Ama niye boyle ki

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kizlar merhaba dert degil ama merak ettim. Genelde ikili iliskilerde hep yasadim ve gordum bu durumu ne zaman birinden ayrilsam veya terkedilsem karsimdakine agir konussam baslarda hemen donmeselerde sonrasinda muhakkak hep istenilen ve arzulanilan oldum.
Yani bu insanlar icin degerli olmak icin illa agir mi konusmak lazim.Guzel konussak musait bi taraflari kalkiyor.
Nedir yani hakikaten deveyi diken insani....mi? Hep degerli olur.
Merak ettim bu durum hakkindaki fikirlerinizi.

Bu konu takibimde;)) aynı sorun bende de var ;)

Deveye diken,ama deveyse hakkatten.İnsan olan yemez çünkü :KK66:

Erkekler genelde cok sevildigi zaman nasilsa elde diyip herseyi yapiyolar..Ne zamanki ona artk sevilmedigini hissettirirsin iste o zaman senden degerlisi olmaz..tabi genel konusmamak lazim

Erkekler genelde cok sevildigi zaman nasilsa elde diyip herseyi yapiyolar..Ne zamanki ona artk sevilmedigini hissettirirsin iste o zaman senden degerlisi olmaz..tabi genel konusmamak lazim
Aynen;) sevdigimiz icin deger veriyoruz sonra belli bi sure sonra av konumundan cikmis oluyoruz.Suyun akisini degistiriyoruz yani erkegi hep avci konumunda birakicaksin.;)

Kişiliksizlik bence. Gerçekten sevilmemiş. Karşısına seven biri çıkınca samimiyetine inanmıyor.

Kötü davranmak değil de çok sevmeyip çok umursamadığın sürece el üstünde tutulursun.. bi de iki tarafın da sevgisinin ilgisinin aynı olduğu ilişkiler var ki ideal olan ama az bulunan bu bence

İlgisiz umursamaz olunca kıymetli olunuyor ama ömür boyu gitmez ki bu böyle.
Sırf ilgilensin diye böyle taktiklerin ömrü bir yere kadar.
Önemli olan karşılıklı sevgi, saygı, ilgi olmalıdır.

Kizlar merhaba dert degil ama merak ettim. Genelde ikili iliskilerde hep yasadim ve gordum bu durumu ne zaman birinden ayrilsam veya terkedilsem karsimdakine agir konussam baslarda hemen donmeselerde sonrasinda muhakkak hep istenilen ve arzulanilan oldum.
Yani bu insanlar icin degerli olmak icin illa agir mi konusmak lazim.Guzel konussak musait bi taraflari kalkiyor.
Nedir yani hakikaten deveyi diken insani....mi? Hep degerli olur.
Merak ettim bu durum hakkindaki fikirlerinizi.

Bazılarının mayası kötü sözü sever :KK53::KK53: Hatta bunu hep ister hep ister

Kötü davranmak değil de çok sevmeyip çok umursamadığın sürece el üstünde tutulursun.. bi de iki tarafın da sevgisinin ilgisinin aynı olduğu ilişkiler var ki ideal olan ama az bulunan bu bence
iki tarafin ayni derece de sevdigi iliski imkansiz bence oluru olsa da bana denk gelmez zaten gokten para yagsa kafama fatura duser oyle bi sanssizlik.

Back
X