- Konu Sahibi sambasamba
Erkek arkadaşım benden 3 ay önce ayrıldı ancak ara ara konuşuyorduk. 2 hafta görüştük ben bursadayım o ise istanbulda. gayet samimi davrandı yani burnumu sıktı, yanağımı sevdi, ben hatta onu öptüm hafif geri çekti gibi kendini ama hoşuna gitti. ayrılırken onu bekleyeceğimi söyledim ve o da beni sevdiğini söyledi. ben bu eylül ayında 1 senelik eğitim alacağım yurt dışında o yüzden uzun bir süre görüşemeyeceğiz. geçen pazar günü telefonda konuştuk ve bana " seni arkadaşça seviyorum, ilişki yaşamak istemiyorum şuanda kimseyle ben o yakınlıkları normal kız arkadaşlarıma da yapıyorum. kafamı dinlemek istiyorum. sana ümit vermek istemiyorum. " dedi. bende " bu andan itibaren unutma kararı veriyorum sakın ileride içinde en ufak bir durum olsa bile onu yok et olmayacak. ve senle arkadaş kalmak da istemiyorum. facebooktan da silicem" dedim. bu da " silme en azından yurtdışındayken fotolarına bakarım " falan dedi. bu adamın amacı nedir sizce? 1 sene içinde tekrar olursa olabilir ama kesin bir şey diyemem diyor. sizce facebooktan da silmeli miyim? kafam çok karışık gerçekten lütfen yardım edin.
((