Amaci kendini gostermek mi sizce ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
2 hafta once ayrildik . Karsima bidaha cikma dedim . Dün bi baktim isyerimin camindan annesiyle geliyolar gozgoze geldik ( annesine ve kendisine b12 ignesi yapiyoduk ama gecen hafta ayrilinca hic igneye gelmediler) bende hemen odamin kapisini kapattim gormemek icin koridorda beklediler sanirim igneyi tekrar yazdırdı . Sonra ilac almaya gittiler gelirken benim odanin camina baka baka geliyodu tesaduf ayaktaydim goz goze geldik o iceri gelmedi annesi geldi igneye . " saclarini boyamissin cok yakismis " fln dedi ve gittiler . Kendisinin de ignesi var ama vurdurmadi sanki annesi tek gelemiyo ne amacla geldi bu simdi . Benden bi selam bi gülümseme mi bekledi acaba cunku ayril baris bi iliskimiz vardi ve en son bidaha bana yazma dedigimde " ddikkat etcem gerekirse engelle beni " demisti amaci kendini gostermek mi sizce ?

Ya bu iliskiniz baştan sakattı yok kv seni beğenmiş oğluna iğne yapmamışmış yok sevgilin arkadaşlarıyla eğlenceye gidecekmişmiş yok seni oyuncak etmişmiş. Cok sükür ayrılabilmişsin alt tarafı iğne yaotırmaya gelmişler bundan kendine nasıl bir pay çıkartabilirsin ?

kendını gostermek olsa ıcerı gırerdı
annesıne anne onla bırlıkteydık ayrıldık oyuzden oraya gıtmeyelım dıye acıklama yapmak ıstememıstır bazen bazı ınsanlar ıgne ıcın suraya gıdelım orda guzel yapıyorlar dıyor benımde var oyle ıgne ıcın gıttıgım bır yer. sızle alakalı degıldır yanı

Belki de siz eski sevgilinizin peşinizde koştuğunu umuyorsunuz.
Anlattıklarınıza bakılırsa aklınız onda kalmış.
Pek hissettiğiniz gibi şeyler yok olayda.

Adamın kendini göstermek gibi bir derdi olsa içeri girerdi.
Bence fazla düşünmeyin, bitmiş gitmiş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…