Amacı ne olabilir sizce? çok kafam karışık ne olur yardım edin :((((

sambasamba

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
18
0
6
Bursa
Erkek arkadaşım benden 3 ay önce ayrıldı ancak ara ara konuşuyorduk. 2 hafta görüştük ben bursadayım o ise istanbulda. gayet samimi davrandı yani burnumu sıktı, yanağımı sevdi, ben hatta onu öptüm hafif geri çekti gibi kendini ama hoşuna gitti. ayrılırken onu bekleyeceğimi söyledim ve o da beni sevdiğini söyledi. ben bu eylül ayında 1 senelik eğitim alacağım yurt dışında o yüzden uzun bir süre görüşemeyeceğiz. geçen pazar günü telefonda konuştuk ve bana " seni arkadaşça seviyorum, ilişki yaşamak istemiyorum şuanda kimseyle ben o yakınlıkları normal kız arkadaşlarıma da yapıyorum. kafamı dinlemek istiyorum. sana ümit vermek istemiyorum. " dedi. bende " bu andan itibaren unutma kararı veriyorum sakın ileride içinde en ufak bir durum olsa bile onu yok et olmayacak. ve senle arkadaş kalmak da istemiyorum. facebooktan da silicem" dedim. bu da " silme en azından yurtdışındayken fotolarına bakarım " falan dedi. bu adamın amacı nedir sizce? 1 sene içinde tekrar olursa olabilir ama kesin bir şey diyemem diyor. sizce facebooktan da silmeli miyim? kafam çok karışık gerçekten lütfen yardım edin. :(((

uzaktan uzağa ilişki yaşamayı saçma buluyodur

gerçektende zordur bu durum fazlasıyla sıkar

sanal iletişim araçlarıyla görüşceksiniz

eeee bugun naptın daha daha nasılsın muhabbetine dönecek olay çünkü :))

bence facebooktan falan silmene gerek yok

kendi hayatına bak kafanı takma ona derim

uzaktan uzağa ilişki yaşamayı saçma buluyodur

gerçektende zordur bu durum fazlasıyla sıkar

sanal iletişim araçlarıyla görüşceksiniz

eeee bugun naptın daha daha nasılsın muhabbetine dönecek olay çünkü :))

bence facebooktan falan silmene gerek yok

kendi hayatına bak kafanı takma ona derim

ama duygularımla oynamak değil mi bu? benim onu hala sevdiğimi çok iyi biliyor ve ben ona söyledim...

ben bunları normal arkadaşlarımada yapıyorum ne demektir ya..siz sevgiliydiniz ve size ümit vermekten sakınmıyor..
haddini bildir ve her yerden sil..çantandaki keklik değilim de..ayrıca burada bahsettiğin gibi seviyorum hala benle oynaman benim duygularıma saygısızlık de..arkadaşım bu konuda yaşlarda önemli..bu erkek kaç yaşında, geçmiş ilşkileri,çevresindeki kız yoğunluğu nedir..sana cevap verirken bunlarında önemi büyük..

Sende diğer kızlar gibisin benim için ama elimin atında dur bakalım belki bişeyler oludemek bu :) Salla gitsin canım

sen uzaktayken başkalarıyla görüşecek çünkü uzaktan bi ilişki yürütmek istemiyor istediği gibi birini bulamazsa sana dönecek o yuzden açık kapı bırakmış. böyle birini düşünme bile sana verdiği değer ortada canım üzgünüm:/

Canım adam niyetini açıklamış bundan sonra herhangi bir şey olduğunda sana ben sana niyetimi açıklamıştım deyip topu sana atacak...Yani anlayacağın afedersin böylelerine bahçe köpeği nedir ne yer, nede başkalarına yedirir...Karar senin ama sonu hüsran...

Erkek arkadaşım benden 3 ay önce ayrıldı ancak ara ara konuşuyorduk. 2 hafta görüştük ben bursadayım o ise istanbulda. gayet samimi davrandı yani burnumu sıktı, yanağımı sevdi, ben hatta onu öptüm hafif geri çekti gibi kendini ama hoşuna gitti. ayrılırken onu bekleyeceğimi söyledim ve o da beni sevdiğini söyledi. ben bu eylül ayında 1 senelik eğitim alacağım yurt dışında o yüzden uzun bir süre görüşemeyeceğiz. geçen pazar günü telefonda konuştuk ve bana " seni arkadaşça seviyorum, ilişki yaşamak istemiyorum şuanda kimseyle ben o yakınlıkları normal kız arkadaşlarıma da yapıyorum. kafamı dinlemek istiyorum. sana ümit vermek istemiyorum. " dedi. bende " bu andan itibaren unutma kararı veriyorum sakın ileride içinde en ufak bir durum olsa bile onu yok et olmayacak. ve senle arkadaş kalmak da istemiyorum. facebooktan da silicem" dedim. bu da " silme en azından yurtdışındayken fotolarına bakarım " falan dedi. bu adamın amacı nedir sizce? 1 sene içinde tekrar olursa olabilir ama kesin bir şey diyemem diyor. sizce facebooktan da silmeli miyim? kafam çok karışık gerçekten lütfen yardım edin. :(((

Canım siz hiç yüzyüze görüştünüz mü?

sen uzaktayken başkalarıyla görüşecek çünkü uzaktan bi ilişki yürütmek istemiyor istediği gibi birini bulamazsa sana dönecek o yuzden açık kapı bırakmış. böyle birini düşünme bile sana verdiği değer ortada canım üzgünüm:/

evet bende öyle düşünüyorum sinirlerim zıpladı yine pislik adam

evet haklısın zaten eskisi gibi sevgimde kalmadı ancak faceden silip silmeme konusunda kararsız kaldım. silersem aaa beni unutamıyo bu falan diye düşünür mü sence?

Seni yedekte tutmaya calısıyor

Canım bır oncekı sorumda görüşüyorduk aılelerımzde tanıştı demıstın..Pekı aileleriniz bılıyormu bu durumu..Onun yaptığı sevıyorum ama olmaz gıbısınden seyler demiş.Bence sende pek takma ..Silmede faceden..Sende ona normal arkadasıyymıs gıbı davran bakalım..Tabı bu yaptıklarıyla insan neden böyle yapıyor amacı ne der..Bence sende dayan onu umursamıyormuş gıbı yap..Yedekte tutmak ıstıyor demıs arkadaşlar bıraz oyle gııbı bencede..Çok mu şimarttın bunu..
Şımartınca kendılerını bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar da..
Kendını üzme canım sakın...
Bir ilişkide önemli olan kızdır her zaman ..Bende neler yaşadım sevgılımle ve yaşıyorum halen ..Ama buna geç fark ettim..Kendımden çok ona değer verdiğini gösterince kendilerini birşey sanıyorlar tatlım..

Canım bır oncekı sorumda görüşüyorduk aılelerımzde tanıştı demıstın..Pekı aileleriniz bılıyormu bu durumu..Onun yaptığı sevıyorum ama olmaz gıbısınden seyler demiş.Bence sende pek takma ..Silmede faceden..Sende ona normal arkadasıyymıs gıbı davran bakalım..Tabı bu yaptıklarıyla insan neden böyle yapıyor amacı ne der..Bence sende dayan onu umursamıyormuş gıbı yap..Yedekte tutmak ıstıyor demıs arkadaşlar bıraz oyle gııbı bencede..Çok mu şimarttın bunu..
Şımartınca kendılerını bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar da..
Kendını üzme canım sakın...
Bir ilişkide önemli olan kızdır her zaman ..Bende neler yaşadım sevgılımle ve yaşıyorum halen ..Ama buna geç fark ettim..Kendımden çok ona değer verdiğini gösterince kendilerini birşey sanıyorlar tatlım..

evet çok değer verdim gerçekten. ailemde biliyor ve lafını andırmıyorlar eskisi gibi sevmiyorlar artık onu da. :( bilmiyorum acaba silsem artık beni görmese mi diyorum.

evet çok değer verdim gerçekten. ailemde biliyor ve lafını andırmıyorlar eskisi gibi sevmiyorlar artık onu da. :( bilmiyorum acaba silsem artık beni görmese mi diyorum.

Bilmiyorum canım sen karar vermelisin..Ben olsam sılmezdım..Çok mutlu rahat olduğumu belli eder ve onuda takmazdım..Ama tabıkı canım sen bılırsın senın kararın canım ..Yaşadıklarını en ıyı sen bılırsın..

evet haklısın zaten eskisi gibi sevgimde kalmadı ancak faceden silip silmeme konusunda kararsız kaldım. silersem aaa beni unutamıyo bu falan diye düşünür mü sence?

bence hayatından tamamen çıkarmalısın ne düşündüğünü önemseme sil . görmesin seni . görmeye hakkı mı var olsaydı böyle konusmazdı zaten. o birini bulamadıgında sana geri dönmek isteyecek . açık kapı olmadıgını belli et geri döndüğünde seni bulamayacagını bilsin ona göre hareket etsin canım.

Back
X