• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama gıttınnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeynept_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zeynept_

Ziyaretçi
Mecbur deqiLdin qitmeye
Beni böyLe sersefiL etmeye
Mecbur deqiLdin ayrıLıqa
Yüreqimi parçaLamaya... Mecbur deqiLdin...

'Sen deqiL miydin hep şöyLe diyen!' diyerek başLamayacaqım bu yazıma. Bu yazımda sözLerden bahsetmeyeceqim merak etme. NasıLsa hepsi senin için aqızdan çıkan önemsiz şeyLer, öyLe deqiL mi?

AyrıLıqı qetiren saatLere Lanet okuyorum artık. Kadere isyansa isyan. Adını sen koy işte..

HayaLLerim vardı benim de.. SeninkiLer qibi, herkesinki qibi. Suya düşenLerden bahsetmiyorum. HaLa qökyüzünde qezenLeri söyLüyorum..

UmutLarım vardı benim de.. SeninkiLer qibi, herkesinki qibi. YitiriLenLerden bahsetmiyorum. HaLa içimde koşup oynayanLardan söz ediyorum..

Can kırıkLarım yüreqimi kanattı sen gittikten sonra. Hayat ikiye böLündü; 'senden önce, senden sonra...'

Dün bir arkadaşım sarıLdı boynuma. SeviLmeye bu kadar ihtiyacım oLduqunu o anda anLadım işte.
Ve bir şeyi daha anLadım; 'Sen beni hiç sevmemişsin...'

Cana kıymak düşüncesi beynimi kemiriyor sokakLarda. Her qeLen arabaya ceLLat qözüyLe baktın mı sen hiç? Veya her aqaçta kendini gördün mü boquLmak üzereyken?

KoLay oLanının kaçmak oLduqunu öqretti annem bana. ÖnemLi ve zor oLanı ise yaşamakmış.. 'Peki her qün öLüp öLüp diriLmek nedir anne?' dedim. Sustu... İLk defa annem sustu...

'Yeni bi başLanqıç yap' dedi eş dost. 'BaşLadıqımı bitiremedim ki' dedim.. OnLar da sustu.

Hayatta susmuştu ya hani, dayanamadım artık ben de sustum. Ne soruyorum ne de cevap veriyorum. Sadece böyLe arada bir sessiz çıqLıkLarımı kağıda döküyorum...

canım benim seni çok iyi anlıyorum,kafamdan atamıyorum ben de onu,sürekli bekliyorum neyi bekliyorum niye bekliyorum ben de bilmiyorum.Ama sabrı öğretti bana,gözlerimi kapayacağim son ana kadar sabretmek zorunda olmak..Allah sana da sabır versin.ölümü düşünme ben de çok düşündüm.Güçlü ol seni üzeni seni zayıf anın mutlu etmez çünkü.ben de düşündüm üzüntümü nası dindiririm nası beni üzdüğünü hissettirebilirim ona diye.Ama geçici bi vicdan azabı değil benim istediğim,ben bu hayatta onun vicdanlı yanını aradım,ölünün arkasından tutulan bi yas değil benim ihtiyacım olan,acım ölsem de dinmez zaten,benim hesap günüm var soracaklarım var,kulluğumun hakkını arayacağım zamanı bekliyorum...sakın üzülme güçlü ol..

bu arada yeni üye oldum.ilk defa sana yazıyorum:)

o kadar zormuşki. zaman geçtıkçe acım bıtcek tukencek diyosun ama zaman dahada deşiyo içindeki yaraları. bıtmek bılmıyo. o kadar kotu kı içinde ne fırtınalar kopuyoken etrafa guçlu dayanıklı durmak zorunda olmak. ama gıtgıde tukenıyo galıba bişeyler ve zaman geçtıkçe ne sabır kalıyo nede guç. bu arada hoşgeldın..

şu bi gerçek unutulmuyo ama alışılıyo ..senin ne kadar oldu ki ayrılık? teşekkürler canım hoşbuldum:)

şu bi gerçek unutulmuyo ama alışılıyo ..senin ne kadar oldu ki ayrılık? teşekkürler canım hoşbuldum:)

9 ay kadar oldu.. geçiyo işte zaman. kabullenmek lazım bi şekılde ama olmuyo olamıyo.

yahu ağlamak istiyorummmm sana güçlü ol falan dedik ama, benimki daha 3 ay oldu yahu demekke bu böle gider.yandığımın günüdür...

yahu ağlamak istiyorummmm sana güçlü ol falan dedik ama, benimki daha 3 ay oldu yahu demekke bu böle gider.yandığımın günüdür...

aslında şöyle bişey var. tabiki unutulur hayatta nelerı unutmuyo sıneye çekmiyoruz. ama hep ımkansızlar,acı çektırıp uzenlere karşı vardır ya bu unutamazsın imkansız geldığı için. ve emınım ben ona ulaşsam şuan ıçımde hıç bişey kalmayacak ona karşı o kadar şey yapmışken. ama bı gun butun bunlar bıtecek bu kadar buyuk sevgımı bıle haketmeyen bırıni elbet sılıcem ama bazı şeylerı görursem şu yaşıma kadar hiç kımseye beddua etmedım ama benım döktüğüm her damla gözyaşının hesabını bırer bırer verecek. Allah buyuk..

ay çok konuştum yıne yaw :roflol:

yaw sende sıkma canını boşverr olcaksa oluyo zaten sana dıyorum kendım uzuluyorum hay allahım ya:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X