sanırım.ya zaten saç nasıl hızlı uzar?eğer sağlıklıysa.o yüzden sağlıklı olması için çaba göstermek lazım en başta.bende deneyip yazıcm yorum

ben çamterabentini 750 ml.lik şampuanın içine kattım elidorun zeytinyağlı olanına yarım şişe koydum:DDD
sulandı ama yinede kullanıyorum saçlarımı boyuyorum 1 ay geçmeden 3 cm falan çıkıyor dipleri. kuruma olmadı saçlarımda, ama krem kullanmayınca sertleşiyor saç bende schwarzkopf gliss onarıcı saç bakım sıvı saç kremi (sprey) kullanıyorum kurutmadan önce harika oluyor saçlarım. krem kullanmayanlara tavsiye ederim öyle de çok dökülmüyor saçlar

ben çam terebentini karıştırdığım yağların içine koydum şampuanıma koymadım etkili olurmu acaba bölede :( bnm saçlarım uzamıyor yıl yağı hariç daha alamadım gidip :( burda okuyupda saça faydası olan bütün yağları karıştırdım ama yok ayda 1 cm uzuyıo sadece :(

valla cnm ben yakşalık 4 aydır çam terebentini şampuanıma karıştırıp kulanıorum ve memnununm da.. saçlarım gürleşti ve şekil alıo .. :lepi:

ßen hem $ampuanLa hem badem yagı,zeytinyagı, sarımsak,bal kürü yapıp kullandım iyi geLdi ama Camtereßentini surekLi sampuanımLa kullanıyorum 1 ayda ßayagı uzadı. Dökülme de azaLdı....

Bu çam terebentini şampuanımın içine koydum.1 hafta oldu ama benim saçımı döküyor.
Böyle bir sorun yaşayan oldumu ? Acaba saçın alışma süresi falan mı?
Yoksa bırakmam mı gerekiyor bilemedim...

Bu çam terebentini şampuanımın içine koydum.1 hafta oldu ama benim saçımı döküyor.
Böyle bir sorun yaşayan oldumu ? Acaba saçın alışma süresi falan mı?
Yoksa bırakmam mı gerekiyor bilemedim...
bende kullanıyorum şampuanın içinde, ilk başta dökülme oldu, ama sonradan geçti şimdi tek tük . bide yumuşacık yaptı sacımı hıc vazgecçmicem zemuszemus

az gibi yaaa :hulya:
neyse başlangıcta böyle kulllan daha ıyı yerimseniben