• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaç ne

ahsoss

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
5
-12
6
44
Merhabalar.

Eltimle 5 yıldır konuşmuyoruz küsüz sudan bir sebeple. Bu kavga üzerine beni instagramdan engellemişti kendisi 5 yıldır engelli haldeyim yani 😹

Şimdi eltim 6 aylık oğluna bir instagram hesabı açmış fenomen olmak amacıyla keşfete düşsün falan diye videolar atıyor bebeğin hesabına.

Bana bunu biri söyledi. ben görmedim. Bu çünkü kendisi beni oğlunun instagram hesabından da engellemiş. Fake hesaptan girdim baktım evet açmış ama kendi hesabımda görünmüyor çocuğun hesabı gerçekten engellemiş

Şaşırdım kaldım çok tuhaf geldi bana çocuğuna insta açınca aklına ilk olarak küs olduğun eltini engellemek mi gelir yahu bu bana karşı nasıl bir nefret kin çözemedim

Ve bu 5 yılda ben barışmak adına bir çok adım attım doğumuna gittim kızımın doğum gününe davet ettim gelmedi. Benim bulunduğum ortamları terkediyor hiç bir şey demeden evine gidiyor falan 😹

Ben çözemedim kadını kıskançlık tahammülsüzlükten başka bir şey gelmiyor aklıma sana karşı çokça adım atmış birine karşı 5 yıl nasıl kinini canlı tutabilirsin . Ben onun oğlunun hesabına napıcaktım engellemese ne düşündü yani aşırı garibime gitti

Merhabalar.

Eltimle 5 yıldır konuşmuyoruz küsüz sudan bir sebeple. Bu kavga üzerine beni instagramdan engellemişti kendisi 5 yıldır engelli haldeyim yani 😹

Şimdi eltim 6 aylık oğluna bir instagram hesabı açmış fenomen olmak amacıyla keşfete düşsün falan diye videolar atıyor bebeğin hesabına.

Bana bunu biri söyledi. ben görmedim. Bu çünkü kendisi beni oğlunun instagram hesabından da engellemiş. Fake hesaptan girdim baktım evet açmış ama kendi hesabımda görünmüyor çocuğun hesabı gerçekten engellemiş

Şaşırdım kaldım çok tuhaf geldi bana çocuğuna insta açınca aklına ilk olarak küs olduğun eltini engellemek mi gelir yahu bu bana karşı nasıl bir nefret kin çözemedim

Ve bu 5 yılda ben barışmak adına bir çok adım attım doğumuna gittim kızımın doğum gününe davet ettim gelmedi. Benim bulunduğum ortamları terkediyor hiç bir şey demeden evine gidiyor falan 😹

Ben çözemedim kadını kıskançlık tahammülsüzlükten başka bir şey gelmiyor aklıma sana karşı çokça adım atmış birine karşı 5 yıl nasıl kinini canlı tutabilirsin . Ben onun oğlunun hesabına napıcaktım engellemese ne düşündü yani aşırı garibime gitti
Bazı insanlar sevmeyi değil de nefret etmeyi öğrenerek biliyor. O yüzdendir, sizden çok kendisiyle ilgili yani bence. Onun adına üzücü bir durum

Merhabalar.

Sizinle görüşmek iletişim kurmak istemiyor demekki ille kıskançlık gibi duygular takmanıza gerek yok. Bırakın kadını takip etmeyi

Neden kıskançlığa yordunuz ki bunu? Küsme sebebi neydi

Bunun olup olmadığını bilmek için engellediğiniz kişinin profilinden yeni açtığınız hesaba bakmanız gerekiyor. Nasıl emin oldunuz
Yani benim de engellediğim çok kişi var hesabımdan ama hiç biri telefonumda açık olan diğer fake hesabımda engellenmiyor. Ben mi yanlış anladım çözemedim yani

Ben bu bebeklerini teşhir eder gibi hesaplar acanlara gıcık oluyorum belki büyüyünce rahatsız olacak. Bazı Avrupa devletleri buna engellemek istiyormuş artık.
Neden barışmaya çalışıyorsun ki sende aynısı yap. Bende çabalamazdım şahsen.
Fransa yasa tasarisi var ve kabul edilecek deniyor.

Neden kıskançlığa yordunuz ki bunu? Küsme sebebi neydi

Çünkü sağda solda millete onun evi benden güzel onun düğününü benden güzel yaptılar falan diyormuş kulağıma geldi o yüzden bir çekememezlik sezdim. Kıskandığınız insanı sevmeniz mümkün değildir

Yani benim de engellediğim çok kişi var hesabımdan ama hiç biri telefonumda açık olan diğer fake hesabımda engellenmiyor. Ben mi yanlış anladım çözemedim yani
Siz beni engellerseniz ve yeni hesap açarsanız yeni hesabınızdan beni görebilirsiniz. Bunda bir problem yok.

Dediniz ki oğlumun ve benim hesabım var. Onun üzerinden anlatıyorum. Diyelim ki biz sizinle takipleşiyoruz ve beni engellediniz. Sonra öyle kaldı engel. Oğlunuz doğdu ve ona hesap açtınız. Ben kendi hesabımdan sizin oğlunuzu göremem.

Beni engellediğiniz için o telefonunuzdan açtığınız herhangi bir hesabı göremiyorum yani. Fark bu.

Kıskanç tipler daha çok çamur olur. Ve ne paylaşıyor ne yapıyor ne ediyor hayatını görmenizi ister. Ama tam tersi engellemiş her yerden. Bu kadın sizi kesinlikle kiskanmiyor size karşı büyük kızgın ve hiçbir şekilde tekrar yüz göz olmak istemiyor. Başka bir amaci oldugunu düşünmüyorum, siz de kendi hayatiniza bakın boş verin kafaya yormaya degmez

Merhabalar.

🙄Öyle tercih etmiş .Siz onu konu açmaya değer bulacak kadar önemsiyorsunuz o da sizinle muhatap olmak istemeyecek kadar tedbirli ya da kinli bla bla vs .
Boş bi konu yani ,eltiyi oturup düşünüp şuralara yazacak kadar ne bileyim😑,çekiştirip rahatlamak istiyorsunuz sanırım 😶

Çünkü sağda solda millete onun evi benden güzel onun düğününü benden güzel yaptılar falan diyormuş kulağıma geldi o yüzden bir çekememezlik sezdim. Kıskandığınız insanı sevmeniz mümkün değildir
Haklı olabilirsiniz o zaman ama siz de uzak durun kıskanç tipler sadece sorun getiriyor

Back
X